ISANA aliejinis cukraus šveitiklis su arganų aliejumi ir apelsinų žiedų ekstraktu

Isana priemonių esu bandžiusi tikriausiai nemažai ir dauguma jų nepalieka jokio didesnio įspūdžio, na ne tokio, kad norisi pirkti ir vis kartoti. Tačiau žinia, kiekviena kompanija turi savo perliukų ir man atrodo radau vieną tokį. Nesenai, visai netyčia užmačiau kūno šveitiklį, kurių rasti pasitaiko labai retai, tad pirmiausia natūralu, kilo susidomėjimas, kodėl šveitikliai taip greit išperkami? Išbandžiau pati ir pasakoju jums savo įspūdžius.


Produktas: ISANA aliejinis cukraus šveitiklis su arganų aliejumi ir apelsinų žiedų ekstraktu
Gamintojas: "Rossmann GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: kūno odai - šalinti negyvas ląsteles, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: gal tik greit baigiasi
Tūris: 230 g
Kaina: 5,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Įkvėptas gamtos ir papildytas vertingu arganų sėklų aliejumi cukraus šveitiklis švelniai pašalina odos atplaišėles, kad oda būtų minkšta ir išpuoselėta.
Naudojimas: aliejinį cukraus šveitiklį paskirstyti ant drėgnos odos ir švelniai įmasažuoti. Tada nuplauti.


Pakuotė. Skaidraus rudo plastiko indelis, užsuktas rudos spalvos dangteliu. Dizainas tikrai nėra niekuo ypatingas, sakyčiau netgi netrauklus, neharmoningas. Primesta ant pakuotės visokių paskirų elementų, tačiau dermės nėra. Dizainas nedžiugina, tačiau tikiuosi, kad pats produktas patiks.

Kvapas. Ir o Dievai, koks nuostabus kvapas... vertėjo pakentėti dėl pakuotės. Kvepia šildančiu deginto cukraus aromatu, šiek tiek primenančiu creme brulee aromatą. Šiltas, malonus ir toks gardus, kad užsimanau saldumynų vien uostydama šveitiklio kvapą.

Konsistencija tiršto cukraus ir aliejaus.


Sudėtis: Sucrose, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Tocopherol, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Glyceryl Caprylate.


Poveikis. Labai džiaugiuosi matydama visiškai saugią priemonės sudėtį - šveitiklio pagrindą sudaro cukrus, alyvuogių aliejus, vitaminas E, citrinmedžių ekstraktas, argano aliejus, kvepalai ir minkštiklis. Kadangi priemonė su cukrumi ir aliejais, prieš kiekvieną naudojimą būtina likučius pakuotėje gerai išmaišyti. 

Malonios konsistencijos šveitiklis lengvai pasiskirsto ant kūno odos ir iš ties gana švelniai šveičia. Nors efektas, net ir po švelnaus šveitimo, jaučiamas. Kadangi priemonė cukraus pagrindo, tai net jei ant odos yra įbrėžimų, pažeidimų, cukraus šveitiklis jų nedirgins, neerzins ir labiau nepažeis odos. 

Priemonė puikiai šveičia, nepriekaištingai šalina negyvas odos ląsteles ir suteikia odai švelnumo ir minkštumo. Ant odos aliejus palieka ploną, tačiau jaučiamą riebią plėvelę - žinau, kad yra žmonių mėgstančių riebumo pojūtį po prausimosi. Man asmeniškai nepatinka, erzina, tad visuomet visus šveitiklius nuprausiu kūno prausikliu. 

Na ir iš ties - šveitiklis puikus, gal tik naudojasi greičiau, nei norėjau, tačiau apskritai neturiu nė vieno priekaišto produktui, nei vieno! Aromatas nuostabus, naudoti labai malonu, darbą atlieka nepriekaištingai, o ir kaina iš ties nedidelė. Isana šveitikliai yra perliukas, kurį verta išbandyti! Jei kada užmatysite - rekomenduoju pirki!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Parodei perliuką, bet bent jau aš fiziniam rosmane neradau jo, online yra (Vokietijoje). Aš irgi mėgstu Isana produktus (čia Rossman brand'as). Man labiausiai patinka jų kūdikių linija, sauskelnės, jautrios odos prausikliai mažiesiems, gaila negaliu foto įkelti komentare

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir Lietuvoje šveitiklių sudėtinga rasti - matyt greit išperkamii :)
      O Rossmann yra kaip suprantu gamintojas Isana linijos? Ar negamina kitų prekinių ženklų Ar aš maišau su kažkuo?

      Panaikinti
  2. Čia tos kūdikių putos, kur rašiau :) https://www.rossmann.de/de/baby-und-spielzeug-babydream-extra-sensitiv-waschschaum/p/4305615687018 man labai patinka! Padėtos vietoje muilo prie kriauklių (tinka visiems, kas svečiuojasi), prausiu dukra su jomis ir kartais veidą, kai ranka patingi ieškoti Prausiklis aukštai. Putos sausiaodems gal nelabai, mano mišri, tai pats tas

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kol laukiau šio Rossmane, išbandžiau DM Oriniq su druska, kuris šiek tiek brangesnis, kvapas nuostabus buvo, bet druska itryniau per stipriai. Šiandien Rossmane pagaliau pamačiau ši Isana cukraus šveitikli ir aišku namie iš karto išbandžiau, labai patiko

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pamačiau facebook štai tokį vaizdelį, ir tiesą sakant, be žodžių... Čia tokios "procedūros" namie su sraigėmis? Gyvūnų kankinimas arba / ir nupušimas kažkoks... https://www.facebook.com/photo/?fbid=724100763084669&set=a.558604159634331

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia man atrodo moteris augina Afrikines sraiges namuose ir užsidėjo jas ant veido konkursui? Neturiu pakankamai žinių apie afrikines sraiges, bet nežinau ar labai jos čia kankinasi taip šliaužiodamos kad ir ant veido? Galbūt toks vaizdas sukelia nemalonias emocijas? Bet greičiausiai tai nėra gyvūno kankinimas?

      Panaikinti
    2. Na, jei taip, tai tada ok, apie tokias sraiges neteko girdėti :) Gal ne tiek nemalonu, kiek keista :)

      Panaikinti
  5. PS: norėjau pakomentuoti po straipsniu EKEL "Snail" Natural Intensive Hand Cream - rankų kremas su sraigių mucinu, bet kažkodėl komentaras nušoko čia :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą