ELMOLU "Love Mode" Whitening šviesinamoji lakštinė veido kaukė su ramunėlių ir dygminų ekstraktais

Bet koks gėris yra rudenėjant užsidėti veido kaukę ir prisėsti su arbatos puodeliu prie mėgstamos knygos! Labai džiaugiuosi, kad pastaraisiais metais išmokau džiaugtis mažais dalykais, kurie prieš kelis metus atrodė savaime suprantamas dalykas, dar anksčiau - kažkokia smulkmena neverta dėmesio. O prieš gerą dešimtmetį apie tai net negalvojau - bėgau, lėkiau, skubėjau neaišku kur ir apie tokius mažus malonumus neleisdavau sau net pagalvoti. O dabar va sėdžiu koją ant kojos susikėlusi ir mėgaujuosi. Šį kart mėginu, testuoju ir bandau Elmolu Love Mode veido kaukę, skirtą šviesinti veido odą.


Produktas: ELMOLU "Love Mode" Whitening šviesinamoji lakštinė veido kaukė
Gamintojas: "ELMOLU". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - šviesinti, suteikti skaistumo, maitinti
Tinkamas tipas: visiems, ypač papilkėjusiai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: likučiai ilgai geriasi į odą
Tūris: 1 vnt./ 25 g
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Šviesinamoji lakštinė kaukė skirta pilką atspalvį turinčiai veido odai prižiūrėti. Niacinamidas ir persikų ekstraktas suteikia odai skaistumo, aprūpina veido odą maitinamosiomis medžiagomis. Ramunėlių ir dygminų ekstraktai pasižymi skaistinamosiomis savybėmis, suteikia odai švytėjimo.
NAUDOJIMAS: veido odą nuprauskite ir nuvalykite toniku. Išimkite kaukės lakštą iš pakuotės. Kaukę dėkite ant veido, pirmiausia išlyginkite akių srityje. Palikite 20-30 min. Nuėmus kaukę švelniai įmasažuokite kreminės esencijos likučius į veido odą.


Pakuotė iš ties atkreipė mano dėmesį. Plastikinis pakuotės maišelis labai paprastas, o va dizainas... fantastiškas. Tobulas pieštas paveiksliukas su miesto ar kaimo vaizdeliu, mergaite ir balandžiu balkone. Man regis toks dizainas labai patiktų knygų skaitytojams ir šiaip ieškantiems mielų paveikslėlių. Man labai gražu, žvilgsnį traukia.

Kvapas. Gamintojas kaukės sudėtyje naudoja kvapiąsias medžiagas, tad nenuostabu, jog kaukė kvepia švelniu, kreminiu kosmetiniu aromatu.

Konsistencija medvilnės lakštas, prisotintas šiuo atveju ne veikliojo serumo, o kreminės tekstūros, emulsiją ar kreminį serumą pirmenančio skysčio.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Vitis Vinfera Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, Butyrospermum Parkii Butter, Stearic Acid, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Helianthus Annuus Seed Oil, Simmondsia  Chinensis  Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Bellis Perennis Flower Extract, Jasminum Officinale Flower Extract, Carthamus Tinctorius Flower Extract, Magnolia Kobus Branch/ Flower/ Leaf Extract, Prunus Persica Flower Extract, Origanum Vulgare Flower Extract, Acacia Farnesiana Flower Extract, Swiftlet Nest Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Ceramide-3, Lecithin, Squalane, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Copper Tripeptide-1, Arbutin, Allantoin, Chlorphenesin, Carbomer, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Arginine, Parfum.


Poveikis. Priemonės sudėtis labai gera, neskaitant ne visai saugaus konservanto ir kelių ingredientų su potencialiai pavojingomis priemaišomis. Tačiau sudėtyje gausu drėkiklių, antioksidantų, odą minkštinančių, lipdinį sluoksnį atkuriančių ir šviesinančių ingredientų. Tokios sudėties tikiuosi, kai perku veido kaukes - iš ties veiksmingos ir gausios odą veikiančių ingredientų.

Mane labai nustebino, vietoje skysto serumo, kaukės pakuotėje rasti kreminės konsistencijos serumą, gal net labiau skystą, baltos spalvos kremą. Veido kaukę užsidėjau be jokio didesnio vargo, ji padengė veido kontūrus beveik tobulai, tad beliko kantriai palaukti priemonės poveikio.


Kaukę ant odos laikiau tiek, kiek nurodo gamintojas ir iš ties jaučiau, kad priemonė puikiai kondicionuoja odą, dingsta bet koks odos tempimo ir sausumo pojūtis. Lygiai taip pat jaučiausi ir nuėmusi kaukę - priemonė puikiai sudrėkino, pamaitino odos paviršių, oda tapo skaistesnė, tolygesnio šiek tiek šviesesnio atspalvio. Tačiau privalau paminėti, kad kreminis serumas labai ilgai geriasi į odą, todėl kaukė tikrai netiks naudoti dienos metu ar prieš makiažą. Nors veidas nėra lipnus, tačiau ant paviršiaus ilgam lieka slidi, blizgi, matoma plėvelė, kurios susigėrimo tiesiog nebelaukiau - užtepiau kremu ir ėjau miegoti. 

Kaukės poveikis puikus, sudėtis naudinga odai. Vienintelis didesnis trūkumas - ilgas susigėrimas į veido odą, bet naudojau pavakare, nusivaliusi dienos makiažą, tad manęs asmeniškai neerzino. O patii kaukė labai patiko. Beje, šiuo metu Eurokos fizinėse ir el.parduotuvėje taikoma -40% procentų nuolaida, tad išbandyti šią, ar bet kurią kitą nusižiūrėtą veido kaukę dabar labai palankus metas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kaip faina, kad uzrodei! Tokia kauke vietoje atviruko net galima dovanoti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Galima ir kiek mačiau šitos serijos yra kelios kaukės ir visos labai gražios :)

      Panaikinti
  2. Eurokos ir Coxir turi!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, mačiau, bet pas Asian Blossom pigiau ;D, net jei Eurokos taiko akciją. Tai aš visuomet žiūriu kelias vietas ir perku kas tuo metu siūlo mažesnę kainą :)

      Panaikinti
  3. Oi ir daug spamo iš manęs :) atsiprašau, kad jau 3 komentaras. Uzsisakiau Coxir veido prausikli, nes baigėsi anksčiau tavo aprašytos Purito firmos (labai patiko apžvalga apie Purito kremas).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Viskas gerai ;) Atsiprašinėti tikrai nereikia.
      Smagu, kad Purito patinka - produkcija verta dėmesio ;) Beje ir Coxir labai faini produktai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą