TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#02 Pikachu"

Apie nagus kalbu labai retai - ne kartą rodžiau milžinišką savo nagų lakų dėžę su krūva turimų spalvų, atspalvių ir efektų, regis apie daugumą jų jau kalbėjau. Tiesa ta, kad ta nagų manija baigėsi, praėjo, noro pirkti nebėra tad tokių įrašų tikrai bus kiek rečiau. Na o šį kart noriu jums parodyti korėjietišką nagų laką iš Pokemon serijos, paskutinį turimą ir dedikuotą tikriausiai garsiausiam pokemonui Pikachu. 

"Pralaimėti nėra blogiausia. Blogiausia - nepabandyti."
G. E. Woodberry'is


Produktas: TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#02 Pikachu"
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: universalus efektas
Labiausiai nepatiko: tokio efekto priemonės reikia "žvejoti" ir dėlioti ant nago plokštelės
Tūris: 8 ml
Kaina: $ 5,00 US 
Kur galima įsigyti: ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Ryškios, intensyvios spalvos.
Naudojimas: padenkite ant nagų lako, palaukite, kol išdžius.

Sudėtis: ant buteliuko sudėtinių dalių nėra, internete jų rasti nepavyko


Mano nuomonė. Volelio formos paprastas, stiklinis buteliukas dizainu vargiai ar kada būtų atkreipęs mano dėmesį parduotuvių lentynose (tiksliau interneto platumose) jei ne garsusis pokemonas ir per skaidrias sieneles persišviečiančios viršutinio nagų lako dalelės. Labai apmaudu, kad nagų lakų serija gaminta kiek atsainiai - ant buteliukų labai trūksta elementarios informacijos apie priemones, sudėtinių dalių, galiausiai gamintojo pažadų. Kita vertus suvokiu, kad gaminta korėjiečių, kurie vadovaujasi visai kitokiais principais. Tik vėlgi - pokemon leidimo kosmetika, dekoratyvinė kosmetika ir nagų lakai buvo skirta plačiąjai rinkai, kuri tikrai turėjo pasigesti tos informacijos. 

Nagų lako šepetėlis niekuo nesiskiria nuo kitų šios linijos nagų lakų šepetėlių - vidutinio ilgio, kiek plonesnis ir labai lankstus. Kituose šios serijos nagų lakuose lankstumas labai džiugino, o šiame, kai reikia gaudyti pavienes daleles norėjosi daugiau tvirtumo. 


"#02 Pikachu" nagų lakas iš esmės yra viršutinis nagų lakas su efektu, tačiau tinkamas naudoti ir vienas. Tai skaidrus lakas su krūva atskirų skirtingų formų ir spalvų dalelių: čia ir žaibai (Pikachu tai elektros tipo pokemonas), širdelėmis, žvaigždutėmis ir didesniais ar mažesniais burbuliukais. Tarp dalelių dominuoja geltona spalva, tačiau yra ir juodų, raudonų, baltų bei nuo saulės žaismo žėrinčių mėlynai sidabrinių dalelių.  Kadangi aš šiuo metu atostogauju, leidau sau pažaisti ir visus nagus nusilakuoti skirtingai.

Nuotrauka viršuje (iš kaurės į dešinę):
4. Tik Pikachu viršutinis nagų lako sluoksnis

Nuotrauka apačioje (iš kairės į dešinę):


Kas sunkiausia dengiant tokio efekto nagų lakus? Sunku susižvėjoti norimą dalelę, sudėtinga ją padengti toje vietoje kur norisi, kad nesusigadinti nagų lako paviršiaus. Žvejoti reikia kantriai, kartais ir pasideda ne taip kaip norisi, tuomet susigadini paviršių bandydama taisyti arba palieki ne visai taip, kaip norėjai. Na o kalbant apie išlikimą, išlieka puikiai. Tikriausiai vienintelė bėda nutinka jei tos dalelės pakankamai nepriglunda, jei nagas natūraliai C ar U formos ir lieka koks neprigludęs kamputis. Tokiais atvejais per kelias dienas ta dalelė tiesiog nuplyšta nuo nago palikdama tuščią aplikacijos formos ertmę. O šiaip tai labai smagus viršutinis nagų lako sluoksnis - va, nubandžiau jau regis apie pusę buteliuko vis pasižaisdama. Smagu juo nusilakuoti vieną ar porą nagų iš dešimties, tuomet ir tokios "mišrainės", kaip matote mano nuotraukose, nėra. O ant kokios spalvos viršutinis nagų lakas atrodo gražiausiai? Skonio reikalas 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Wow! Wow! Wow! Kaip gražu! Labai labai labai gražus manikiūras. Super! Toks žaismingas, spalvotas, vasariškas. Ir labai, sakyčiau, madingas. Nes kiek pasižiūriu, tai tokie truputį „crazy“ stiliukas dabar ant bangos. Bet tai kaip man gražu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū 😄 nors šiaip su tokiu manikiūru nevaikščiočiau, nežinau ar madinga, bet šiek tiek per daug visko. Dariau norėdama pažiūrėti kaip atrodo ant skirtingų spalvų 😊 Visgi, jei jus įkvėpė, labai džiaugiuosi 😉

      Panaikinti

Rašyti komentarą