2018 pavasario - vasaros tendencijos: nagai, formos, lakų spalvos ir nagų dailė

Pasižiūrėjome į drabužius, madingus raštus ir spalvas, metas keliauti prie mano kitos labai mėgiamos dalies - manikiūro. Iš tiesų, pastebėjau, kad nagų tendencijose visuomet vyrauja paprasti, minimalūs raštai, lengvi dizainai. Niekas neturi laiko prašmatnioms dailėms ir visas vakarų pasaulis renkasi kuo paprastesnius ir kuo greitesnius nagų dailinimo būdus.

Dar nagų tendencijose visuomet būna itin įmantrūs, atrodo gatvėje neįmanomi dėvėti manikiūrai, į kuriuos gera žiūrėti, malonu akiai, gražu fotosesijai, bet ne kasdieniame, rutiniškame gyvenime. Bet... paieškoti įkvėpimo, pasidairyti ir susipažinti su madingiausiomis tendencijomis tiesiog būtina (net kai nerašydavau tokio tipo įrašų, visuomet stengiausi domėtis tuo, kas bus madinga prasidėjus sezonui).

Paveiksliukas iš ČIA
NAGŲ FORMOS:

1. Trumpi nagai

2. Ilgas ovalas

3. Stilleto - nusmailintos formos

Prisegu ir formų paveiksliuką, jei kartais kiltų klausimų, kaip gi tas stileto atrodo. 


NAGŲ DAILĖ:

1. Nagų dailė su juodomis juostelėmis

2. Nagų dailė su spalvingomis juostelėmis

3. Abstrakčių taškelių nagų dailė

4. Nagų dailė su gėlėmis

5. Nagų dailė su logotipais

6. Blizgus manikiūras

7. Manikiūras su akmenukais ir blizgučiais

8. Natūraliai atrodantis manikiūras, kuriame atrodo itin mažai nagų lako ir jis nedengia visos nago plokštelės

9. Manikiūras ir rankų dailė, vienijami bendros tematikos

NAGŲ SPALVOS:

1. Amžinoji klasika - NUDE

2. Amžinoji klasika - RAUDONA

3. Vandens mėlio MĖLYNA

4. Ryškių, intensyvių spalvų matiniai lakai

5. Metalinio spindesio nagų lakai

Kas svarbiausia 2018 pavasario - vasaros manikiūro, dailės ir nagų lakų tendencijose?
Kalbant apie pavasaio - vasaros tendencijas, svarbiausia ir esminė idėja išlaikyti manikiūrą paprastą ir subtilų. Jau senai nebemadingi pripiešti nagai, aplikacijos ar įmantri nagų dailė. Išbandykite abstrakčius geometrinius motyvus ir gėlių raštus, taškelius, derinkite juos tarpusavyje. 
Kalbant apie nagų ilgį - saugiausias variantas trumpi nagai. Stileto forma itin sunkiai prižiūrima ir greit lūžta, o ovalo forma, nors ir lengva pati iš savęs ir lengvai prižiūrima, bet nagų ilgis turėtų būti ilgas, o tokius vėlgi, prižiūrėti ir užauginti gali toli gražu ne kiekviena.
Renkantis spalvas derėtų neužmiršti nude atspalvių siekiant subtilumo, o progoms išbandyti raudonus ar mėlynus atspalvius, itin ryškias neonines spalvas (nepamirštant ir mūsų populiariausiųjų violetinių, alyvinių bei ultravioletinių atspalvių. Nors metalinių efektų tendencija visur pastebinai slopsta, įskaitant ir nagus, tačiau šiltuoju metų laiku ji vis dar bus aktuali - jei iki šiol nebandėte, būtinai padandykite.
O kas jums patinka labiausiai? Ar trumpinsite savo nagučius?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Mane tai gelbeja vienfazis gelinis lakas. Nes labai megstu lakuotis, bet pas mane labai silpni nagai visa gyvenima. Tai vienfazis iseitim tapo.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą