2020/09 Rugsėjo mėnesio pirkiniai ir naujienos: Nesti Dante, Elizabeth Arden, Wet n Wild ir kt.

Paskutinę mėnesio dieną metas parodyti savo pirkinius ir šį mėnesį jaučiuosi kaip niekad kukliai apsipirkusi. Na kaip, viena prasme, apsipirkau vienareikšmiškai, į priekį. Regis kažkuriame įraše minėjau, kad užsiperku daug muilo vienu kartu, tam, kam nuolaidos, sukaišioju į spintas tarp rūbų ir kuriam laikui esu rami dėl prausimosi priemonių. Juk jei koks karantinas, pasaulio pabaiga ar koks kataklizmas bent jau nusiprausti kuo turėtumėm. Žinoma kad juokauju, ir visgi toks didesnis muilo apsipirkimas mano namuose labai pasiteisina, tad pagrinde daug muilo ir keli smulkūs niekučiai.

"Dar niekas nepasiklydo tiesiame kelyje."
Indų patarlė

   

Eurokos, 3,99 Eur, mokėjau 2,59 Eur

Eurokos, 4,79 Eur, mokėjau 2,97 Eur

Eurokos, 3,99 Eur, mokėjau 2,99 Eur

Eurokos, 3,99 Eur, mokėjau 2,99 Eur

Eurokos, 3,99 Eur, mokėjau 2,99 Eur

Eurokos, 2,59 Eur, mokėjau 1,55 Eur

Eurokos, 2,59 Eur, mokėjau 1,55 Eur

Eurokos, 2,59 Eur, mokėjau 1,55 Eur

Eurokos, 2,59 Eur, mokėjau 1,55 Eur

Sakiau! Visa krūva muilų, kuriuos kažkokia tvarka naudosiu, bet dar net neįsivaizduoju nei koks, nei kada, tikriausiai tiesiog pagal sezoną, kvapą ar nuotaiką. Mylimi Nesti Dante yra dar nebandytų kvapų, tad bus labai smalsu išuostyti, o EO LAB - susigundžiau, atrodo labai gražiai, tik nuvilia, kad plastiko pakuotėse (pirkau internetu ir nemačiau realaus vaizdo), o kokybė bus matyti naudojimo eigoje.


Visai gundo mane išbandyti kitus šio ženklo kvapus. Aha, sakiau mažinsiu kvepalus? Na tai ir mažinu po truputį, per pastaruosius kelis mėnesius pavyko pabaigti kelis buteliukus, tad leidau sau nusipirkti, o ir kaina buvo labai juokinga. Naujas rudens kvapas, apie kurį kažkada papasakosiu atskirame įraše.
Eurokos, 23,90 Eur, mokėjau 12,91 Eur

Maniškė jau kaip ir baiginėjasi, baigia nusdėvėti, tai nusipirkau naują. Manau savaitės ar poros bėgyje papasakosiu kaip man sekėsi su šita kempinėle draugauti, ką manau, lyginant su mylimu Beauty Blender ir pan. 
Eurokos, 4,99 Eur
---------------------------------------
Sakiau, kad kuklu? Labai kukliai čia šį mėnesį. Apskritai toks jausmas, kad nelabai buvo kada vaikščioti po parduotuves, žiūrinėti naujienas ar gundytis kažkokiomis gražiomis pakuotėmis ar įdomiais produktais. Tai va, kuklūs, bet labai kvapnūs mano šio mėnesio pirkinukai. O koks buvo jūsų rugsėjis?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Eurokos susigundžiau didele nuolaida kvepalams ir kelis įsigijau neuosčiusi - taip kvepalus pirkau pirmą sykį, deja, nors ir perskaičiau ne vieną atsiliepimą internete, kvepalai man nepatiko, tad daugiau taip nebandžiusi nebepirksiu... Pinigai išleisti, laikas sugaištas renkantis, o džiaugsmo - nulis :(
    O šiaip pastaruoju metu perku tik tai, ką reikia. Kai kurių priemonių, pvz., naujų lūpdažių nebeperku, nes ir turimų užtenka, o su kauke vis vien nelabai ten tų ūpų daug neprisidažysi :D
    Įdomu bus sužinoti, ar patiko kempinėlė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip apmaudu dėl kvepalų... Sudėtinga apskritai su kvapais, aš tokius eksprontinius ar brangesnius stengiuosi pauostyti prieš perkant, galvoje turiu sąrašiuką ką norėčiau įsigyti - visi brangesni nei 50 Eur jau senokai išuostyti, nes jei nusiperki ir visai nepatinka, tikrai labai liūdna 😕
      Šaunuolė! Vis gundo tie naujai paleisti dažai, kosmetika, aromatai, bet tiek kiek norisi beveik niekad nereikia ;)
      Apie kempinėlę savaitės begyje manau parašysiu ;)

      Panaikinti
  2. Nesti dante muilai tikrai maloniai kvepiantys ir pakuotės dailios, bet vienas dalykas man nepatinka - bent man nepatogus jų dydis laikyti rankose, galėtų būti mažesni. Žinoma, galima padalinti perpus...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yra jų mažesnių gabaliukų, man regis mažiausi po 150 g, tai gerokai patogesni. Aišku, už standartą vistiek kažkiek didesni. :)

      Panaikinti
  3. Vat muilu sunaudojame tonomis. Vakar toki kvapnu su roziu aliejumi turku pardotuvej issigijau. Tai net vyras ivertino, nors i tokius dalykus, kaip muilas niekada neatkreipdavo demesio.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip faina! Kurioj parduotuvėje, kaip muilas vadinasi - smalsu 🙂

      Panaikinti
  4. Eastanbul Šiaurės miestelyje Vilniuje.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Rožių aromato muilas EYUP SABRI

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ačiū Diana! Reikės paieškoti internetu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Paieškokite https://www.meze.lt/e-parduotuve

    AtsakytiPanaikinti
  8. https://www.meze.lt/e-parduotuve?Kategorijos=14&p=2

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą