2023/2024 rudens - žiemos tendencijos: plaukų spalvos ir aksesuarai plaukams

O va plaukų tendencijos yra pačios skaitomiausios iš visų tendencijų įrašų. Tik pradėjusi rašyti apie tendencijas 2014 metais netrukau suprasti, kad labiausiai laukiate pasižvalgyti būtent apie skirtas plaukams. Savaime suprantama, mes moterys norim keistis, keičiamės dažnai ir neretai kardiniai, ypač plaukų spalva ir kirpimais. Anksčiau visos plaukų tendencijos buvo talpinamos į vieną įrašą, bet tas įrašas būdavo toks ilgas, kad nei jums skaityti malonu, nei man smagu tokio ilgio parengti, tad jau ilgą laiką turime dvi plaukų tendencijų dalis: šiandien apie plaukų spalvas ir aksesuarus, o už poros dienų pasižiūrėsime į kirpimus ir šukuosenas. Tad kokios spalvos bus madingos šaltuoju metų laiku? Ar reikia naujų plaukų aksesuarų? Kviečiu pasižvalgyti.



📌 PLAUKŲ SPALVOS:

Vario


Tamsi oranžinė


Kaštoninė


Šokoladinė brunetė


Šalto atspalvio tamsiai ruda


Juoda


Auksinė blondinė


Platininė blondinė


Burgundiška slyvų


Veidą įrėminančios sruogos


Spalvų blokai


Vaivorykštinis dažymas


Kontrastingas balyažas



📌 PLAUKŲ AKSESUARAI:

Kaspinai


Platūs lankeliai


Segtukai - žnyplės


Apvalios plaukų segės



Kas svarbiausia 2023/2024 rudens - žiemos plaukų spalvų ir plaukų aksesuarų tendencijose?

Šiais metais tendencijos man pasirodė ženklai įdomesnės ir greičiausiai taip yra dėl plaukų spalvų gausos; tarp kurių galima rasti visko - nuo natūralios iki akivaizdžiai dažytos, nuo šviesios iki tamsiausios, nuo pastelinės iki ryškios... Belieka išsirinkti? Jau dabar akivaizdu, kad kai kurios plaukų spalvų tendencijos yra populiaresnės nei kitos. Tarkim spalvų blokai jau šiandien labai populiarūs tarp lietuvaičių, kai apačioje plaukus dažoma viena, o viršugalvyje - kita, daugiau ar mažiau kontrastinga spalva. Mačiau kirpėja kaip užsisukusi dažo spalvų blokais, tad greitu metu dažniau pamatysime ir gatvėse. Kita labai aktuali tendencija yra ryškios, veidą rėminančios sruogos.

Jei norite vienos spalvos visiems plaukams, šį sezoną labai populiari tamsiai oranžinė, vario atspalviai, burgundiška slyvų (koka šita graži...) ar natūraliau atrodantys šokoladiniai atspalviai.

Plaukų aksesuaruose nei naujienų daug, nei tendencijų gausos nėra. Jei teiktų rinktis populiariausią aksesuarą - tai būtų tiesiog kaspinai - ilgesniais ar trumpesniais galiukais, segami į plaukus ir puošiantys šukuosenas (apie šukuosenas sekantį kartą). Jei nebandėte, laikas pabandyti ir nereikia galvoti, kad kaspinai tinka tik jaunoms mergaitėms. Populiarios bus ir apvalios sagės, puoštos blizgiais akmenukais, rudeniškais raštais arba suformuotos kaip gėlės. Na ir žinoma - niekuomet nesenstantys platūs lankeliai ar jau bemaž klasika tapusios 90 stiliaus segtukai - žnyplės.

Man labai graži burgundiška slyvų spalva - jau tokia akį traukianti, kad jei nuspręsčiau dažyti - imčiau šitą. Jei sekate mane ilgiau, žinote, kad jau maždaug 3 metus plaukų nedažau, nebeturiu nė vieno lašo dažų ant plaukų ir nors žili lenda lauk, džiaugiuosi natūraliu kaštoniniu (su nemažai raudonos) atspalviu. Ir žinoma - kaspinai, jau kuris laikas noriu odinio plaukų segtuko - kaspino arba rinkčiausi aksominį šaltajam sezonui. Atrodo labai žavingai. O kas patinka jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai