2023/2024 rudens - žiemos tendencijos: raštai

Gerai, matau, kad tendencijas tikrai skaitote, tad kol bus susidomėjimo, bus ir tendencijų įrašų. Standartiškai tendencijoms turiu planelį, kuris puikiai veikia - pradedame nuo rūbų, baigiant aksesuarais. Tokios tvarkos laikausi pastaraisiais metais, man ji atrodo labai logiška, tad ilgai nepliurpusi pristatau jums rudens sezono raštus. Raštus galima pritaikyti, aprangoje - savaime suprantama, tačiau jie taip pat gali būti įkvėpimas manikiūrui, avalynei ar aksesuarui - belieka išsirinkti mylimiausią.


Kryžiuoti langeliai (tartan)


Juostelės (stripes)

Geometrinis juostelių raštas






Taškeliai


Gyvūnų kailio ir odos raštai


Išsiliejusio rašalo raštai


Žiemos gėlės


Artistiški ir realistiniai gėlių raštai


Skarelių raštai


Retro geometriniai raštai


Gamtos vaizdeliai ir kraštovaizdžiai



Kas svarbiausia 2023/2024 rudens - žiemos raštų tendencijose?
 
Stebėtina, tačiau šį sezoną pats populiariausias raštas - kryžiuoti langeliai ((tartan) - tartanas tiesiog visur - sijonai, švarkeliai, kelnės. Žinote, šis raštas man labai nostalgiškas, nes puikiai pamenu paauglystėje jis buvo labai madingas, visos turėjom tokio rašto mini sijonėlius pažemintu liemeniu. Mados iš ties sukasi ratu.

Labai populiarūs šaltuoju metu bus ir taškeliai bei žiemos gėlės, kurių pasikartojimai matomi daugumoje mados namų. Iš mažiau populiarių raštų galima rinktis amžinai madingą gyvūnų kailio ir odos raštą, o gal norisi puoštis etniniais ir skarelių raštais ar geometriniais motyvais? Šio sezono naujovė - geometriniai retro raštai, kurie įkvėpimo sėmėsi iš 1950-ųjų. Atrodo labai žaviai, simpatiškai ir nors primena greičiausiai močiučių spintas, tačiau greičiausiai bus populiarūs ir mūsų parduotuvėse šaltuoju metų laiku.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai