ST. TROPEZ Purity Self Tan Bronzing Water Face Mist - savaiminio įdegio veido dulksna

Vasara baigėsi ir prisiminimai apie ją vis dažniau nugula atminties glūdumoje, primena apie save likusio įdegio linijose, vis dar kabančiose vasariškose suknelėse ir įdegyje, kuris pamažu blėsta. Įdegį galima turėti visus metus, renkantis soliariumus ar savaiminio įdegio priemones. Dauguma jų nėra pačio lengviausio naudojimo - tepant reikia daug kruopštumo, palieka dėmes, dryžius ar tepa rūbus. Būna? Man pasitaiko ir ne taip retai. Bet tikrai ne visuomet, tad šiandien apie vieną iš lengvai dengiamų savaiminio įdegio produktų veido odai iš St.Tropez,


Produktas: ST. TROPEZ Purity Self Tan Bronzing Water Face Mist - savaiminio įdegio veido dulksna
Gamintojas: "RPZ Cussions" Ltd. Didžioji Britanija. Pagaminta Airijoje
Paskirtis: veidui, kaklui ir dekoltė - suteikti įdegį
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai lengvas naudojimas
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 80 ml (mano mini pakuotėje 14 ml)
Kaina: 20,95 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Išgaukite natūralų, saulės nubučiuotos odos efektą ir drėkinimą visus metus. Pakanka vieno lengvos tekstūros, tropinio aromato veido dulksnos padengimo. Saidri veido dulksna lengvai naudojama. Priemonėje yra hialurono rūgšties ir ingredientų, kurie nekemša veido porų. Neturi savaiiminio įdegio priemonėms būdingo kvapo, priemonės nereikia nuskalauti. Dengti galite kas kelias dienas, visus metus.

- Lengvas - vidutinio tamsumo įdegis
- Nereikia nuskalauti, nepalieka dryžių, netepa, neturi savaiminio įdegio kvapo
- Intensyviai drėkina
- Lengva padengti - paprasčiausiai papurškite po arba vietoje makiažo
- 100% švari sudėtis, tinka veganams
- tinka visiems

NAUDOJIMAS
1. Nušveiskite ir sudrėkinkite saugas odos vietas
2. Užsimerkite ir purkškite 5-6 pompos paspaudimus ant veido, kaklo ir dekoltė zonos
3. Įdegis išryškėja po 4-8 valandų. Jei reikia - pakartokite.


Pakuotė. Kaip matote, mano rankose mažytė, vos 14 ml pakuotė - tokia greičiausiai skaitosi delux mėginys ir dažnai pridedama kaip dovana. Naudotojui tai puikus būdas ilgiau pabandyti produktą ir pamilti arba suprasti, kad tokia priemonė netinka ar nepatinka. 

Plastikinė pakuotė su kokybiška, tvirta pompa ir dangteliu. Vasariškai ir žaismingai atrodo ombre pakuotės dizainas. Teisybės dėlei noriu pasidžiaugti, kad tokia mažytė pakuotė labai patogi pasiimti su savimi, jei to reikia ir greičiausiai man gerokai smagesnė dėl kompaktiškumo, negu būtų pilno dydžio pakuote.

Kvapas. Gamintojas sako, kad kvepia tropiniu aromatu. Iš ties uostant iš buteliuko jaučiasi lyg ir vaisinis aromatas, bet ant odos, ypatingai pabuvus ilgiau, savaiminio įdegio priemonėms būdingas kvapas jaučiasi. Tikrai jaučiasi.

Konsistencija skaidri, vandens skystumo priemonė.


Sudėtis: Aqua, Dihydroxyacetone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Glycerin, Saccharide Isomerate, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Fruit Extract, Sodium Metabisulfite, Parfum (Fragrance), Panthenol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Linalool, Butylene Glycol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate.


Poveikis. Ar galima tikėtis visiškai saugios, savaiminio įdegio priemonės? Man atrodo taip nebūna. Kaip ir šiuo atveju - yra nesaugių konservantų, alkoholio, daug kvapų. Nors ir drėkinančių ir odą kondicionuojančių ingredientų galima rasti.

Tačiau negaliu nepagirti labai, labai patogaus naudojimo būdo. Įsivaizduokite, kad savaiminio įdegio padengimui nebereikia vargti. įsivaizduojant? Iki šiol galvojau, kad tai nelabai įmanoma, nes tik atsipalaiduoji ir jau turi dėmėtą, dryžuotą įdegį, kurio nei pataisyti, nei nuplauti. Šiuo atveju tiesiog užpurški, stengdamasi kaip įmanoma tolygiau ir viskas - belieka laukti. Po maždaug 5 valandų ant odos išryškėja labai švelnus įdegio efektas. Nuotraukoje žemiau ant rankos dengiau labai riebiai - ant veido tokio efekto po vieno karto nebūna, reikia ilgesnio periodiško naudojimo bent jau kas antrą dieną.

"Riebiai" patepta priemonės ant odos - testuojama. Toks rezultatas matomas po 5 val.

Aš nejaučiu, kad šis produktas drėkintų mano odą - nedrėkina, tačiau ir nesausina. Apskritai po naudojimo oda jaučiasi puikiai ir efektas labai, labai tolygus, labai dailus - atrodo lyg būčiau praleidusi dieną paplūdimyje. Efektas gražus, naudojimas labai lengvas, priemonė labai skalsi, tik sudėtis man nelabai patiko, bet jei nesigąsdinate alkoholio kosmetikos sudėtyje - labai rekomenduoju pabandyti - beveik viskas, beveik visi aspektai tiesiog fantastiški. Ir su šia priemone, tikriausiai pirmą kart gyvenime su savaiminio įdegio priemone, man nereikia vargti, nereikia ypatingo kruopštumo ir didelio vargo. Nors ir su alkoholiu, bet patiko! 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai