2018 pavasario - vasaros tendencijos: maudymosi kostiumėliai

Na, aš jau ruošiantės maudymosi kostiumėlio sezonui? Nors šiuo metu vasara atrodo dar labai toli, tačiau ji netruks ateiti, ir tuomet jau bus sunkoka greit įgauti norimas formas... Aš pati jaučiuosi kaip tas berniukas-rutuliukas! Realiai esu priaugusi porą kilogramų, per savo nenormalius pavalgymus vakarais (ačiū brangiausiąjam už tą įprotį...), reiktų truputį pasportuoti ir sutvirtinti kūną, tačiau niekad dėl tokių dalykų nepergyvenu - paprastai iki vasaros viskas susitvarko savaime. Tiek kad, man senai nebe niolika ir nebe dvidešimt, kažin, kaip bus šiemet? 

Kad ir kaip ten bebūtų, tačiau jokie kompleksai, papildomas kilogramas ar vizijos neatitinkanti realybė negali sustabdyti nuo vasaros linksmybių... O viena jų - laikas vandenyje. Taigi, šiam kartui 2018 maudymosi kostiumėlių tendencijos vasarai, toms, kurios ir paplūdimyje nori būti madingos.

Paveikslėlis iš ČIA
1. Vientisas su gilia iškirpte


2. '90 stiliaus aukštai kirpta klubų sritis

3. Seksualus vientisas

4. Monokini su juostelėmis ir raišteliais

5. Aukštinto liemens, dviejų dalių

6. Sportinio stiliaus

7. Kelnaičių su juostele apatinė dalis

8. Kostiumėlio derinimas su kitais paplūdimio drabužiais

9. Netradiciniai paplūdimio drabužiai

10. Surišamas priekyje

11. Ant vieno peties

12. Su kutais

13. Bikini su juostelėmis

14. Su papildomomis petnešomis ir diržais

15. Nerti maudymosi kostiumėliai

16. Velveto medžiagos

17. Švelnios pastelinės spalvos

18. Juostelių raštas

19. Žaismingi raštai

20. Spindintys ir blizgantys

21. Tarpusavyje niekuo nederantis bikinio viršus ir apačia
Šaltiniai: Vogue, Glowsly, Popsugar

Kas svarbiausia 2018 pavasario - vasaros maudymosi kostiumėlių tendencijose?
Maudymosi kostiumėlių tendencijos 2018 metais labai charakteringos ir leidžia atsiskleisti skirtingoms asmenybėms. Tendencijose pakankamai daug vientisų maudymosi kostiumų ir dviejų dalių maudymosi kostiumėlių bei bikini. Apatinė dalis taip pat varijuojanti: nuo kelnaičių su juostele iki aukštinto liemens, nuo aukštai kirptų iki tradicinių kelnaičių.
Kalbant apie raštus: vyrauja juostelės ir linksmi piešiniai bei spindesys. Skirtingoms asmenybės savybėms išreikšti puikiai tiks skirtingos detalės ir nesvarbu, kas tai būtų: kutai, nėriniai, spindesys, asimetriška pečių linija, nederančios dalys... 2018 pavasario - vasaros tendencijose kiekviena gali atrasti savo stilių, išreikšti savo asmenybę ir būti savimi.
Man labiausiai patinka tie visi linksmi paveikslėliai ir nederančio viršaus ir apačios tendencijos. Kai perku pardavėjų kartu parduodamą viršų ir apačią, dažniausiai viršutinė dalis man būna per maža, o apatinė per didelė. Tendencija leis man derinti, tiksliau ne derinti, bet kartu dėvėti skirtingų kostiumėlių skirtingas dalis, be reikiamybės pirkti porą tokių pat kostiumėlių su skirtingais dydžiais.
O kas tau patinka labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai