ATTIS Creamy gabalinis muilas su glicerinu ir lanolinu

Muilų mini apžvalgas rašau dažnai, tačiau jomis nesidalinu kituose savo socialiniuose tinkluose - tad juos, jei aktualu ir įdomu galima pamatyti tik užsukus į tinklaraščio sieną. Žinau, kad daugumai jūsų neaktualios muilų sudėtys ar galimas sausumo pojūtis, putojimas ir panašūs dalykai, todėl tokio tipo apžvalgos lieka tik čia. Kita vertus, turiu visai nemažą jūsų būrį, kurios/ kurie nuolat skaito tokio tipo įrašus, todėl nustoti juos rašyti kol kas neplanuoju. Na, o pastaruoju metu naudoju kažin kokį Attis muilą su glicerinu ir lanolinu, kuris turėtų ne tik pašalinti nešvarumus, bet ir pasirūpinti rankų oda.

"Žmogus neturėtų griauti to, ko pats negali sukurti."
R. Tagorė


Produktas: ATTIS Creamy gabalinis muilas su glicerinu ir lanolinu
Gamintojas: "Gold Drop" Sp.z.o.o.. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: visai gerai prausia
Labiausiai nepatiko: sausina rankų odą
Tūris: 100 g
Kaina*: neįsivaizduoju, bet turėtų kainuoti centus
Kur galima įsigyti: tikriausiai galima rasti prekybos centrų kosmetikos skyriuose
Įvertinimas: 1,5-2/5

Ką žada gamintojas: Pagamintas iš natūralių ingredientų su drėkinamųjų savybių turinčiu glicerinu, kuris švelnina odą.

Sudėtis: Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Talc, Aqua, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Silicate, Parfum, PEG-75, Lanolin, Disodium Distrylbiphenyl Disulfonate, Sodium Laureth Sulfate, Tetrasodium  EDTA, Tetrasodium Etidronate, BHT, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, CI 77891.


Mano nuomonė. Muilas gerai putoja, švariai prausia rankas ir apskritai atrodo kaip gana įprastas rankų muilas, niekuo neypatingas, tačiau ir nieko blogo nedarantis. Tik po ilgesnio laikotarpio suvokiau, kad muilas visgi sausina rankų odą ir gana stipriai. Panagrinėjus sudėtį tampa viskas aišku: labai daug sausinančių ingredientų suteikia būtent tokį nemalonų tempimo jausmą: rankas vis norisi drėkinti kremu... Tad man šitas muilas nelabai patinka - sunaudoti tai sunaudosime, tačiau net negalvoju kažkur ieškoti kitų šios kompanijos muilų įsigijimui - rinkoje pilna ir geresnės sudėties, ir geresnio poveikio priemonių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai