ORGANIC SHOP Raspberry & Acai Vitamin Recharge vonios putos su uogų aromatu "Berry Delight"

Vonios putas mėgstu ne tik aš, jas dievina ir mano mažiukas, tad tam, kad neapsikrauti vonios krūva buteliukų, ieškau tokios, kuri tiktų mums abiems - geresnės sudėties, mažiau žalingų ingredientų, bet vis dar malonaus kvapo.

Organic Shop putos ir pasirodė tas vertesnis variantas įsigyti man ir vaikui, nes jau ant pakuotės sakoma kad nėra blogiukų SLS, parabenų, silikonų. Tačiau ar iš tiesų tenkino mano poreikius? Apie viską iš eilės.

"Kai matai, kiek yra tave aplenkusių, pagalvok, kiek nuo tavęs atsilikusių."
Seneka


Produktas: ORGANIC SHOP Raspberry & Acai Vitamin Recharge vonios putos su uogų aromatu "Berry Delight"
Gamintojas: "EuroBio Lab" OU. Pagaminta Estijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: saugesnė sudėtis
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 500 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Eurokos, Elevita
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Vonios putos prižiūri ir puoselėja odą, aprūpina ją būtinais vitaminais.
Pajuskite nuostabų uogų kvapą. Vonios putų sudėtyje yra Acai uogų ekstrakto, kuris intensyviai drėkina odą, aprūpina maitinamosiomis medžiagomis ir gerina odos toną. Suteikia gyvybingumo. Organinis aviečių ekstraktas padeda atkurti natūralų odos drėgmės balansą. Vonios putų sudėtyje yra 98% natūralių medžiagų. Be SLS, parabenų, silikono. 
Naudojimas: Įpilkite nedidelį kiekį putų į vonią po tekančiu vandeniu.


Didžiulė balto plastiko pakuotė užsukta juodu plastikiniu dangteliu. Jokių dozavio angų, tik paprastas kaklelis, kuriuo priemonė pilama į vonią. Tiesa, nežinau ar tas dangtelis man pasitaikė nekokybiškas, bet vis būdavo sunku tiksliai užtaikyti ir užsukti buteliuką, po kelių bandymų prasisuko ir nulūžo prisukimo rievės, o galiausiai mano vyras dangtelį nulaužė ir jis tapo tik uždedamas.

Na, o pats dizainas man pasirodė gana įprastas, labai būdingas šios kompanijos gaminiams. Balta etiketė su juodu rėmu ir pagrindinio ingrediento paveiksliuku - šiuo atveju aviečių ir mėlynių uogomis.

Kvapas. Labai malonus uogų kvapas, kuriame labai aiškiai jaučiasi avietės. Buteliuke kvapas vidutinio intensyvumo, tačiau maišant su vandeniu praktiškai nebesijaučia. Vonioje kuris laikas dar tvyro uogų kvapas, tačiau jis silpnas, todėl maudantis netenkama pusę priemonės turimo teikti malonumo.

Konsistencija. Vonios putos skaidrios spalvos, savo konsistencija labiausiai primena įprastinio tirštumo dušo želė.


Sudėtis: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Euterpe Oleracea Fruit Extract*, Rubus Idaeus Fruit Extract*, Ribes Nigrum Leaf Water*, Sodium Chloride, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Linalool.
* iš natūralių organinių ūkių
Be SLS, parabenų, silikonū


Poveikis. Kad sukurti didelį putų kiekį, sakyčiau reikia palyginus daug produkto, mat putoja tik labai vidutiniškai ir iš mažesnio kiekio tikrai nesukurs daug putų. Produkto niekuomet negailiu ir piluosi tiek, kad išgaučiau vonią, pilną smulkių, standžių putų.

Deja, bet iš karto nusiviliu kvapu, kuris man pernelyg silpnas, tačiau aš jaučiuosi saugi pildama šias putas į vonią savo mažyliui. Nors sudėtyje yra ir alkoholio ir linalool (madžiagos kvapui) ir sodium chloride, kuris gali sausinti odelę, bet lyginant su kitomis panašiomis priemonėms, žalingų ir kenksmingų ingredientų čia mažiau. O ir vaiko krykštavimui dėl 'burbulių' tiesiog negaliu atsispirti.


Ką daro vonios putos: padeda atsipalaiduoti tiek raumenims, tiek mintims, nors turi ir šiokio tokio poveikio odai. Po vonios oda visuomet jaučiasi švaresnė ir minkštesnė, nei tik įprastu dušu. Nelabai tikiu, kad vonios putos galėtų drėkinti ar gerinti odos tonusą, na man atrodo tokios priemonės skirtos ne tam, ir kontaktą su odą turi trumpai, o galiausiai dar viską nuplaunu - tai ilgalaikio efekto tikrai nebus.

Aš manau, kad nepaisant trūkumų, tai net labai neblogas variantas - aš putas naudodama jaučiuosi saugi, sausinimo nepastebiu. Galbūt dėl to, kad tepuosi odą kremu, o ir vaikui odelę būtinai padrėkinu aliejumi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai