NESTI DANTE "Regina Di Peonie" augalinis muilas su bijūnų aromatu

Mūsų namuose suaugusieji naudoja tik gabalinį muilą. Tiesą sakant visiškai atpratome nuo skysto ir jį turime tik dėl sūnaus poreikių - jam labiau patinka skystas, greičiausiai dėl to, kad mokymo įstaigose, būreliuose, viešose vietose ir apskritai daug kur naudojamas skystas muilas. Įpročio reikalas. Yra žmonių, teigiančių, kad gabalinis muilas nėra higieniškas, tačiau jau senai atlikti tyrimai įrodė, jog gabalinis muilas yra tiek pat higieniškas, kiek skystas. Man asmeniškai skystas labiau sausina rankų odą, todėl jau kuris laikas renkamės brangesnius, kokybiškesnius, bet būtent gabalinius muilus. O ir gamtoje paliekame mažiau šiukšlių - popierines pakuotes perdirbti lengviau nei plastiką. Dažniausiai renkamės Nesti Dante muilus vis rinkdamiesi iš skirtingų linijų ir kaitaliodami kvapus. Šį kart augalinės linijos muilas su svaigiu bijūnų aromatu.


Produktas: NESTI DANTE "Regina Di Peonie" augalinis muilas su bijūnų aromatu
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kokybė
Labiausiai nepatiko: galbūt tik keli kvepalų ingredientai
Tūris: 250 g
Kaina: 5,39 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Hiperfarma ir kt.

Ką žada gamintojas: Prabangus bijūnų kvapo muilas.

Florencijoje (Italija) gaminami prabangūs NESTI DANTE rankų darbo muilai, įkvėpti nuostabaus grožio Florencijos regiono – prisotinti kvapais iš Toskanos kalvų. Ji rankomis supakuoti elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje, kuris sukurtas pagal Renesanso dizaino tradicijas. NESTI DANTE muilai ruošiami pagal seną italų „Saponeria“ virimo būdą. Kompanija yra viena iš keleto pasaulyje, kurios naudoja šį rankinį muilų virimo būdą. Prabangus kvapnus muilas švelniai prausia, atgaivina ir puoselėja odą bei apgaubia kūną nuostabiu kvapu.

Sudėtis: Sodium PalmateSodium Cocoate/ Sodium Palmkernelate, Aqua, Parfum, Rosa Canina Fruit Extract, GlycerinSodium ChlorideTetrasodium Etidronate, Pentasodium Oentetate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.


Mano nuomonė. Nesti Dante muilų pakuotės tiesiog žavingos. Muilai supakuoti tekstūruotame popieriuje, gausiai puoštame gėlėmis ir augaliniais motyvais, šiuo atveju bijūnų žiedais. Nesu tikra, prie ko čia monsteros ar tai palmių lapai, tačiau bijūnai akivaizdžiai dominuoja tiek dizaine, tiek muilo aromate.

Nesti Dante muilų sudėtis visuomet geresnė, nei daugumos rinkoje esančių muilų - kompanija muilus gamina saponifikacijos būdu - t.y. šarmui reaguojant su rūgštimi muilas brandinamas, o paskui kvėpinamas, dažomas, pakuojamas ir naudojamas. Žvilgtelėjus į sudėtines dalis galima pasidžiaugti itin saugiomis putojimo ir prausimo medžiagomis, saugiai parinkti konservantai ir tik kvapiosios medžiagos vidutinio saugumo. Tačiau jos reikalingos, kad muilas prausiantis maloniai kvepėtų. Ir kvepia... kvepia stipriu, intensyviu gėlių aromatu. Nežinodamas negali duoti piršto, kad bijūnai, tačiau akivaizdu, kad kvepia gaiviai saldžiomis, svaiginančiomis gėlėmis ir muilas ant rankų odos išlieka dar kuris laikas po prausimo.

Žinau, kad šiuos muilus žmonės naudoja ir kūnui prausti. Tikriausiai tai taip pat įpročio reikalas, bet aš neprisiverčiu - rankoms puikiai tinka, o va kūnui niekaip nepriprantu. Priemonė gerai putoja, švelniai ir švariai prausia. Jokio sausumo nepastebėjau nė su vienu šios kompanijos muilu. Tad drąsiai rekomenduoju - sudėtingiausias pasirinkimas laukia tik renkantis muilo aromatą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš irgi mėgstu muilus :) netgi tuos ūkinius, nes jie man primena vaikystę ir senelius. Kelionėse visada turiu mažą gabaliuką atrodo Marselio skalbimui tinkamo muilo, su juo praplaunu vaiko rūbus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Marselio muilas vienas fainiausių iš rinkoje esančių.
      Man atrodo su gabaliniu muilu jį arba atrandi arba ne :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą