MISS SELENE nagų lakas Nr. 256

Vakar blogo visiškai nepildžiau - vyko vyro giminės trumpas susitikimas, paminint vyro močiutės mirties metines. Ir nors tokiuose renginiuose dažniausiai lyg it turėtų būti liūdna, tačiau buvo gera prisiminti žmogų, kurį pažinojau ne vienus metus ir buvo gera pabendrauti su rečiau sutinkamais vyro giminaičiais. Smagu buvo ir mano vaikui pabendrauti su rečiau matomais bendraamžiais. Grįžom labai vėlai, pavargę, tad tiesiog gulėme miegoti. Na, o sekmadienis man gyvūnų priežiūros diena su pilnais valymais; namų tvarkymas, didžiulis skalbimas ir daržo atidesnė priežiūra nei kitomis dienomis. Taigi tiesą sakant net nepastebėjau kur dingo visa diena ir vėl prie blogo sėdu tik vakare, kai sūnus sapnuoja 9-tą sapną. 
Šiuo įrašu noriu jums papasakoti apie dar vieną nagų laką, kuris mano nagus puošė visą prabėgusią savaitę. Prislopintos, beveik pastelinės žalios atspalvis gaiviai vasariškas, o mažytis nagų lako buteliukas paprasčiausiai džiugina. Ką gi, kaip visuomet - trumpai apie mano potyrius.

"Viską  galima pasiekti mažais žingsneliais, tačiau kartais reikia drąsos atlikti šuolį - juk neperšoksi duobės dviem mažais žingsneliais."
D. L. George'as



Produktas: MISS SELENE nagų lakas Nr. 256
Gamintojas: "Erkul Cosmetics". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: išliko trumpiau nei tikėjausi
Tūris: 5 ml
Kaina: 0,90 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, ceryx.lt

Ką žada gamintojas: Blizgus, ilgalaikis ir greitai nudžiūstantis nagų lakas mažame dailiame buteliuke. Puikiai tinka kelionėms. Didelis atspalvių pasirinkimas.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Steralkonium Bentonite, Styrene/ Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Silica, Benzophenone-1, Diacetone Alcohol, Hydroxuethyl Acrylate/ IPDI/ PPG-15 Glyceryl Ether Copolymer, Trimethylpentanedinyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral.
May Contain: Mica, Polyethylene Terephtalate, Synthetic Flourphlogopite, Calcium Sodium Borosilicate, Stearalkonium Hectorite, CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 77499, CI 19140, CI 15880, CI 77510, CI 77163, CI 77000, CI 77742, CI 74260, CI 75470, Tin Oxide.


Mano nuomonė. Tai ir pradėkime nuo to nagų lako buteliuko. Mane labai džiugina tie mažesnio tūriu buteliukai, o jei dar pakuotė itin kompaktiška - tai iš vis lobis. Vertinant tik pakuotę - tai būtent Miss Selene visiškai atitinka mano reikalavimus: kompaktiška ir mažytė, kiekis labai mažas. Ir jau tik nereikia, kad mažų kiekių pirkti neapsimoka - dar ir kaip apsimoka. Na kada jūs pilnai sunaudojote visą nagų lako buteliuką prieš jam pilnai išdžiūvant? Aš tik kartą, bet tą nagų laką naudojau nuolat ir gan ilgai. Atsibosta ir šiaip, mieliau turėsiu kelis mažus buteliukus su skirtingais atspalviais, nei vieną didžiulio kiekio spalvą. Trumpas šepetėlio kotelis duoda geresnę kontrolę, o vidutinio dydžio galvutė padeda gana greit nusilakuoti nagus.

Nr. 256 atspalvis visiškai vasariškas prislopintos šviesiai žalios spalvos, sakyčiau beveik pastelinis žalias. Gaivus, kiek neįprastas, tačiau nepaprastai džiugina akis ir jų nerėžia, nėra pernelyg intensyvus. Kreminė formulė greit džiūva, o gera pigmentacija garantuoja, jog pakaks vos vieno atspalvio sluoksnio.


Ir visgi, Miss Selene nagų lakų pigmentacija labai priklauso nuo atspalvio. Tarkim, manęs nesužavėjo geltoni Miss Selene lakai. O čia pigmentacija tiesiog nepriekaišinga - antras sluoksnis nekeičia spalvos, o jo ir nereikia dengti mat lakas nepalieka jokių dryžių, dengiasi tolygiai ir gražiai. Džiūva taip pat labai gerai ir suteikia nagams intensyvų blizgesį. Kiek apmaudu, kad būtent blizgesys nusitrina greičiausiai, o ir pats lakas atsparumu nepasižymi. Be viršutinio nagų lako išlieka apie 4 dienas, o tuomet jau pradeda nutrupėti galiukai, lakas trinasi, kol galiausiai 5-tą dieną ima skeldėti paviršius. Gaila, kad šitas atspalvis toks trumpalaikis, kai visa kita džiugina. Apskritai, jei rinksitės Miss Selene nagų laką, atkreipkite dėmesį, kad išlikimas ir pigmentacija labai priklauso nuo pasirinkto atspalvio. Tikriausiai niekad nebūsi tikras, kad išsirinkai tikrai gerai laikantį. Ir nepaisant to, man patinka šitos kompanijos priemonės: puikus kainos ir kokybės santykis, nedidelis kiekis ir labai platus spalvų pasirinkimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą