Cupcake lip gloss - lūpų blizgesiai keksiukų formos pakuotėse

Jau ne kart minėjau, kad kosmetika, apie kurią kalbu šio laikotarpio įrašuose yra senesnė, tą, kurią turiu jau kuris laikas, tačiau dėl kažkokių priežasčių aš jos niekad neparodžiau bloge, nepasakojau jums ar tiesiog pamiršau. Turiu per pastaruosius metus esu nusipirkusi ir visiškų nesąmonių ar priemonių, kurių nelabai man ir reikėjo. Iš tos nereikiančių kategorijos tikriausiai ir yra šitie lūpų blizgesiai keksiukų dizaino pakuotėse. Nereikėjo, bet sugundė mielos pakuotės. Trumpai apie produktą, kurios pakuotės nebeturiu, sudėtinių dalių nerandu (nepamenu, ar buvo ant pakuotės), o ir tikslios pirkimo vietos su nuoroda neįkelsiu. Tačiau jei kur nors pamatytumėte - žinotumėte ko daugiau mažiau tikėtis.

"Paimk gyvenimą į savo rankas, ir kas atsitiks? Siaubingas dalykas: nėra ką kaltinti."
E. Jongas



Produktas: Lūpų blizgesiai keksiukų formos pakuotėse
Gamintojas: nenurodytas. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: manau, kad visgi pakuotė
Labiausiai nepatiko: kokybė
Tūris: nenurodytas (pakuotė 3.3 x 3.5 cm)
Kaina: tiksliai nepamenu, bet maždaug po 1 EUR
Kur galima įsigyti: aliexpress, ebay, alibaba ir kt. panašiuose parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Lūpų blizgesiai mielose ir smagiuose keksiukų dizaino pakuotėse. Blizgesiai švelnių spalvų.


Pakuotė yra tas dalykas, tas aspektas, kuris mane sužavėjo labiausiai ir paskatino įsigyti. Tiesą pasakius aš nežinojau, ko tikėtis iš priemonės, gana aiškiai pamenu, kad spalvų nebuvo galima pasižiūrėti, tad realiai pirkau visiškai aklai, vien dėl pakuotės. Rimtai, pasižiūrėkite, kokios jos mielos: plastikiniai pagrindai ir ant dangtelių užklijuotas keksiuko kremo su priedais dangtelio viršus atrodo tiesiog žavingai. Tiesa, gavusi pakuotes akivaizdžiai mačiau, kad pakuotės pagamintos pigiai, trūksta kokybės, bet kai moki tiek, ar gali jos prašyti? Na taip, prašyti gali, bet nerealu jos tikėtis.

Kvapai. Kažkodėl esu užfiksavusi, kad pirmą kart kvepėjo kažkuo panašiu į sintentines vyšnias, tačiau šiai dienai, kai blizgiai pas mane regis jau gerus metus, jie nebekvepia. Kvapas tiesiog išgaravęs, liko tik lūpų dažams būdingas aromatas.

Konsistencija sunkokai nusakoma - lyg ir kremas, bet kiek skystesnis. Lyg ir blizgesys, bet per tirštas. Ilgai galvojusi kaip tokią priemonę reiktų apibūdinti, nusprendžiau pasilikti prie kremo apibūdinimo.


Sudėtis: nenurodyta. Internete rasti nepavyko.


Poveikis. Aš nežinau, kas sudaro šių lūpų blizgesių sudėtį, net jei turėčiau originalią pakuotę su ingredienatais, aš netikiu, ką ant pakuotės rašo kinai - produkcijai negalioja jokie EU standartai, tad gali prirašyti ir visiškai realybės neatitinkančių dalykų. Indelyje aš matau kremą, tačiau iš esmės priemonės turi blizgesiams būdingą slidumą ir skaidrų blizgesį. Jei kalbėsime apie pigmentaciją, turiu pastebėti, jog tai nėra ryškių spalvų dažai, atvirkščiai, priemonė labiau suteikia blizgesio nei spalvos ir ant lūpų matosi tik vos vos matomas atspalvis.

atspalvis (raudonoje pakuotėje) švelniai rusvas, kažkas tarp švelniai oranžinės ir švelniai rudos. Keista, kad šis atspalvis yra raudonoje pakuotėje - lyg ir tikėtumeisi, kad atspalviai bus sudėlioti priešingai. Kiekvieną kart paimu ne tą pakuotę, kurią noriu ir niekaip negaliu priprasti prie tokios mano galva nelabai logiškos tvarkos.

2 atspalvis (geltonoje pakuotėje) turi švelnų raudoną atspalvį ir man patinka labiau nei rudasis. Gražiau ir dengiasi, ir lyg tekstūra labiau spindinti, na ir man labiau patinka. Kad supaprastinti spalvas joms uždėjau numerius, bet iš tiesų nei vienas atspalvis neturi nei pavadinimo, nei kažkokio žymėjimo ir nepamenu, kad toks būtų - identifikuojama pagal pakuočių spalvas, bet ne pagal atpsalvius.


Lūpų blizgesiai labai lengvai dengiasi, tačiau šio tipo pakuotės man pačios nemėgstamiausios. Aš nemėgstu kišti pirštą į lūpų priemonių pakuotes, tad visur su savimi nešiojuosi lūpų dažams skirtą šepetėlį ir toks dozavimas nėra patogus. Abu blizgesiai lūpoms suteikia intensyvaus spindesio ir vos matomą, lengvą, bene neutralią spalvą. Šiuo atveju priemonės sluoksniavimas visiškai nepadeda - priemonė tiesiog yra tokia, kokia yra.

Kadangi blizgesiai labai standartiniai, tai ir išlieka trumpai, nusivalo bei nusivalgo itin sparčiai. Tačiau šiai dienai, kai reikia tai užsidėti, tai nusiimti kaukę, tai vėl užsidėti, tokios lengvos priemonės man patinka labiausiai. Keksiukų blizgesiai kokybe nespindi, kaina žema, spalvos tikriausiai irgi nėra pačios universaliausios ir antrą kart tokių blizgesių nepirkčiau, bet pabaigti planuoju, juolab kad rausvo atspalvio geltonoje pakuotėje (matot, vis turiu minėti tiek atspalvį, tiek pakuotę) liko labai mažai. Na ir galiausiai paplepėjimui - man labai smalsu, ką esate nusipirkę tik dėl pakuotės? Ir kokių aklai pirktų priemonių įsigijimo gailitės?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tokios pakuotės mane kaip tik atbaido, tad nė minties nekiltų pirkti priemones tokiuose įpakavimuose, o dar be aiškios sudėties :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kas sakė, kad anksčiau buvau protinga 😁 O dėl pakuotės - hmm... lygiai tokie pat keksiukų blizgiai pirmiausia atsirado pas korėjiečių - TonyMoly. Daug kam korėjiečių pakuotės mielos ir žaismingos. Čia kažkas labai panašaus, bet tiesa ta, kad skonis draugų neturi 😄

      Panaikinti
  2. Aš esu įsigijusi prekę, nors daug kas tos firmos pakuotes peikia. Tai Physicians formula kreminė pudra žydrame indelyje. Pirkau, nes produktą rekomendavo sesuo ir tikrai labai patiko... Ir netgi man pakuotė graži ��

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man atrodo žinau apie ką kalbate. Svarbiausia, kad jums patinka, o kitiems - visad atsiras kam neįtinka/ nepatinka 😉

      Panaikinti
  3. Man tikrai būtų baisu pirkti iš visokių "ebėjų"tai, ką dedi ant veido, o tuo labiau tikimybė nuvalyti nuo lūpų :). Šlamštas be etiketės, vau. Kiek pinigų išleidžiate tokioms nesąmonėms? Geriau vieną sertifikuota brangesnė priemonė, nei 5vnt. šlamo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai jums atsakysiu taip pat, kaip kitam anonimui viršuje - ne visad buvau protinga ir brandi. Kažkada atrodė gerai, tai ir pirkau. Šiai dienai, su dabartinėmis žiniomis niekad nesugalvočiau pirkti kinietiškos kosmetikos, net ir su sudėtinėmis dalimis 😅

      Panaikinti
  4. Nesuprantu, tik ko Jūs puolat?! Žmogus yra pats atsakingas už save, norėjo nusipirko, nenorės- nepirks ;). Tuose pačiuose Eurokos, Drogas pilna gaminių iš Kinijos ;), tad ramiau gyvenam, o ne kišam SAVO nuomone ;). Gražaus savaitgalio visiems ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žmogiška prigimtis - gerą žodį pasakyti neįmanoma, o kritiką būtina 🤣 Nieko tokio, lai išsilieja, jei nuo to palengvės. Bet labai dėkoju už komentarą ir ginančius žodžius - širdyje palengvėja 😉

      Panaikinti
  5. nope, man irgi tokios pakuotės visai nefainos. mielos, bet vaikiškos ir kažkaip eh :D o iš aliexpress visos yra pirkę tų kosmetikų, tai nereikia lele :D svarbu nieko rimto nenutiko, jokių apsinuodijimų ir nudegimų ar pan. ir kad laiku sustojom :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai aišku, kad visos naudojom ir ne kart. Man atrodo lūpoms iš vis tokia mažesnė blogybė nei visi kinietiški serumukai, kaukės ar kreminės pudros 😏 kad ir kaip ten bebūtų - jau senai kosmetikos neperku ir tuo esu patenkinta, o šituos balzamus/ blizgius vadinasi norėjau parodyti 😂🙄😏

      Panaikinti
  6. Gal nereikia tų apibendrinimų, kad visi perka "iš kinų", aš pvz., nieko nesu pirkusi :D Net tose minimose el.parduotuvėse nesu lankiusis :D Žinoma, kvailų pirkinių esu padariusi, kas liečia rūbus, aksesuarus, ar kažkokius nevykusius kosmetikos pirkinius - deja, buvo tokių nesąmoningų pirkinių, kad prisiminus dabar gėda ar juokinga. Dabar stengiuosi pirkti daug atsakingiau ir kiek įmanoma, lavinti skonį, nes vis dėlto manau, kad skonis draugų turi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nereikia taip asmeniškai priimti, iš aliexpress ar kitos vietos, pati sakot, kad tekę pirkt nesąmonių ir dabar stengiatės atsakingiau pirkti, tai taip pat ir mes, jaunystė durnystė, nesuklysi tai nepasimokysi)

      Panaikinti
  7. Panašios linksmos pakuotės gan populiarios Korėjoje, nežinojau kad ir Kinija panašų stilių mėgsta. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau čia ir yra TonyMolly Cupcake lūpų blizgesių pakuočių kopijos - kopijuojamos korėjietiškos pakuotės 😃

      Panaikinti

Rašyti komentarą