2020 metų mano mėgstamiausi II: veidui ir plaukams

Didžiausią dėmesį 2020 metais aš skyriau veido priežiūrai, tad tikriausiai normalu, kad pamėgtų veido priežiūros produktų turiu daugiau, nei bet kurios kitos kategorijos. Peržiūrėjusi viską, apie ką pasakojau 2020 metais surinkau pačius geriausius, tuos, kurie paliko labai malonius įspūdžius, nustebino efektu. Šalia jungiu ir plaukų priežiūros priemones, kurių vos kelios. Pasižiūrime į metų suvestinę:

"Aš supratau, kad kuo daugiau dirbu, tuo labiau man sekasi."
Thomas Jefferson


VEIDUI:


Galiu tik patvirtinti, kad Manilla priemonės labai kokybiškos ir efektyvios. Pirmiausia noriu išskirti veido prausiklį - tiesiog nepaprastai geras, švelniai prausia ir palieka ant odos tokį malonų komforto jausmą, kurio joks kitas prausiklis nesuteikė. Bent jau iš viso to, ką esu bandžiusi. Labai patiko ir sunkokas veido kremas, tačiau ne vasaros, o žiemos metui. Tonikas labai malonus naudoti ir pasirodė efektyvus. Jei tinkamai pasirinkus Manilla produktus, galima pasiekti iš ties labai gerų rezultatų - naudojau ir džiaugiausi. 



Labai švelnus, efektyvus veido šveitiklis. Naudojant realiai matai, kaip lauk nusivalo negyva oda, o rezultatas kas kart stebina, net ir po 10-ojo naudojimo. Apmaudu, tik kad brangus, per brangus. 



Ne pati geriausia sudėtis, tačiau tonikas su švelnia pieno rūgštimi šviesina veido odą, skaistina. Palaipsniui veido odos atspalvis įgauna tolygesnį atspalvį. Labai patiko, o kaina visai nedidelė.



Progų naudoti makiažo valiklį šiais metais nebuvo labai daug, mat tikriausiai visi dažėmės mažiau ir daug rečiau, nei bet kada. Tačiau labai sužavėjo L'oreal makiažo valiklis, kuris be vargo įveikia ir atsparesnį makiažą. Nereikia trinti, akių neerzina ir valo tobulai. 



Mitomo kaukės iš lakštinių yra tiesiog geriausios. Bet kurią iš pasiūlytų įsigijus visuomet esi tikras, jog įsigijai kokybišką, drėkinančią ir odą gaivinančią kaukę. Kai norisi stabilios kokybės ir kuo mažiau staigmenų, renkuosi Mitomo.



Na o jei norisi staigmenos - metų pabaigoje labai nustebino Dermo Pharma veido kaukė. Manau tai stipriausio efekto lakštinė kaukė, po kurios oda tiesiog švyti, atrodo sveikai, jaunai, stangresnė, gražesnė. Rezultatai nepriekaištingi, o dar tokia nedidelė kaina!



Jei reiktų įvardinti geriausią metų atradimą, geriausio efekto produktą tai jokių abejonių būtų retinolio serumas veidui. Retinolis odai daro stebuklus, ji atrodo jauniau, putlesnė, pilna gyvybės. Būtinai kartosiu, tik manau jau stipresnės koncentracijos.


Na ir pabaigai - lengvutis veido kremas su sraigių sekretu, kuris puikiai tiko mano veido odai, intensyviai drėkino, ramino. Labai patiko greit susigerianti tekstūra, malonus komforto jausmas ir gera sudėtis. 


PLAUKAMS:

Lengvas plaukų aliejukas, tinkantis visiškai visiems plaukų tipams. Nedidelis kiekis suteikia glotnumo, spindesio, minkštumo bei padeda suvaldyti greit besiveliančius, pasišiaušusius plaukus. Sudėtis puiki, kaina gera, net po nedidelio kiekio įspūdžiai patys geriausi.


Purškiamas plaukų kondicionierius - pati mylimiausia plaukų priežiūros priemonė, žinoma, galbūt čia tik man. Šį purškiklį naudoti paprasta ir greita, o rezultatai kasdien prilygdavo mažam rytiniam stebuklui. Priemonė be vargo suteikdavo plaukams šiek tiek glotnumo ir patiesindavo, padėdavo suvaldyti ir regis tikrai drėkino plaukus. Negaliu nepaminėti ir puikaus kvapo, kuris neutralizuodavo per dieną į plaukus prisigėrusius aplinkos kvapus. Tiesiog puikus dalykėlis, kurį su mielu noru pakartosiu.

-------------------------
Šioje dalyje laisvai galėčiau prigalvoti dar bent 5 produktus, vertus garbingo paminėjimo, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių nepatekusius tarp geriausią įspūdį palikusių priemonių. Patiko man visiškai visi ordinary kompanijos produktai, esu tikra, kad per metus atrasčiau ir daugiau tikrai gerų kaukių tiek veidui, tiek plaukams. Ir nors 2020 teko pabandyti ir krūvą nelabai pavykusių Biotherm produktų, tačiau metai veido priežiūros priemonių atradimams buvo iš ties geri.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą