TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#06 Purin (Jigglypuff)"

Kažkuriame įraše minėjau, kad Pokemon serijos nagų lakus iš TonyMoly esu nusipirkusi visus, tikriausiai dėl sentimentų ir galbūt pati idėja tuo metu man atrodė labai patraukli. Seriją sudaro 6 skirtingo atspalvio nagų lakai, kurių kokybe deja, sužavėta nebuvau: tai pigmentacijos trūko, tai per trumpai laikė... Nieko gero. Ir man regis šiandien radau geriausią laką iš visos linijos. Teisingai sakoma, kad kai kurių nagų kokybė skiriasi priklausomai nuo atspalvio.

"Nesugebantys pakeisti savo pačių mąstymo, nesugebėtų pakeisti nieko."
G.B. Shaw



Produktas: TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#06 Purin (Jigglypuff)"
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai išlaikė
Labiausiai nepatiko: informacijos trūkumas
Tūris: 8 ml
Kaina: $ 5,00 US 
Kur galima įsigyti: ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Ryškios, intensyvios spalvos.
Naudojimas: padenkite ant nagų lako, palaukite, kol išdžius.

Sudėtis: ant buteliuko sudėtinių dalių nėra, internete jų rasti nepavyko


Mano nuomonė. Volelio formos stiklinis buteliukas su juodu plastiko dangteliu atrodo labai paprastai, jį puošia tik personažo pokemono Jigglypuff paveikslėlis ir jis tikriausiai yra pats mieliausias pokemonas iš visų, kuriuos gaudžiau Pokemon Go žaidime. Matomai šalia tokių apžvalgų neišvengsime ir filmukų ar žaidimo konteksto. Nors jau minėjau ne kartą, kalbant apie šią seriją, tačiau tiesiog privalau paminėti, kad informacijos apie produktą ant pakuotės nėra, o internete niekuomet nepavyko rasti sudėtinių dalių. Tad kaip žinoti, kas šio lako sudėtyje? Suprantu, kad korėjietiškai kosmetikai taikomi kitokie reikalavimai nei Europoje, bet vistiek, bent kažkur ta informacija turėjo būti...

Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio, į plonesnę pusę, tačiau labiausiai džiugina itin lankstūs šereliai, kurie labai palengvina nagų lako dengimą. Vidutinio tirštumo priemonė patogi dengti ir jei anksčiau vargau su pigmentacija, nagų lakas dengdavosi netolygiai ar atsirasdavo dryžių, tai šį kart galiu pasidžiaugti - nieko panašaus ir viskas gerai gaunasi jau nuo pirmojo sluoksnio. Tiesa, antrasis prideda šiek tiek intensyvumo, tad visgi geriau padengti du - taip ir dariau. Visgi, skirtumas nėra labai didelis. 


 "#06 Purin (Jigglypuff)" atspalvis labai įdomus ir neįprastas. Atspalviui atstovaujantis pokemonas magiškas, primenantis cukraus vatos debesėlį, bet pats nagų lakas deserto neprimena, jis keistai įdomus. Atspalvis labiau alyvinis, tačiau turi ir matomos rožinės spalvos, tačiau labiausiai nustebimo mėlyni, gana smulkūs blizgučiai, matomi tik prie ryškios saulės ar dirbtinio apšvietimo. Va, bandžiau nuotraukoje fiksuoti ir saulėje ir šešėlyje, tai blizgučio šiek tiek matosi, bet ne per labiausiai.

Smagu, kad kaip ir kiti serijos nagų lakai, džiūva taip pat greitai. Per vaiko pietų miegą sugebu ir pilnai higieninį pasidaryti, nusilakuoti pagrindu + dviem lako sluoksniais ir pilnai išdžiovinti, tad vėliau dienos eigoje saugoti ar nerimauti kad susigadins paviršius, nebereikia. Tačiau labiausiai mane nustebino išlikimas - nagų lakas tiesiog tobulai išsilaikė 5 dienas ir tik po to ima nusitrinti nagų krašteliuose spalva. Aš su laku išbuvau 7 dienas ir galiu patvirtinti, kad viskas puikiai, neįprasta, stebina, bet išliko tiesiog nepriekaištingai gerai. Labai apmaudu, kad kiti šios serijos nagų lakai buvo tokie prasti ir pigmentacija ir kiek pamenu išlikimas nedžiugino, o šitas va visai toks, kaip man patinkantys standartiniai. Regis nagų lako kokybė visgi priklauso nuo atspalvio ir jei netinka vienas, nereiškia, kad tos pačios serijos kiti atspalviai bus prasti? Vis dar nustebusi, bet labai patenkinta šiandien perlakavau nagus - žiūrėsime, kiek išliks dabartinis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą