SYOSS Lighteners plaukų dažai, šviesinantys iki 9 lygių "13-5 Platinum Lightener"

Paprastai aš savo plaukučius dažau vienais ir tais pačiais Wella Blondor plaukų dažais, kuriais dažo ir kirpykloje. Aišku, pirmi kartai buvo sudėtingi, tačiau atrodo jau įpratau. Net nežinau, kodėl įsigijau Syoss plaukų dažus vienam kartui, dėžutėje. Kartais smalsumas nugali, net ir tais atvejais, kai man iš tiesų visiškai nieko nereikia. Ilgai galvojau, ar tikrai noriu rašyti apie šitą priemonę, bet galiausiai, norisi trumpai papasakoti, kaip man sekėsi, ir ar keisiu šiuo dažus į mano pamėgtus?

"Kiekvienas gieda savo giesmę, tikėdamas, kad tai nuostabiausia giesmė."
K. Makalou


Produktas: SYOSS Lighteners plaukų dažai, šviesinantys iki 9 lygių "13-5 Platinum Lightener"
Gamintojas: "Swarzkopf & Henkel". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: plaukams šviesinti
Tinkamas tipas: ne tamsesniems nei 4-5 tono plaukams
Labiausiai patiko: paprasta ir lengva naudoti
Labiausiai nepatiko: nesugeba pakankamai išbalinti
Tūris: 
- šviesinamojo kremo tūbelė - 50 ml
- dažymo buteliukas su ryškinamuoju kremu - 50 ml
- šviesinamasis aktyvatorius "Ultra Plus" - 20 g
- platininė atkuriamoji priemonė - 22,5 ml
Kaina*: 5,79 EUR
Kur galima įsigyti: pirkau Eurokos, turėtų būti ir Maxima, Rimi ir kitose Syoss pardavimo vietose
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Maksimaliai intensyvi ir ilgai išliekanti plaukų spalva. Apsauga nuo išblukimo ir iki 100 % žilų plaukų padengimas. Itin koncentruotos dažomosios mikrodalelės prasiskverbia pro 10 plauko sluoksnių (plauko sluoksnių skaičius priklauso nuo plaukų tipo), taip užtikrindamos maksimaliai intensyvią spalvą ir apsaugą nuo išblukimo, lyg plaukus būtų dažęs kirpėjas.

Naudojimas
Rekomenduojama plaukus dažyti kas 4 savaites, nes per šį laikotarpį jie paauga maždaug 1 cm. Jeigu Jūsų plaukai iki smakro ar ilgesni, pirmą kartą dažant, rekomenduojama naudoti 2 dažų pakuotes. Nenaudokite dažų 2 savaites prieš ir po cheminio sušukavimo, antraip dažymo rezultatas gali būti pernelyg intensyvus arba netolygus. Jeigu Jūsų plaukai chemiškai sušukuoti ar balinti, arba šviesinti sruogelėmis, dažymo trukmę rekomenduojame sutrumpinti 5–10 min.

Pakuotėje yra:
1 puoselėjamojo dažomojo kremo tūbelė
1 dažymo buteliukas su ryškinamuoju pieneliu
1 spalvą išsaugančio balzamo pakuotė
1 naudojimo instrukcijos lankstinukas
1 pora pirštinių

Sudėtis: 
Šviesinamasis kremas: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Ammonium Hydroxide, Coconut Alcohol, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Ammonium Sulfate, Parfum, Ceteareth-20, Sodium Silicate, Etidronic Acid, Linalool, Citronellol.

Ryškinamasis pienelis: Aqua, Hydrogen Peroxide, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, PEG-40 Castor Oil, Ceteareth-20, Sodium Cetearyl Sulfate, Cera Alba, Etidronic Acid, Potassium Hydroxide, Disodium Pyrophosphate, 2,6-Dicarboxypyridine.

Šviesinamasis aktyvatorius: Potassium Persulfate, Sodium Silicate, Sodium Persulfate, Ammonium Persulfate, Aqua, Silica, Disodium EDTA, Potassium Sulfate, Ammonium Sulfate, Sodium Sulfate.

Platininė atkuriamoji priemonė: Aqua, PEG-8, Coconut Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Butylene Glycol, Laureth-2, Ethanolamine, Carbomer, Methylparaben, Polyquaternium-6, Ceteareth-20, Sodium Chloride, Parfum, Propylparaben, Niacinamide, Panthenol, Acid Violet 43, HC Blue No. 12, Limonene, Linalool.


Mano nuomonė. Man labai patinka priemonės naudojimo paprastumas ir greitumas. Nieko nereikia matuoti, nieko sverti, nieko maišyti šepetėliais ar atskiruose indeliuose. Tiesiog į pagrindinį buteliuką supilame metalinės tūbelės turinį, tuomet sidabrinio paketėlio turinį, sumaišom ir suplakam baltame buteliuke ir priemonė paruošta naudoti. Tuomet belieka viską padengti ant plaukų šaknų, kas yra labai paprasta su nusmailintu buteliuko galiuku - labai patogu, labai greita ir labai paprasta!

Plaukus dažiau apie 40 minučių, tiek, kiek leidžia maksimalus laikymo laikas. Ir išplovusi priemonę iš kart teko nusivilti - mano šaknys buvo ryškiai ryžos, ko niekad nebūna po mano įprastų dažų ( su jais būna geltonos, bet niekad nebūna ryžos!). Atrodo, kad dažai nėra pakankamai stiprūs iššviesinti plauką!

Plaukai po dažymo, prieš tonavimą

Aišku, po to aš dar tonuoju savo plaukučius su toniniais dažais, apie kuriuos šį kart nekalbėsiu (apie Keune tonuojančius dažus rasite šiame įraše), nes naudoju juos nuolat. Tačiau ir po jų šaknys netapo tokios, kokios būna įprastai - jos iš tolo švietė ryškiai geltona spalva, kai visas plaukas gražiai nustonavo šviesiu platinos atspalviu!


Dėžutėje dar yra platininė atkuriamoji priemonė. Perskaičius jos pavadinimą, galima pagalvoti, kad tai plaukų kondicionierius atkuriantis plaukus po dažymo, tačiau tikrai ne - tai paprasčiausia violetinė priemonė, kuri nuima plauko geltonumą, tačiau nepamaitina plaukų! Violetinį šampūną aš turiu namuose, todėl dėti tokias priemones į dažus man atrodo nesąmonė - jau geriau kokia itin stipriai veikianti kaukė arba ir priemonė ir stipriai atkurianti kaukė, tiesa? Negana to, palaikius šią priemonę 3 minutes (kaip nurodoma instrukcijoje), mano plaukai įgavo violetinį atspalvį, o šaknų geltonio priemonė taip ir nenuėmė... Tai kas čia per priemonė?


Po viso dažymo su šiais dažais  turiu pasakyti, kad jie tikrai ne geriausias pasirinkimas mano plaukui: pirmiausia dėl pernelyg silpno dažymo ir ryžos spalvos atsiradimo plaukuose. Galiausiai, po dažymo kaip visuomet itin stipriai pamaitinu plaukus atkuriamosiomis priemonėmis. Ši kart naudojau tas pačias, kaip praeitą kartą, ir... mano plaukai jautėsi nelaimingi, išsausinti ir ne tokie gražūs, kaip dažant mano įprastais dažais. Tad, išbandžiau, patiko patogumas, tačiau ne efektas - grįžtu prie savo mylimo kreminio Wella Blondor kremo!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Mano patirtis baisesnė..🙄
    Nusidažiau, gavausi kaip viščiukas geltona, dažant buvo tiesiog neįmanoma, dusau nuo dažų kvapo, griaužė akis, po to ir odą. Po to buvo stiprus galvos niežėjimas, plaučius degino kitą dieną.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ir aš turiu ne kokią patirtį su šiais dažais. Šaknys kaip viščiukas paliko, o tonuojant rožiniu atspalviu, plaukai visi nusitonavo, o šaknų nė trupučio nenuėmė toneris. Tad galva šviečia keliais atspalviais. Išties labai didelis nusivylimas ��

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą