L'OCCITANE Soothing Mask - raminamoji veido kaukė su šviežiai nuskintais juodaisiais serbentais Ardèche

Jaučiuosi kiek pavargusi ir pati jau tikriausiai nelabai žinau nuo ko. Gal trūksta kokių vitaminų? Laiko? Poilsio? Kaip niekad norisi kiek labiau pasilepinti, tad kas savaitę prisipilu šiltą vonią ir guliu su knyga ir veidą kaukėmis palepinti norisi kiek dažniau. Šiandien puiki proga išbandyti vieną iš turimų veido kaukių, tebūnie tai L'Occitane raminamoji veido kaukė su juodaisiais serbentais.

"Tai, ką sunku padaryti, reikia daryti su didžiausiu atkaklumu."
Confucius


Produktas: L'OCCITANE Soothing Mask - raminamoji veido kaukė su šviežiai nuskintais juodaisiais serbentais Ardèche
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: gaivinti, raminti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: raminantis ir gaivinantis efektas
Labiausiai nepatiko: kai kurie nesaugūs ingredientai
Tūris: 6 ml. Galima nusipirkti ir didelėje, 75 ml pakuotėje
Kaina: 6 ml - 4,50 Eur; 75 ml - 28,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA, ČIA

Ką žada gamintojas: Kaukė papildyta šviežiai nuskintais juodaisiais serbentais Ardèche, kuriuose yra daug kalcio ir magnio, mineralų, būtinų natūraliam ir sveikam odos funkcionavimui palaikyti. Produktas išsiskiria „lyg pagaminta namuose“ formulės tekstūra. Jogurtą primenanti kaukės tekstūra, papildyta tikromis juodųjų serbentų sėklomis, tam, kad Jūsų odai suteiktų greitą atgaivinimo ir nuraminto pojūtį. Tikras vidinės gerovės ir komforto momentas, kuris atnaujina odos švytėjimą. Tinka visiems odos tipams.
Naudojimas: ant švarios ir sausos veido odos gausiu sluoksniu užtepkite veido kaukę. Venkite paakių srities. Palaikykite kaukę 5 minutes ir kruopščiai nuplaukite vandeniu. Jeigu reikia, prieš tai pašalinkite produkto perteklių su medvilniniu vatos diskeliu. Naudokite 1–2 kartus per savaitę. Norėdami sustiprinti odos atsipalaidavimo ir nuraminimo efektą, palaikykite kaukę prieš naudojimą bent 10 minučių šaldytuve.

Didesnė šios kaukės pakuotė

Pakuotė. Mano rankose vienkartinė pakuotė, kuri mano akims labai patraukli ir graži: ryškiai violetinė spalva, stilizuoti užrašai ir serbentų kekė sukuria akiai patraukią išvaizdą. Man patinka ir kaukės sprendimas - vienkartinę popieriaus pakuotę lengva perdirbti. Viduryje esantis plastikinis rutuliukas pripildytas kaukės leidžia maksimaliai sunaudoti kaukę. 


Kvapas. Vos atidarius pakvimpa šviežiomis juodųjų serbentų uogomis. Jaučiama truputis rūgštelės ir truputis kartumo. 

Konsistencija kreminė, rieboka su sėklytėmis.


Sudėtis: AQUA/ WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, DICAPRYLYL ETHER, CETYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, OCTYLDODECYL MYRISTATE, CETYL PALMITATE, DIMETHICONE, MYRISTYL ALCOHOL, CORN STARCH MODIFIED, RIBES NIGRUM (BLACK CURRANT) FRUIT POWDER, RIBES NIGRUM (BLACK CURRANT) FRUIT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BISABOLOL, CETEARYL GLUCOSIDE, MYRISTYL GLUCOSIDE, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, DENATONIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM/ FRAGRANCE, CI 17200/ RED 33, CI 19140/ YELLOW 5, CI 42090/BLUE 1.


Poveikis. Kreminė veido kaukė lengvai pasidengė ant odos pirštais. Noriu atkreipti dėmesį, kad sėklytės priemonės sudėtyje yra visiškai dekoratyvinis dalykas, jos nei šviečia, nei atliks kažkokią kitą funkciją. Manyčiau gamintojas nusprendė, kad su sėklytėmis kaukė atrodys gražesnė ir patrauklesnė pirkėjui. 

Vos padengus ant odos jaučiu gaivinantį efektą, lengvą vėsumo pojūtį. Įsivaizduokite, jei vasarą, po saulės vonių tokią kaukę kiek palaikius šaldytuve uždėti ant veido. Ji maloniai vėsintų veido odą ir numalšintų odos perštėjimą ir sudirgimą! Priemonę ant veido reikia laikyti vos 5 minutes ir nors kaukė turi riebumo, tačiau nusiplauna lengvai.


Po naudojimo jaučiu, kad veido oda jaučiasi labai komfortabiliai. Nors kaukė neturi drėkinamojo efekto, tačiau ji ramina veido odą, turi gaivinantį poveikį bei suteikia švelnumo. Įdomus produktas, kuris labiau tiks vasaros metui ir/ar sudirgusiai odai. Beje, esant poreikiui kaukę galima įsigyti ne tik vienkartinėje pakuotėje, bet ir didesnio dydžio (75 ml) stikliniame indelyje, kurio pakaks ilgesniam laikui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kaukė atrodo tokia "valgoma" mielas vaizdas akims.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ...dar ir atrodo, bei jaučiasi kaip visiškai šviežutėlė veido kaukė! :)

      Panaikinti
  2. siaubiiiiiingai mėgstu juodus serbentus, viską su jais, tokia pat meilė kaip ir kokosams, tik tiek, kad kosmetikos su kokosų aromatų žymiai daugiau, nei su serbentų.. o ši kaukė sudomino ir sudėtis labai puiki, reikės išbandyti! :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bandyk. Su serbentais tikrai labai mažai produktų :)
      Rekomenduoju vasarai ;)

      Panaikinti
    2. o taip, jau biški net pasiilgau vasaros :))

      Panaikinti
    3. :D :D man kol yra sniego, dar gali ir žiema būti :D Taip smagu tas išsiilgtas šaltis, baltos pusnys, žiemos pramogos! O paskui nors ir vasara :D Svarbu kad ne karantine būtų :D

      Panaikinti
  3. Labai mėgstu juodųjų serbentų aromatą. Norėčiau kvepalų su jų kvapu, bet nerandu.
    O žiemos man kaip ir gana - norisi ilgesnių dienų ir degintis saulėje :D Bei užsiimti sode įvairiais darbais :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dažniausiai kvepalai būna su juodųjų serbentų sirupu, pavydžiui, Giorgio Armani SI Passione Intense; LUSH Blackcurrant Angel...
      Klausimas kaip ten serbentai atsispindi, ar nėra užgožiami kitų natų, ar nėra tik saldus sirupėlis.
      Na, pradėjus tirpti sniegui ir visur atsiraus košei jau ir man pavasaris gali ateiti :D

      Panaikinti
    2. Ačiū už rekomendacijas :) Taip, pritariu, šita pliurzė ir dar kai slidu man visai nepatinka :D
      Bet jau jaučiasi, kad rytą švinta šiek tiek anksčiau :)

      Panaikinti
    3. Prašom :)
      tikrai švinta anksčiau ir iš kart smagiau ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą