2018 pavasario - vasaros tendencijos: galvos apdangalai, skrybėlės ir kepuraitės

Paskutinis tendencijų įrašas! Ar neatsibostu aš jums su tomis tendencijomis? Ir ar nieko tarp jų netrūksta? Kiekvienais metais apsvarstau vestuvių temos tendencijas, bet visuomet atsisakau šios minties ir nedarau. Pirmiausia tikriausiai todėl, kad vestuvės yra man visiškai nebeaktuali tema, o ir jums, na esu linkusi galvoti, kad nelabai - vestuvės būna tik kartą (bent noriu tuo tikėti), tad iš patirties žinau, kad joms ruošiantis ir pasidomi kas ir kaip... Tad atsisakiusi tokios minties vis galvoju, ar viskas, kas jus domina būna apžvelgta, paminėta ir papasakota? 

Nežinau kaip čia išeina, bet galvos apdangalų įrašas bene kiekvienais metais būna pats paskutinis. Nors jo svarba ne ką mažesnė nei kitų: galbūt net didesnė - galvą šiltuoju metų laiku reikia saugoti ir pridengti. O norint būti madingoms - žinoti ir tendencijas... Pasižiūrime?

Paveiksliukas iš ČIA

1. Šiaudinės skrybėlės

2. Skrybėlės lygiu paviršiumi (boater hat)

3. Beretės

4. Kibiro formos

5. Įvairios kepurės

6. Beisbolo kepuraitės

7. Galvos apdangalai atviru viršugalviu

8. Žvejų, lietaus kepurės

9. Kaubojaus skrybėlės

10. Gangsterio tipo skrybėlės (Bowler hat)

11. Mažos dekoratyvinės skrybėlaitės

12. Turbanai ir skarelės ant galvos

13. Itin didelio dydžio galvos apdangalai

14. Plastikiniai skrybėlės ir neįprasto stiliaus, dizaino galvos apdangalai
Šaltiniai: Vogue, Glowsly, WhoWhatWhere

Kas svarbiausia 2018 pavasario - vasaros galvos apdangalų, skrybėlių bei kepuraičių tendencijose?
Galvos apdangalų, skrybėlių, kepuraičių pavasariui ir vasarai tendencijos labai įvairios, tad kiekviena turėtų atrasti savo stiliui tinkamiausius sprendimus. Tendencijose vis dar vyrauja jau prieš daug metų įsitvirtinusios šiaudinės skrybėlės, kurios mano nuomone yra tinkamiausios karštam vasaros orui. Iš mados neišeina ir kibiro tipo skrybėlaitės, o beretės šiais metais pasiekė piką ir bus itin madingos, tiek vėsesniu oru pasižyminčiu pavasario metu, tiek, lengvesnio audinio, vasarą.
Tendencijos gausios ir detalių įvairove: konservatyvios atras jau laiko patikrintų ir saugių variantų, o mėgstančioms eksperimentuoti patiks krūva naujų dizainų ir artistiškų detalių, kaip kad pavyzdžiui, permatoma plastikinė skrybėlaitė.
Galvos apdangalų srityje aš linkusi būti konservatore, todėl vis dar džiaugiuosi šiaudinėmis skrybėlėmis, kibiro formos kepurėmis, beisbolo kepuraitėmis, beretėmis. Ar tu radai savo mėgstamą kepuraitės stilių tarp šių, 2018 pavasario - vasaros tendencijų?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai