RITUALS... "Oasis de Fleurs" parfumuotas vanduo moterims

Aš ilgokai bandžiau sugalvoti, kaip reikia nufotgrafuoti šį aromatą, kokį foną jam pasirinkti ir kokiame apšvietime fotografuoti. Unikalus Rituals... aromatas pastarąsias kelias savaites gyvena ant mano odos, nuolat juo kvėpinuosi ir sparčiai artėjant link paskutinių lašiukų, labai noriu papasakoti savo įspūdžius, potyrius ir nuomonę. Tai pirmoji mano pažintis su Rituals kvapais, tad man labai smalsu, ką bandėte jūs, ar jums patiko ir kokie jūsų įspūdžiai? Padiskutuojam komentaruose ne tik apie blogus dalykus, a? 😊

"Atsišvartuokite nuo kranto. Išplaukite iš saugaus uosto. Sugaukite burėmis palankų vėją. Tyrinėkite. Svajokite. Atraskite."
M. Twainas


Produktas: RITUALS... "Oasis de Fleurs" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Rituals Cosmetics". Pagaminta Nyderlanduose
Tūris: mano turimas buteliukas kelioninio dydžio - 10 ml. Galima įsigyti ir 60 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2017 m
Kaina: 10 ml - 14,50 Eur; 60 ml - 49,50 Eur
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse
Kvapo kategorija: gėlių

Gamintojo aprašymas: Išplėskite kvapnų sodrios oazės pasaulį, paslėptą senovės Arabijos dykumoje, su šiuo moterims skirtu aromatu, kurį sukūrė geriausi pasaulio parfumeriai. Žadinantis mandarinas ir įmantrios magnolijos lengvai susilieja su gaiviu šaltinio vandens ir bambuko vėsiu aromatu, ir kuria aromatą, kuris atgaivina kaip gaivus dykumos vėjas.

ČIA

Viršutinė nata: bergamotė, mandarinai, mėta
Širdies nata: rožės, jazminai, orchidėjos, saulės natos
Apatinė nata: kinrožė, santalmedis, samanos


Sudėtis: Alcohol Denat., Parfum/ Fragrance, Aqua/ Water, Benzyl Salicylate, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citral, Geraniol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano mažytė, kelioninio dydžio pakuotė atkeliavo iš advento kalendoriaus, tačiau ją galima įsigyti parduotuvėse. Tuo mane Rituals aromatai ir sužavėjo - jei nori, gali nusipirkti didelį buteliuką, o esant norui tik išbandyti, pasimatuoti taip sakant ar turėti rankinėje mažą jo versiją - galima nusipirkti ir tokį, vos 10 ml buteliuką.

Abiejų buteliukų dizainas regis identiškai vienodas: žalias stiklas ir medinis dangtelis, kuklus, minimalistinis buteliuko dizainas su ryškia aukso spalvos etikete. Didžiosios pakuotės dar turi dėžutes, kurių viršus nusidengia, o dizainas vargiai turi kažką bendro su minimalizmu - gausūs raštai ir ryškios spalvos. Kelioninio dydžio buteliukas popierinės pakuotės neturi.



Kvapas. Nors aromatas visur apibūdintas kaip gėlių kvapas, tačiau mano uoslė nepagauna įprastos gėlių puokštės kompozicijos. Atvirkščiai, man kvepia žaluma ir lietumi, krentančiu ant sodo augalų ir medžių - nusistovėjus kvapui ant odos lieka ir medienos natų. Aiškiai užsiuodžia mėta, citrusai, rožės, mediena ir samanos. Aromatas sukuria įdomią žalumos - medienos su trupučiu gėlių kompoziciją, kuri nėra standartiškas moteriškas aromatas, labiau į vyrišką pusę, tačiau vargiai unisex, kadangi išlenda ir aiškiai jaučiamas pudrinis rožės aromatas. Lietus, vešli žaluma, citrusų gaiva, truputis šlapių medžio ir samanų aromato ir pudrinis muilinis kvapas. Visa ta dermė tokia unikali, tokia neįprasta, kad norisi vis užuosti. 

ČIA

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas vidutinio stiprumo, jaučiasi per maždaug ištiestą ranką, tad neturėtų trikdyti kolegų darbe - vienaip ar kitaip jie dabar turėtų sėdėti per maždaug metrą nuo jūsų, tad ir uoslės turėtų neerzinti. Apskritai tai aromatas, prie kurio priprantama - jei iš pradžių uostai ir gaudai, tai labai greit pripranti ir nebeužuodi. Tarkim, man visuomet atrodo, kad išlieka kokią valandą, bet užtenka pauostyti riešą ir tas kvapas tikrai tebėra, aiškiai jaučiamas. Išlikimo prasme, aš bandžiau vis pagauti, kiek laiko jis išlieka, bet tam turi nuolat uostinėti ranką, kad užfiksuoti laiką. Ant mano sausos odos aromatas jaučiasi tikrai bent 2 valandas ir iki keturių man niekaip netempia. Žinau, kad tokio tipo kvapai turėtų išlikti 3-6 val., tačiau neišlieka tiek ir viskas. Trumpokai, bet manęs nestebina - jei galiu džiaugtis ilgai išliekančiais lakais, tai su aromatais man taip yra - viskas laiko trumpiau, viskas greičiau išgaruoja.


Reziumė? Na tai reziumuojam pirmiausia tai, kad aromatas nėra tas, nuo kurio alpstu ir noriu būti juo nuolat pasikvėpinusi, nuolat užuosti ar nuolat jausti. Mane čia labiausiai žavi unikalus žalumos-drėgmės-medienos-samanų-muilo-citrusų kvapų derinimas, kuris sukuria tokį unikalų pavasario aromatą, lyg ir pavasario, lyg ir tropinių miškų, o gal ir dykumos oazės? Konkrečių atsiminimų ar asociacijų su vietomis man nekelia - niekad nesilankiau vietoje su kuria siečiau tą kvapą. Tačiau džiaugiuosi unikalia harmonija ir sakau, kad gėlinis kvapas intriguojantis bei įdomus. Pavasarinis. Trumpai išliekantis. Vertas pauostyti. Maniškiai 10 ml jau beveik baigėsi ir aš visai gundausi pabandyti kitus Rituals kvapus, bet kol buteliukų neapmažėjo, reikės palaukti.

Aromatas panašus į:
- HERMES "Le Jardin de Monsieur Li"
- CAROLINA HERRERA "CH L'Eau"
- ISABELLA ROSSELLINI "Manifesto"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. aš irgi jau gundausi pabandyti Rituals kvepalų, bet kiek bandžiau pauostyt parduotuvėj, nei vieni neužkabino, tai dar kada pabandysiu, gal atsiradę bus naujų aromatų)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Keistoki kvapai, gal tiksliau būtų unikalūs :) Aš uosčiau regis žiemą, tai irgi neišsirinkau 😁 bet apskritai tai kvapai nebrangūs, tai tikrai gundo dar ką nors išbandyti 😊

      Panaikinti

Rašyti komentarą