EVELINE 8in1 Total Action nagų lako valiklis be acetono

Aš niekaip neatrandu gero, man patinkančio nagų lako valiklio, kuris sugebėtų lengvai ir greit nuvalyti, tačiau būtų švelnus. Didžioji dalis ieškotų ir bandytų buvo arba švelnūs, bet silpnoki; arba lengvai nuvalydavo, bet gana agresyviai. Nemanau, kad didelio natūralumo ieškoti tokiose priemonėse nereiktų, bet visuomet norisi kaip geriau. Šį kart išbandžiau Eveline nagų lako valiklį 8 viename - žada 8 naudas nusivalius valikliu? Netikiu, bet kviečiu paskaityti.

"To, kas atrodo neįmanoma, galbūt paprasčiausiai nesistengėte padaryti."
J. W. Goethe



Produktas: EVELINE 8in1 Total Action nagų lako valiklis be acetono
Gamintojas: "Eveline Cosmetics", Lenkija
Paskirtis: nuvalyti nagų laką
Tinkamas tipas: natūraliems ir dirbtiniams nagams
Labiausiai patiko: gan geras santykis tarp švelnaus ir efektyvaus valymo
Labiausiai nepatiko: atsparesnius lakus ar lakus su blizgučiais valo sunkokai
Tūris: 150 ml
Kaina: 3,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: EVELINE 8 IN 1 nagų lako valiklis. Acetono sudėtyje neturintis nagų lako valiklis efektyviai nuvalo nagus. Švelniai tirpina nagų laką tiek ant natūralių, tiek ant dirbtinių nagų. Lengvai pašalina nagų laką, nagų plokštelių lipnumą ir riebalų perteklių. Paruošia nagus lakavimui. Sudėtyje esančios veikliosios medžiagos drėkina ir švelnina odeles aplink nagus. Priemonė pasižymi drėkinamosiomis ir raminamosiomis savybėmis bei aprūpina maitinamosiomis medžiagomis nagų plokšteles. Prižiūri ir puoselėja nagus, stiprina ir skatina jų augimą. Švelnus nagams ir rankų odai. Sudėtyje yra vitamino A, vitamino E, vitamino F, ricinos aliejaus.
Naudojimas: suvilgykite vatos lapelį valikliu, valykite nagus.

Sudėtis: Ethyl Acetate, Alcohol Denat., Aqua, Ricinus Communis Seed Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Acetyl Methionine, Parfum.


Mano nuomonė. Tai ką ten žada gamintojas? 1. Greitai ir efektyviai nuvalyti laką. 2. puoselėti odeles; 3. stiprinti; 4. maitinti nagų plokšteles; 5. drėkinti; 6. veikti antibakteriškai; 7. raminti sudirgimus; 8. būti švelnus nagams ir odelėms. Pažadų daug ir tikriausiai aišku, kad nagų lako valiklis negali visų jų įvykdyti, tarkim, nei vienas lako valiklis nesirūpins odelėmis, vargu ar gali maitinti, stiprinti ar drėkinti nagus, o apie sudirgimų raminimus net nekalbu. Koks valiklis gali raminti sudirgimus? Šiuo metu turiu daug žaizdelių ant rankų nuo katino (bandant suduoti vaistus tai nagais, tai dantimis sužaloja) ir esu 100% tikra, kad ne ramina, o kaip tik, juos visus tiesiog degina, net netyčia prisilietus. Tad oho-ho, kiek čia prisižadėjo ir visiškai nerealių pažadų, toks jausmas, kad reikėjo užpildyti 8 efektus, kad uždėti tą patį pavadinimą kaip legendiniam 8in1 nagų lakui - nagų priežiūros priemonės produktui.

Nagų lako valiklis iš ties šiek tiek švelnesnis ir kiek sudėtingiau valo atsparesnius nagų lakus. Ir visgi, tokiais aš lakuoju gerokai rečiau, o mano įprastinius nagų lakas įveikia gan lengvai. Turiu pastebėti, kad priemonė švelni, po valymo mano nagai nepabąla, pernelyg nesausina, bet ir drėkinimo tikėtis tikrai nereikia. Sakyčiau gan paprastas valiklis - laką įveikia, yra gana švelnus, bet deja, šiek tiek pagrąžino pažadus. Vertinant visus aspektus mylimiausiu, kurį nuolat kartočiau netapo, bet jei nesugalvočiau, ką čia dar pabandžius - nusipirkčiau ir antrą kart.
O koks jūsų nagų lako valiklis mėgstamiausias?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. aš kažkada bandžiau valiklį be acetono, tai pamenu išmečiau, nes neturėjau kantrybės - nevalė nieko! 😁 dabar turiu paprastą acetoninį, o kad mažiau žalos padaryt, tai vis pamaitinu nagus aliejais, nes beacetonio valiklio dabar baisu ir dairytis, jaučiu, kad nepatiks... 🙄

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai priklauso koks tas beacetonis lakas. Pamenu ir aš turėjau tokį, kad sėdėti reikėjo ilgai kol nuvalydavau. Man atrodo gal Biocura dvifazis buvo? Tragedija. O va šis valo gerai įprastus lakus. Beacetonis valiklis beacetoniui nelygus 😁

      Panaikinti
    2. tikriausiai. bet aš ant tokio pasimovus buvau kad dabar net į tą pusè nebežiūriu😂

      Panaikinti
    3. Patinka Eurokose Evoluderm, ten su migdolų aliejumi, bent taip rašo ��

      Panaikinti

Rašyti komentarą