2023/2024 rudens - žiemos tendencijos: nagai. Manikiūras, spalvos, formos ir ilgiai.

Žinau, žinau, vėluoju su įprastu grafiku, tačiau pastaruoju metu prisėsti prie įrašų galiu tik vėlai vakare, kai viskas atlikta, vaikas paguldytas miegoti ir nebelieka jokių kitų darbų. Lyg ir buvau pasiplanavusi dieną į priekį, bet tas dienos rezervas dingo kažkurią dieną nepabaigus rengto įrašo. Bet tikriu, kad geriau šiek tiek vėliau, nei niekada.

O šį kart noriu su jumis pasidalinti tendencijomis apie nagus. Jei manikiūrams lankotės pas meistrą, tikiu, kad pasitaiko dienų, kai pritrūksta idėjų, tiesa? Seku kelias manikiūro entuziastų grupes, kuriose įrašai, kuriuose prašoma pasidalinti nagų idėjomis vasarai/ savaitgaliui/ gimtadieniui/ nuotaikai pasitaiko ne tik dažnai, bet ir periodiškai. Tad šį kart noriu pasidalinti su jumis madingomis 2023/2024 rudens - žiemos sezono tendencijomis ir papasakoti kokios naujovės laukia manikiūro srityje.


📌 ILGIAI ir FORMOS:

Natūralus ilgis, apvaliai kvadrato formos


Labai trumpi, natūralios formos


Ilgi, migdolo formos



📌 NAGŲ DAILĖ ir MANIKIŪRAS:

Metalinės grandinėlės ir priedai nagų dailėje


3D burbuliukai nagų dailėje


 Jūros kriauklelių efekto 3D dailė


Nagų dailė su kniedėmis


Gotikinė nagų dailė


Gėlėta nagų dailė


Širdelių motyvai


Spalvų blokai


Trumpų nagų prancūziškas manikiūras. Su kontrastiniais nagų galiukais


Labai natūraliai atrodantis manikiūras


Blizgaus metalo efekto (chrome)


Blizgūs, spindintys


Matinio efekto



📌 SPALVOS:

Šviesiai rožinė


Šokolado ruda


Ryškiai raudona


Vyno raudona


Juoda


Tamsiai žalia


Tamsiai mėlyna


Violetinė


Oranžinė (deginto apelsino)



Kas svarbiausia 2023/2024 rudens - žiemos nagų tendencijose?

Pirmiausia noriu pasidžiaugti dėl šio sezono tendencijų gausos - jei ankstesniais metas pasirinkimai buvo labai skurdūs, tai šį sezoną rinktis tikrai yra iš ko. Ir vis gi, vienos tendencijos bus aktualesnės nei kitos - kurios, klausiate? Pradėkime nuo nagų formų. Jau daug metų populiariausi nagų pasirinkimai lieka migdolo formos, kvadratas ir natūralus, užapvalintas kvadratas. Šį sezoną populiariausia būtent pastaroji, natūraliausiai atrodanti užapvalinto kvadrato forma.

Nagų ilgis yra labai individualus klausimas, priklausantis nuo mūsų pomėgių ir gyvenimo būdo. Visuomet mėgau šiek tiek paaugintus nagus, tačiau populiariausi bus ne itin trumpi, o natūralaus, vos vos paauginto ilgio. Nors, jei norisi, tarp tendencijų dažnai matomi ir itin populiarūs, labai trumpi nagai ar ilgi, kurie praktiškesni, kai norisi ypatingų nagų dailių.

Kalbant apie nagų dailes išskirčiau pirmiausia trumpų nagų prancūzišką manikiūrą, kuris jau dabar skina populiarumo viršūnes. Įvairovei galima rinktis širdies motyvus, spalvų blokus, gotišką dailę ar iškilius dailės elementus - kniedes, grandinėles, metalinius priedus. Labai verta dėmesį atkreipti į metalo efekto blizgesį, spindinčius nagus, o jei norisi visiškai priešingai - šį sezoną bus labai populiarus matinis efektas. Iš užmaršties grįžta su trenksmu.

Na ir galiausiai liko pakalbėti apie nagų spalvas? Keturios iš visų spalvų yra tiesiog dominuojančios visur: šviesiai rožinė, visų atspalvių ruda, juoda ir raudona. Lygiavertės, populiarios, aktualios ir labai rudeniškos. Tarp kitų atspalvių dažnai minimos tamsiai mėlynos, tamsiai žalios, violetinės, sodraus deginto apelsino atspalviai.

Šio sezono tendencijos man labai patinka. O kurios jūsų mėgstamiausios?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai