7th HEAVEN "Cucumber" Peel-Off - nulupamoji veido kaukė šalinanti nešvarumus ir riebalus su agurkų ekstraktu

Ši savaitė man viena sunkiausių per pastarąjį pusmetį, nes pokyčiai darbe, pokyčiai vaikui, nes pirmokas, gal tik namuose yra šiokio tokio stabilumo. Bet... vakarais stengiamės susitvarkyti tas spragas, kurias paliko ikimokyklinė grupė, tad pasėdim prie raidelių ir skaitymo. Vakare prisėdus prie tinklaraščio jau jaučiuosi visai išsisunkusi, bet papildyti puslapius noriu, reikia, pareigos jausmas spaudžia. Tad šiandien po visų darbų, paguldžiusi vaiką dar dedu kaukę ant veido ir pasakoju savo įspūdžius apie 7th Heaven agurkinę veido kaukę.


Produktas: 7th HEAVEN "Cucumber" Peel-Off - nulupamoji veido kaukė šalinanti nešvarumus ir riebalus su agurkų ekstraktu
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: veido odai - valyti, šalinti riebalų perteklių ir nešvarumus, gaivinti, drėkinti
Tinkamas tipas: mišriai, riebiai, normaliai odai
Labiausiai patiko: suteikia odos švarumo efektą
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 10 ml
Kaina: 1,59 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Veido kaukė skirta mišriai, riebiai, normaliai odai prižiūrėti. Ši veido kaukė skirta veido odos priežiūrai T-zonoje (T sritis – kakta, nosis, smakras). Gaiviųjų agurkų ir citrusinių vaisių derinys būtent tai, ko reikia odai atgaivinti, atvėsinti. Nulupamoji veido kaukė papildyta agurkų ekstraktu, kuris valo poras, atgaivina ir drėkina odą. Kaukė šalina negyvas odos ląsteles, inkštirus bei valo nešvarumus, todėl oda lieka švelni ir gaivi.
Sudėtyje yra agurkų ekstrakto, vitamino E, nakvišų aliejaus, ženšenio ekstrakto.
 
Naudojimas: Nuplaukite veidą šiltu vandeniu. Pirštais tolygiai paskirstykite kaukę ant veido odos, netepkite aplink akis ir lūpas. Palaikykite kaukę 10 - 20 minučių, kol kaukė sudžius. Paimkite kaukę už krašto ir švelniai nulupkite. Kaukės likučius nuplaukite vandeniu, nusausinkite.


Pakuotė. Plastikinis maišelis, puoštas puikiai atpažįstamu kompanijos dizainu: moteris su užtepta kauke ir pagrindiniu ingredientu - šiuo atveju pjaustytais agurkais.

Kvapas tik atidarius jautėsi gana stiprus alkoholio kvapas ir gaivus lyg ir citrinų, lyg ir agurkų mišinio kvapas. Aromatas stiprus, tad sunku patikėti, kad papildomų kvapiųjų medžiagų gamintojas nenaudojo.

Konsistencija tiršta, gelinės tekstūros.

Sudėtis: Aqua, Alcohol denat., Polyvinyl alcohol, Polyglyceryl-4 Caprate, Propylene glycol, PVP, Glycerin, Limonene, Cucumis sativus (Cucumber) fruit extract, Citrus aurantifolia (Lime) oil, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit oil, Tocopheryl acetate, Citrus aurantifolia (Lime) fruit extract, Jasminum officinale (Jasmine) flower extract, Juglans regia (Walnut) seed extract, Panax ginseng root extract, Cereus grandiflorus (Cactus) flower extract, Oenothera biennis (Evening primrose) seed extract, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).


Poveikis. Pirmiausia pradėkime nuo to, kad man visiškai nepatinka priemonės sudėtis: veido kaukėje dar denatūruoto alkoholio, kuris ilgalaikio naudojimo eigoje sausina odą ir pažeidžia apsauginį barjerą. Nemažai fototoksiškų ingredientų. Yra keli odą drėkinantys ir kondicionuojantys ingredientai, bet jau iš sudėtinių dalių matau, kad visiškai netinkama mano odos tipui.

Kaukę ant odos tepu kiek įmanoma storesniu sluoksniu, tačiau šį kart atrodė šiek tiek per mažai storesniam sluoksniui. Paskui beliko sulaukti, kol kaukė padžius ant odos ir bus tinka nulupti.


Vientisu sluoksniu nulupti veido kaukės neįmanoma. Nulupti vienu ar kitu didesniu gabalėliu, o paskui krapštai po smulkų gabaliuką. Žodžiu vargas su nulupamomis kaukėmis, o ir nutaikyti, kada pradėti lupti, kada jau kaukė pakankamai sukietėjusi, - gana sunku. 

Kaukė mano odos tipui nėra tinkama, bet kad jau turėjau, nusprendžiau išbandyti. Akivaizdžiausias kaukės poveikis yra ženkliai švaresnis odos paviršius - atrodo, kad iš stambesnių porų pašalinti paviršiniai nešvarumai, bet nemanau, kad inkštirus kaukė sugebėtų valyti. Be to, veido oda tapo labai švelni, tačiau nepastebėjau, kad drėkintų, kondicionuotų, vėsintų ar gaivintų. Efektas nesužavėjo, nepatiko sudėtis, tad išbandžiau, bet nesu sužavėjusi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai