#109/2023 Rugpjūčio mėnesį baigiau.

Šiandien jaučiausi beveik kaip prieš savo rugsėjo 1-ąją, kai nerimauji, ar patiksi klasės draugams, kokia ta mokytoja, kas laukia ateityje, o viduje šėlsta visa paletė emocijų - nuo milžiniško noro mokytis iki pilvą griaužiančio nerimo. Panašiai jaučiausi šiandien ne dėl to, kad pradedu kažko naujo mokytis... ne. Šiandien mano sūnus pirmokas, šiandien jo pirmoji diena mokykloje ir kol kas regis viskas praėjo puikiai, bet kiek daug dar visko laukia ateityje... Na, o po šventės mes tradiciškai lekiame atšvęsti, pasėdėti, suvalgyti picos ir didžiulį gabalą torto paminėti tai šauniai progai! Sunku suvokti, kad vaikai auga taip greit, per greit!
Pasinaudosiu proga ir visus, visus, didelius ir mažus, mamas, tėčius ir vaikus sveikinu su naujų mokslo metų pradžia - lai jie būna džiugūs, malonūs ir naudingi! Na o aš naujo mėnesio pradžią, ir šį kart rudenį, pasitinku praėjusio mėnesio baigtomis pakuotėmis ir ištuštėjusių produktų krepšeliu. 


Kūnui

Geomar šveitikliai yra geriausio kainos ir kokybės santykio produktai kūnui - su akcija galima iš vis pigiai įsigyti didžiulę pakuotę, kurios pakanka ilgam. Šveitiklis turi šiek tiek aliejų, bet jų nėra per daug, tad neerzina - aš nemėgstu aliejingų kūno šveitiklių. Šio kvapas mane nuvylė - tikėjausi, kad kvepės kava, bet nekvepėjo. O visa kita puiku - šveičia puikiai, konsistencija tobula. Tiesa, priemonė pagaminta druskos pagrindu, tad oda negali būti pažeista, kitaip druska gali erzinti smulkius įdrėskimus ar žaizdeles.
Kartosiu, labai patinka.

Labai panašiai jaučiuosi ir dėl Cien vonios druskų - jos pigios ir pakankamai intensyviai kvepia net ir pripildžius vonią vandeniu. Žinia, daugumos druskų kvapai praktiškai dingsta vonios kambaryje, o ši - puikiai kvepia. 
Kartosiu ir manau bandysiu kitus aromatus.

O čia yra pats geriausias dezodorantas iš visko, ką esu bandžiusi. Net ir karščiausiomis dienomis, kai kūnas intensyviai prakaitavo, mano prakaitas nė trupučio nesmirdėjo! Atlaikė viską - ir stresus darbe, ir dieną paplūdimyje ir visas ekstremalias sąlygas, kai su kitomis priemonėmis kažkiek kvapo tikrai jausdavosi. Jei nebandėt - būtinai bandykite - tobulas!
Mielai pakartosiu ateityje.

Plaukams

Baigėsi mano šampūno ir kondicionieriaus porelė, atkurianti pažeistus plaukus. Maitino, drėkino mano plaukus, suteikė jiems švelnumo ir minkštumo. Nežinau ar pakankamai stiprūs atkurti pažeistus plaukus, tačiau efekto man pilnai pakako. O jau kvapas koks malonus... mėgavausi naudodama, poveikis buvo iš ties geras.
Manau pakartočiau.

Veidui I

Tikėjausi iš šios priemonės saugesnės sudėties, tačiau poveikiu buvau labai sužavėta: pirmiausia, produkto putos labai švelnios net ir jautresnei odai, o ir drėkinamąjį poveikį jaučiu. Tačiau smagiausia, kad prausiklis nepriekaištingai plauna veido odą ir suteikia jai malonų švarios, gaivos, neišsausintos odos pojūtį. Bandydama dabartinį prausiklį, jaučiu didžiulį skirtumą - aaa.... jau pasiilgai ir noriu kartoti.

Labai švelnus, ir kartu labai efektyvus enzyminis veido šveitiklis, kuris nuo odos nusirutulioja smulkiomis dalelėmis. Net jei mano veido oda jaučiasi kiek sudirgusi, ši priemonė nė kart nesuerzino odos, nesudirgino ir nesukėlė nė mažiausio diskomforto pojūčio. Šveitiklis suteikia skaistumo, švaros odos paviršiui, o ir poros mažiau kemšasi, ir oda atrodo ilgiau išlieka švaresnė. 
Kartočiau.

Iš visų paakių kaukių (o bandžiau iš ties daug), šios man pasirodė geriausios. Kartais, po makiažo valymo oda aplink akis linkusi šiek tiek sudirgti, nors valau iš ties švelniomis priemonėmis ir netrinu, bet pasitaiko. Uždėjus tokias paakių kaukes, dažnai sudirgimai dar labiau jaučiasi, atsiranda nemalonus dilgčiojimo jausmas. O su Kocostar, jokio sudirgimo nebuvo, net atvirkščiai, atrodė, kad ramina. O šiaip padeliai garantuotai drėkina, suteikia gaivumo ir skaistumo paakių odai - labai padeda po nepilnai išmiegotos nakties ar nuovargio.
Mielai pakartočiau.

O šita kaukė man tokia meh, pusėtina. Arba poveikis iš ties taip sau, arba naudojau per trumpai. Taip, vizualiai oda tampa šiek tiek skaistesnė, taip, sveikiau švyti. Tačiau nei poveikio raukšlėms, nei pigmentinėms dėmėms nepastebėjau. Nemanau, kad kartočiau.

Veidui II

Nors gamintojas sako, kad kaukė skirta visų tipų odai ir net turėtų drėkinti, tačiau sausiaodėms ši kaukė netiks, nes nulupus jaučiamas sausumas tiek skruostų, tiek viso veido srityje. Ką kaukė daro, tai iš ties pavalo veido odos paviršių, suteikia švarumo, skaistumo ir matiškumo. 
Jei norite, bandykite, bet nulupamos kaukės traumuoja veido odą labiau, nei kreminės. Turėkite galvoje ir tai, kad visiems odos tipams tikrai netiks. Aš išbandžiau, man netiko - nekartočiau.

Drėkina, ramina ir gaivina veido odą, tačiau mane labai erzino beprotiškai stiprus kaukės lipnumas. Negaliu pakęsti nemalonaus lipšnumo, kuris niekur nedingsta. Poveikis neblogas, kaukės dizainas visai smagiai nuteikia, tačiau lipnumas erzina tiek, kad nenorėčiau kartoti.

O čia yra geriausia mėnesio kaukė - fantastiškai maitina, prisotina veikliosiomis medžiagomis, suteikia skaistumo ir švytėjimo. puikiai tiks šaltuoju metų laiku ir/ar turint sausą odą.
Priemonė puiki, mielai pakartosiu ir ateityje.

Makiažo servetėlės valyti veido odą yra blogis ir tikrai netinka naudoti kasdien. Tačiau retkarčiais, gamtoje, išvykoje, svečiuose makiažą geriau jau valyti servetėlėmis, nei visai nevalyti. Pravertė vasaros metu, tačiau nuolat naudoti tikrai nepirkčiau.

Rankoms ir kojoms

Keistokos konsistencijos - lyg ir lengvas, tačiau turi nemažai riebumo, dėl to puikiai maitina odą, suteikia jai lygumo ir švelnumo, panaikina sausumo pojūtį. Manau, kad kremukas puikiai tinka šaltuoju metų laiku, kaip rankinės draugas, bet vasarą juo teptis nėra labai malonu. Sunaudojau, labai patiko ir aromatas ir efektas, tik sezoną ne tą pasirinkau. 
Pakartočiau.

Vasaros metu (arba jos pabaigoje) pasirūpinti pėdų oda labai gera praktika. Stengiuosi tai daryti visus metus, bet kaukėmis kažkodėl lepinu tik šiltuoju metų laiku. Korėjietiška pėdų kaukė labai maloniai kvepia gaiviu rožių aromatu, pamaitina išsausėjusius kulnus, suteikia švelnumo pėdų odai. Iš ties puiki kaukė, mielai kartočiau.

Vyriška dezinfekcinė želė su nelabai moterišku, vyriškus kvepalus primenančiu aromatu, užtat šeimos išvykose nė vienas nesiskundė, kad vėl dezinfekcinis gėlytėmis kvepia. Priemonė puiki - gelinės tekstūros priemonės pakanka ilgesniam laikui, želė nesausina rankų odos, o ir kvapas (jei tai jums svarbu) ant rankų išlieka dar gerą pusvalanduką po naudojimo. 
Būtinai kartosiu, tik tokiems produktams norisi daugiau įvairovės, tad greičiausiai kitų kvapų.

Dažnokai nusiperku tokias drėgnas servetėles ir įsimetu į rankinę, nes arba pati nusiteplioju, arba šeimynykščiams prireikia rankas pasivalyti. Iš ties vienos geriausių, lakštas tvirtas, tamprus, neplyšta. Nepriekaištingai valo, maloniai kvepia, nesausina. Valymo efektą taip pat galiu pagirti - be didesnio vargo - net ir padžiūvusį šokoladą nuvalo. Taip, tikrai kartosiu - man jos labai patinka.


18. VERSAN maisto papildai sąnariams, 60 kaps.
Atėjo laikas, kai pasenau. Žinoma juokauju, bet pastaruoju metu atrodo, kad sąnariams trūksta kolageno, tad nusipirkau papildą, skitą gerinti sąnarių paslankumą, judėjimo funkciją. Po mėnesio, iš ties jaučiuosi geriau, tačiau žinau, kad vienos pakuotės ir trumpo vartojimo laiko kolagenui nepakanka. 
DVIEJUOSE KAPSULĖSE:
II tipo kolegenas 1000 mg
Vitaminas C 80 mg (100% RMV)

Labai fainas, pigus tarpdančių siūlas, kadangi yra storas, jis neatsiskiria aplaišėlėmis trindamasis į mano breketus. Šitas siūlas man labai patinka ir tinka turint breketus. O ir pigutis - du vienetai vos porą eurų - jei dar nebandėte tarpdančių siūlų iš Lidl - išbandykite, - niekuo nesusileidžia (o dažnai dar ir lenkia) brangesnius.

20. ELEGANCE antakių skustuvas
Pirkau kažkada Eurokos, kai tingėjau pešioti plaukelius - įgudus juo dirbti, visai smagus ir greitas būdas pašalinti nereikalingus plaukelius. Tačiau kokybės labai trūksta - kraštelis aštrus ir netinkamai palenkus, nemaloniai brėžia. Pastebėjau, kad ir aštrumą gana greit prarado. Netinkamai pasuktas gali nuskusti daugiau, nei pageidaujama, tad aš mieliau renkuosi seną gerą pincetą.


Iš rinkinio čia ta tamsesnė ruda ir va kaip stipriai spalvą prarado. Man nepatiko, kad kempinėlės per minkštos, jausmas lyg dažytumeisi parolono gabalėliu. Iš rinkinuko, tamsesnė buvo šiek tiek tvirtesnė, tačiau vis tiek nesu 100% patenkinta kokybe - per greit nusidėvi, sutrūkinėja, o šiuo metu jau ima byrėti gabalėliais. Galbūt dar bandyčiau vieną ar kitą, bet didelių lūkesčių šio gamintojo kempinėlėms tikrai nebekelčiau.

Kadangi jau turiu gana ilgą laiką, nusprendžiau, kad pasibaigus vasarai - kad ir kiek būčiau sunaudojusi, bus metas atsisveikinti. Tamsesnę rožinę beveik užbaigiau, o šviesesnė man nepatiko, tad naudojau labai, labai retai ir tai tik bandydama kažkaip save priversti. Galiausiai galvoju, kad gyvenimas per trumpas bandant pabaigti tai, kas nepatinka, tad metas atsisveikinti. Lūpų dažai, kaip dažai, nieko išskirtinio, lengvai nusivalgo, lūpų raukšleles po juo matomos, bet neparyškina labiau. Sakyčiau standartiniai dažai, tik gal atspalvį rinkčiausi kitokį. 
Kadangi labai didelio įspūdžio nepaliko, tai nemanau, kad norėčiau kartoti.

O šita spalva visai gerai atrodė, kai buvau blondinė, o dabar pasidažiusi jaučiuosi kaip močiutės, kurias sutinku anksti ryte autobuse stipriai prisikvėpinusios vintažiniais arba baltų gėlių aromatais ir ryškiai alyvine (dažniausiai perlamutrine) spalva pasidažiusios lūpas. Nieko prieš močiutes, džiugu, kad puošiasi, bet šis atspalvis, grįžus į natūralią plaukų spalvą, man visai nepatinka. Nenaudoju jau labai ilgai, tad tiesiog  metu lauk - reikia po truputį atsisakyti visko, kas neteikia džiaugsmo ir tik užima vietą. Kartočiau nebent tik radusi man patinkantį atspalvį, o šis tiesiog ne man.

Turiu jau labai ilgai, per ilgai. Kažkiek priemonės tikrai panaudojau, bet vien dėl to, kad priemonė kreminės konsistencijos ir galima greit pasidažyti. Tačiau pats produktas prastokas. Man regis čia paskutinis produktas iš to nevykusio Avon konkurso, kuris sukėlė grožio bendruomenės nepasitenkinimą. Nes tai buvo pirmoji, ir paskutinė kompanija, su kuria bendradarbiaujant, sąlygas pakeitė po to, kai siuntinys pasiekė visas grožio blogeres. Gerai jau, tarkim suklydo, bet ir produkcija buvo prasta. Šį pieštuką dar bandžiau kažkiek naudoti, bet užvakar pagavau save, kad jo neliečiau nuo 2020 metų, kai parašiau apžvalgą. Neverta laikyti, o ir sugedęs jau gali būti. 

Baltas, kreminis nagų lakas, kurį pabaigiau: vasarą kartais lakuodavau juo nagus, neretai naudodavau vietoje pagrindo, kad spalvotas lakas labiau išryškėtų ir pigmentacija atrodytų intensyvesnė. Jei ieškote baltos spalvos - šis atspalvis kaip tik toks, bet pigmentacija nėra tobula. Ateityje ieškosiu tokio pat atspalvio, tačiau intensyvesnės, geresnės pigmentacijos.

Kvepalai ir aromatai

Kvepia gaiviu, lengvai salstelėjusiu aromatu, kuris labiausiai primena stipraus plaukų šampūno aromatą. Skonio reikalas, ar norisi kvepėti švara, kai kvėpiniesi? Ar nori, kad kvepalai primintų plaukų šampūną? Man asmeniškai kvapas lyg ir nieko, tačiau išlieka vos valandėlę, o ir purkštis reikia ant odos labai gausiai. Sunaudoti sunaudojau, bet antrą kart nekartočiau - mano dušo želė ant odos kvepia ilgiau, tad neverta, nesužavėjo.

Saulės spindulėlis buteliuke, kuris labai džiugindavo niūresnėmis, apsiniaukusiomis dienomis. Keliantis nuotaiką produktas, kuriame jaučiasi apelsinai ir juos papildančios medienos kvapas. Sunaudojau su mielu noru ir noriu daugiau Rituals... kūno dulksnų - jos nuostabios, kuriančios emociją.

Nors buvau nurašiusi rudens sezonui, nes karštomis vasaros dienomis kvapas "neskaniai" skamba ant odos, tačiau sunaudojau likučiu būtent vasaros metu. Žinoma, ne karštomis dienomis, tačiau per šitas audras, lietus ir rudeniškus orus. Kvepia labai maloniai - baltų, kreminių gėlių puokštė ir tyras muskuso aromatas... Mmm... labai 'skanu", svaigu ir malonu. Tačiau išlieka per trumpai, o ir paskaičiavau, kad brangokas! Paskaičiuojam kartu? 15 ml - 26 Eur (per metus kaina pakilo pora eurų); vadinasi 50 ml - 87 Eur! Už tokią sumą jau galima neblogus dizainerių ar mados namų kvepalus nusipirkti! Tad ar verta Oriflame pirkti? Kvapas man patiko, džiaugiuosi susipažinusi, bet labiau nekantrauju dėl naujų pažinčių, nei reikia antro tokio butelaičio. Greičiausiai vis gi, nekartočiau.
-------------------------------------
Na ir viskas, visą krepšiuką pilnai iškrausčiau, viską parodžiau, visas kilusias mintis ir galutines nuomones papasakojau. Gal keisčiausia, kad šį mėnesį krepšelyje priemonių buvo gana daug, nemažai ir aromatų. Bet jų baigtų krepšelyje būtų dar daugiau, jei realiai pabaigčiau visą buteliuką sunaudoti iš karto. Bet taip nedarau, keičiu pagal nuotaikas, derinu pagal orą. Bet va, kažkada vis tiek baigiasi. 
Na o aš baigiu įrašą ir jau susimojuosim rudens įrašuose.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Baigiau Revuelle veido ir kūno dulksną, labai patiko, tad jau naudoju kitą tokią pat, kaina juokinga, patinka efektas. Pirkau Eurokos. Džiugina ir SVR veido kremas bei gelis SENSIFINE, kas turite jautrią odą ar sunku pasirinkti veido kremą, nes išberia, atkreipkite dėmesį. Planuoju ateityje dar ką nors išbandyti iš šios kosmetikos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą <3
      Aš kaip tik žiūrinėjau Revuelle produkciją ir galvojau - verta ar ne. Ačiū jums, žinosiu, kad galima bandyti. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą