2020/11 Lapkričio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Clinique, Jean Paul Galtier, Cottage ir kt.

Lyg ir sunkoka patikėti, kad jau baigėsi lapkritis! Iki Kalėdų liko visai nedaug, iki gimtadienio dar mažiau, bet nei gimtadienio, nei šventinės Kalėdų nuotaikos kol kas nesijaučia, šiemet keistokos tos šventės nusimato. Tikiuosi, kad šiais metais šventines nuotaikas padės sukurti net du advento kalendoriai, advento kalendorius - knyga, kurią pradėsime su mažuoju skaityti jau rytoj, na ir po truputį namų puošimas. O kol kas labai noriu jums parodyti savo lapkričio mėnesio pirkinius. Kaip visuomet, labai kukliai, pirkinių vos keli, bet jaučiuosi šį mėnesį kaip niekuomet gerai pasilepinusi. 

"Didžiausią garbę pasiekia ne tas, kuris niekada nesuklumpa, bet tas, kuris suklupęs pakyla."
Jean-Jacques Rousseau



Turiu dar vieną, visiškai naują braškinę dušo želė, tačiau braškių šiuo metu norisi mažiausiai. Šiuo metu norisi saldžių, sodrių aromatų, šventinių kepinių ir kažko labai žiemiško. Iš kelių skirtingų pasirinkimų šį kart nusprendžiau pabandyti karamelės aromato iš Cottage. Kol kas bandžiau vos porą kart, tad nuomonei dar ankstoka, bet pirmieji įspūdžiai labai neblogi.
Eurokos, pilna kaina 6,99 Eur, su nuolaida sumokėjau 5,49 Eur

Nežinau, man atrodo pirkau rugpjūtį, daugmaž kartu su Dr.Organic šampūnu ir kondicionieriumi, kuriuos naudoju dabar, bet padėjau į dėžutę nufotografavimui ir tiesiog pamiršau. Paprastai lyg ir privengiu pirkti atsargas ar priemones "į sandėliuką", bet kodėl pirkau šituos, ar maniau kad man reikia, bet taip ir neparodžiau bloge, sunku pasakyti. Tai tiesiog, rodau dabar ir planuoju pradėti naudoti neturkus.
Douglas, kiekvienas po 8,49 Eur


Esu turėjusi JPG Original aromatą, dar 2010 ar tai 2011 metais ir tuo metu nelabai jo vertinau. O va šiai dienai visai norėčiau jį turėti, tačiau rinkdamasi šio gamintojo aromatus pasirinkau naująjį La Belle. Aromatas labiau rudeniškas, sodrus ir nors ruduo baigėsi, bet klaipėdietiškoms žiemoms kvapas pats tas. 
Douglas, 97,00 Eur


Šiais metais labai kantriai laukiau būtent Clinique kalendoriaus, tačiau kalendoriai vis atsirasdavo, vis nauji ir nauji, o Clinique kaip nesimatė, taip nesimatė. Kasdien tikrinau įvairias parduotuves ir bene iš kart atsiradus nusipirkau. Pastebėjau, kad dingo per kokią savaitę visi, nors praeitais metais situacija buvo kiek kitokia. Labai juo džiaugiuosi ir tikiuosi nusivylimo neteks patirti.
Douglas, 89,00 Eur

Lyg ir neplanavau pirkti antrojo grožio kalendoriaus, tačiau susigundžiau - tai man regis trečiasis Eurokos advento kalendorius, o aš dar nebuvau bandžiusi nei vieno. Pabandysiu, noriu susidaryti nuomonę, kaina pasirodė visai gera, o kaip su kokybe? Neatidarinėju ir kantriai laukiu gruodžio pirmosios - po langelį kasdien.
Eurokos, pilna kaina 34,90 Eur, mokėjau 29,67 Eur
-------------------------------
Lyg ir viskas, atrodo gal visai nedaug, tačiau šiuo mėnesiu jaučiuosi lepinanti save ir perkanti ne visai tai, kas būtina. Kvepalai? Turiu jų daug, bet norėjosi išbandyti JPG, juolab, kai žinau kokie tai kokybiški kvepalai ir turiu labai gerą ankstesnę patirtį. Na ir advento kalendoriai, galbūt būtų užtekę vieno, bet šiemet džiaugsiuosi porele ir kasdien rasiu po dvi grožio dovanas. O jūs šiemet su advento kalendoriais ar visgi ne? Kokį pasirinkote?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Grožio kalendoriai manęs nedomina, nes tikimybė gauti visokių nereikalingų priemonių tikrai nemaža, tad jau geriau kažką už tą sumą nusipirkti konkretaus ir tikrai norimo :) Norėčiau nebent arbatos/kavos/saldumynų kalendoriaus. Na, bet teks apsieiti be jo šiais metais :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, visko tuose kalendoriuose būna, prieš pirkdama stengiuosi išsityrinėti kas viduje, kad nebūtų nusivylimų. Pavyzdžiui žinau, kad Douglas tie kvadratiniai kalendoriai man visai nepatiktų, jausčiausi išmetusi pinigus su krūva tuščių buteliukų ir visokių menkai reikalingų niekniekių.
      Rinkausi Clinique norėdama išbandyti daugiau šios kompanijos produktų :) Bet jei nedomina grožio kalendoriai, yra tikrai fainų ir arbatos (mačiau iHerb), ir sveikų užkandžių ir įvairių saldžių staigmenų kalendorių. Man visai smagus kasdien rasti po mažytę staigmenėlę :)

      Panaikinti
  2. Pamiršau palinkėti gražaus ir ramaus Advento laiko, kad Kalėdas pasitiktumėte šeimoje visi sveiki ir laimingi! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Vat prasidėjo Advento kalendorių atidarinėjimo metas. Turiu angliškos arbatos, milka, minėtąjį eurokos ir loccitane kalendorius (mažajį, tai nelabai koks, tie minimukai po 5 ml. Tik pakuočių kaupinas gaunasi, nei vieno didesnio, nei 10 ml produkto. Jau imu gailėtis...)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ko gailitės, kurio kalendoriaus? L'Occitane?
      Visai smagu tas kalendorių metas, aš Clinique pirkau norėdama daugiau išbandyti. Per kalendorius atrandu dalykų, kurių šiaip jau gal ir nepirkčiau :D

      Panaikinti
  4. Taip, Loccitane. Labai jau mažytės tos pakuotės tik 5ml max 10ml. Koks nors rinkinukas yra malonesnis, nes didesnės priemonės sudėtos. Kas iš 6 rankų kremo papuočių, jei sudėjus į vieną gautume tik 60 g. ( o dar tiek plasmasės iš kurios tu 10 ml ir neiškrapštysi) reikėjo pirkti ta didesnį arba nepirkti visai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Suprantu. L'Occitane mažasis man irgi pasirodė nelabai draugiškas aplinkai. Jei pirkčiau tikriausiai didesnį imčiau. Ech, net jei apmaudu linkiu atrasti malonių staigmenų viename iš kalendorių ;)

      Panaikinti
  5. O aš šiemet nusprendžiau mažiau teršti ir įsigijau tik saldų kalendorių :D kažkaip Eurokos nesužavėjo šiemet, daug kas kartojasi + nieko įspūdingo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bet saldūs irgi teršia, juo lab kai kuriuose plastiko ir kartono daugiau nei paties šokolado :) Ai, aš kai pernai neturėjai, nei užpernai, tai visai smagūs įspūdžiai kol kas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą