GENTLY SCENTED "Fruit Punch" lūpų balzamas su vaisinio punčo aromatu

Na, kaip vertinate vyriausybės sprendimą karantino pratęsimui? Man atrodo čia biškutį jau per daug, jau pats laikas laisvinti sąlygas, leisti verslams normaliai dirbti ir grįžti į gyvenimus. Taip, niekas nežino, kas būtų, bet visko bijant galima visą gyvenimą namie prasėdėti. Taip bankrutuoja verslai, prarandamos pajamos, žmonės nebeturi iš ko gyventi, mažėja sumokėtų mokesčių, tad skursta valstybė. O kur dar valstybės skolos? Mūsų įmonė nuo kitos savaitės grįžta prie įprastinio ritmo, visi vėl keliausime į biurą, grįžime prie darbų iš darbo vietos - darbas namuose kenčia ir per šiuos mėnesius tai pasijautė. Nekantrauju ir jaudinuosi, lyg pirmą dieną darbe, bet iki to dar kelios dienos. O ši buvo sunkoka ir gana sudėtinga. Kokius gi skaitinius jums siūlau šiandien? Šiandien jus noriu pakviesti paskaityti apie Eurokos advento kalendoriuje rastą lūpų balzamą šventinėje pakuotėje. 

"Saugiausias būdas padvigubinti pinigus - sulenkti juos per pusę ir įsidėti į kišenę."
Frank McKinney Hubbard


Produktas: GENTLY SCENTED "Fruit Punch" lūpų balzamas su vaisinio punčo aromatu
Gamintojas: "2K Marketing & Production" GmbJ. Pagaminta Vokietijoje
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: minkština ir apsaugo lūpas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 6 g
Kaina: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Vaisių punčo aromato lūpų balzamas.


Pakuotė paliko itin didelį įspūdį, prie kurio nemenkai prisidėjo ir tai, kad balzamas pas mane atsirado prieš pat Kalėdas. Priemonė atrodo visai kaip ant eglutės kabinamas žaisliukas - burbulas. Ryškiai raudonas burbuliukas su pakabinimo juostele, puoštas baltų snaigių raštu. Tikriausiai drąsiai tokį ir ant eglutės būtų galima kabinti. Balzamo dangtelis atsisuka ir naudojasi tokiu pat principu, kaip Eos lūpų balzamai. Ant pakuotės man trūksta informacijos apie priemonę, sudėtinių dalių. Mačiau, kad perkant įprastai dar yra skaidri plastiko pakuotė, tad gal ant jos visa ta informacija ir yra?

Kvapas gana stiprus vaisinis aromatas ir skonis saldokas. Lūpų priemones nuo lūpų mes nė patys nejausdami nusivalgome, tad visai malonu, kai jos salstelėjusio skonio. Nors aromatas tikrai neprastas, tačiau tikrų vaisių aromato nė su žiburiu nerasi.

Konsistencija kieta, tirpsta nuo odos šilumos.

Sudėtis: Ricinus Communis Seed Oil, Candelilla Cera, Cera Alba, Isopropyl Myristate, Lanolin, Parfum, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Amyl Cinnamal, Hydro-Xycitronellal, Limonene, CI 47005, CI 77891.


Poveikis. Lūpų balzamo pagrindą sudaro ricinos aliejus, karpažolės ir bičių vaškas. Pradžia daug žadanti ir sudėtis gera, iki pat 1% ribą žyminčio konservanto, na o paskui tie patys baubukai: alkoholis, konservantai, priemonės kvapams. Sudėtį vertinčiau pusėtinai - pagrindas geras, o tas vienas procentas nelabai džiugina. Kita vertus balzamas greičiausiai yra ilgo naudojimo, turi gana stiprų kvapą, tad viskas priklauso nuo mūsų norų ir prioritetų.

Balzamas ant lūpų tepasi lengvai ir turiu pastebėti, kad labai labai sparčiai naudojasi. Prabėgo maždaug mėnuo nuo atidarymo dienos, o aš jau siekiu srėgių kraštelius. Lyginant su Eos (tikriausiai dėl formos ir panašaus principo norisi lyginti būtent su juo), žaibo greičiu senka. Apskritai tai vienas tų balzamų, kuriuos regis sunaudosiu pakankamai greitai. Priemonė ant lūpų pasidengia neriebia, tačiau aiškiai jaučiama plėvele, kuri suteikia lūpoms lengvą blizgesį. Balzamas geba minkštinti ir apsaugoti lūpų odą, neblogai pamaitina įprastomis dienomis. Tačiau kai mano lūpos stipriai suskeldėja ir labai išsausėja šita priemonė man visai netinka - kelias dienas į rankas teko imti mylimą Burt's Bees balzamą, kad įveikčiau šerpetojimą ir stiprų sausėjimą. 

Manau, kad balzamas neprastas. Dėl žaismingos pakuotės patiks jaunoms merginoms arba jaunatviškoms asmenybėms. Tikro vaisių aromato nėra, balzamas šiek tiek maitina bei neblogai saugo lūpas. Visgi tokiai reikliai lūpų odai kaip mano, nuolat sausėjančioms ir šerpetojančioms lūpoms jis paprasčiausiai per silpnas, trūksta riebumo, intensyvesnio maitinimo ir drėkinimo. Aš asmeniškai nepirkčiau, man reikia stipresnių priemonių, tačiau šią sunaudosiu ir regis jau greit galutinę nuomonę pamatysite baigtų produktų viename iš įrašų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ORLY Classic nagų lakas "Star Spangled".

Komentarai

  1. kaip faina, čia sori, kad vėl apie tavo nagus aš atėjau pakalbėt, bet... :DD pastebėjau ir noriu pasakyt, kad čia jau kaip ir gėlėtos kosmetinės "parašas" - produktus vis pafotkini rankose, pamatom visada kokia spalva nagus esi pasilakavus, fainai :DD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dažnai fotografuoju rankose, bet nuvilsiu dėl dabartinės spalvos :D Produktus fotkinu juos atidariusi, tai čia maždaug prieš Kalėdas šita spalva ir ilgis buvo. Apie kvepalus tikrai buvo tik nufotkinau ir parašiau įrašą iš kart, o šiaip dažnai nuotraukose jau buvusi, nuvalyta spalva :D Savaitgalio įraše apie knygą bus dabartinė spalva ir dabartinis ilgis :D

      Panaikinti
    2. ha, bet vistiek geras :D galima pasisemt įkvėpimo nagams net nenutuokiant, kaip pvz po ano įrašo visai susigundžiau violetine spalva pasidažyt nagus :DD

      Panaikinti
    3. Kaip šauniai :) Visgi influencerė aš :D :D :D :D
      Dažei? Mačiau lyg į rudumą labiau dabartinis manikiūras?

      Panaikinti
  2. Miela to balzamo dėžutė. "Gyveno"šalia miniatiūrinės eglutės. Aš sunaudojau nedaug, nes man labiau papuošimas, nei lupų balzamas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nereiklioms lūpoms visai nieko :) Man kol jos nėra suskirdusios ar labai sausos tai sueina. Bet pati tai tikrai nepirkčiau - būna 100 kart geriau ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą