2023/2024 rudens - žiemos tendencijos: galvos apdangalai, skrybėlės ir kepurės

Priešpaskutinė tendencijų dalis, jau. Tendencijų ciklo rašymo metu daugiausiai laiko reikia pasirengimui: surinkti informaciją, pastebėti, kurios tendencijos dažniausiai kartojasi, išskirti populiariausias, surasti jas iliustruojančius paveiksliukus. O jau paskui pats rašymas užima valandėlę ar dvi. Paskutinės tendencijų dalys paprastai pačios trumpiausios ir rudens kepurės, skrybėlės ir kiti galvos apdangalai. Žiūrim, kas naujo laukia šį sezoną - kepurėms jau tuoj, tuoj bus metas.


Kailinė kepurė


Šiltos, pūkuotos kibiro formos skrybėlės (Bucket hat)


Fedora skrybėlės


Beretės


Kepurės (beanie)


Šalmo stiliaus (Balaclava)


Gobtuvai


Masyvus šalikas, dėvimas ir ant galvos


Kepurės ir skrybėlės su tinklelio šydu



Kas svarbiausia 2023/2024 rudens - žiemos skrybėlaičių ir kepurių tendencijose?

Šį sezoną labai gausių kepurių ir skrybėlaičių tendencijų tiesiog nėra - kelios esminės, tačiau be abejonės - dominuoja jaukios ir šiltos tendencijos. Ir valio, pagaliau! Žiemos metu kepurės turi būti šiltos - gi nepakanka tik grožio. 

Tarp tendencijų yra kelios dominuojančios, kurias labai norisi išskirti šį sezoną. Bene visi dizaineriai akcentavo šiltas, minkštas, kailines kibiro stiliaus kepures - tokias, kokias nešiojome vasaros metu, tik pritaikytos žiemos sezonui. Iš praeito sezono vis dar labai populiarios balaclava stiliaus šalmai, patikimiausiai saugantys nuo žvarbių rudens vėjų. 

Neretai pastebiu, kad šį sezoną vietoje jau įprastų kepurių dizaineriai siūlo rinktis šiltus gobtuvus arba tiesiog ant galvos (ir kaklo kartu) užsidėti tą labai madingą, masyvų šaliką. Na o jei visgi norisi klasikos, neprašausite pasirinkę šiltesnes fedoras ar amžinai madingas beretes.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai