BIOTHERM Biosource Anti-pollution softening foaming cleanser - hidro-mineralinės valomosios putos sausai odai

Iš 24 Biotherm advento kalendoriaus produktų, tikrai ne viskas yra taip blogai. Taip, pradžioje matėte krūvą apžvalgų su mano pasipiktinimu dėl sudėtinių dalių ir jos tikrai buvo prastos. Visgi, potencialo man patikti keli gaminiai turėjo - kad ir praeitą kart aprašytas rankų kremas. Šiuo metu testuoju kelis skirtingus kompanijos gaminius ir puikiai jaučiasi, kurie jų visai neblogi ir gali patikti, o kurie erzina ir nesijaučia nei komfortabiliai, nei maloniai.
Kalendoriuje radau net tris skirtingus veido prausimo produktus - apie kitus papasakosiu kiek vėliau, o šiandien jūsų dėmesio reikalaujuosi su Biosource kreminiu prausikliu, skirtu sausai odai, kuris rada apsaugoti nuo oro taršos.

"Aš visada tikėjau, kad jeigu manai, jog tau pasiseks, tai reiškia, kad jau sekasi."
K. Dunham


Produktas: BIOTHERM Biosource Anti-pollution softening foaming cleanser - hidro-mineralinės valomosios putos sausai odai
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: valyti veido odos nešvarumus, minkštinti odą, suteikti švytėjimo
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: maniškėje 20 ml. Įsigyti galima 150 ml pakuotėse
Kaina: 150 ml - 28,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Hidro-mineralinės valomosios putos sausai odai. 70 mineralų kompleksas su magniu. Valo ir minkština odą, tačiau jos nesausina. Oda iš karto nuvaloma, suteikiamas komforto jausmas. Po 7 dienų oda pradeda sveikai švytėti.
Naudojimas: Užlašinkite putų ant delno, tegul jos suputoja, tada tepkite ant drėgno veido. Po to gerai nuplaukite vandeniu. Neprauskite putomis zonos aplink akis.


Pakuotė. Šį kart nekelsiu pilno dydžio pakuotės paveiksliuko, nes jis atrodo visiškai taip pat, kaip ir mano miniukas: minkštas rožinės spalvos plastikas ir baltas užsukamas plastikinis dangtelis. Viskas gana paprasta, minimalu, bet akies nerėžia, man patinka. Vienintelis skirtumas nuo pilno dydžio pakuotės yra tas, kad pilno dydžio pakuotės dangtelis patogesnis, jis atsidengia, o ne atsisuka.

Kvapas labai malonus, gaiviai švelnus, nuteikia labai maloniai, tik gal kiek per stiprus.

Konsistencija kreminė. Prausiklis dažytas švelniai rožine spalva, kuri nėra būtina, tačiau tikriausiai prisideda prie teigiamų įspūdžių naudojant prausiklį.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, SODIUM COCOYL GLYCINATE, MONTMORILLONITE, MYRISTIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, ARGILLA, PALMITIC ACID, GLYCOL STEARATE, LAURIC ACID, STEARIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, CI 77891, SODIUM HYDROXIDE, SALICYLIC ACID, PHENOXYETHANOL, TETRASODIUM EDTA, KAOLIN, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, GERANIOL, MARIS SAL, MAGNESIUM GLUCONATE, BENZYL ALCOHOL, VITREOSCILLA FERMENT, CI 14700, PARFUM.


Poveikis. Tikriausiai pirmiausia į akis krenta ryški ir spalvota sudėtis. Ir čia noriu atkreipti dėmesį, kad pagrindiniai ingredientai saugūs naudoti ir nėra žalingi - visų žalingų ir vidutinio saugumo ingredientų procentaliai sudėtyje nėra daug ir jų pagrindą sudaro konservantai bei kvapams išlaikyti skirtos priemonės. Dauguma jų tikrai nėra būtinos, buvo galima atsisakyti ir dažiklių, ir kvapiųjų medžiagų, tokiu būdu prausiklis būtų gerokai saugesnis ir tikriausiai patrauklesnis. Sudėtyje yra molio ir minkšto molio silikatų, įvairių rūgščių, kurie padeda giliau, efektyviau išvalyti odą.

O mano pojūčiai šiuo atveju labai geri. Kreminės tekstūros priemonė ant odos menkai putoja, tad padengus tiesiog pamasažuoju ir nuskalauju. Ką pirmiausia pajaučiu? Oda beveik džeržgiančiai švari, itin švelni ir skaistesnė. Prausia iš ties labai švariai ir po pirmųjų kartų imu tikėtis, kad tas džeržgiantis plovimas išsausins odą. Esu turėjusi kelis kreminius taip plaunančius plovimus ir visuomet išsausindavo, stipriai išsausindavo. Bet mano nuostabai nei po kelių valandų, nei po kelių dienų jokio sudirgimo, sausumo ar nemalonių pojūčių taip ir neatsirado. Galiausiai žinote ką, vertinu labai palankiai - prausia švariai, švelniai, bet efektas stiprus, odos nesausina, jaučiasi maloniai. Aha, sudėtines dalis gamintojas tikrai galėtų pakoreguoti, tačiau visuma nebloga, o mano pojūčiai itin geri.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. keista matyt dažų formulę vidury sudėties... :D paprastai jos būna pačiam gale, bet ok . ir prausiklyje stebina rūgščių gausa. tikriausiai jos ir duoda tą džergždiančią švarą)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tavo įkvėpta dar prirašiau sakinį. Iš ties vakarinis rašymas man tinka daug labiau, regis vakarais mažiau aspektų pamirštu :D
      Ačiū tau labai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą