2018 pavasario - vasaros tendencijos: papuošalai ir aksesuarai

Nors šiuo metu labai jaučiama minimalizmo įtaka, kalbant apie aksesuarus, tačiau tendencijos beveik visad siūlo kažką naujo. Šiuo metu moterys beveik nenešioja papuošalų, o jei ir nešioja, jie labai minimalistiniai, vos pastebimi. Sutinku, jog nedideli aksesuarai suteikia elegancijos ir rafinuotumo, tačiau kartais taip smagu pabūti šiek tiek kitokiai ir išbandyti kažką naujo, tiesa?

Tad šiam kartui siūlau pasižiūrėti į 2018 pavasario - vasaros papuošalų tendencijas ir kartu trumpai apžvelgti aksesuarus, kurie bus madingi, pagyvins kasdienę išvaizdą ir suteiks išskirtinumo šiltuoju metų laiku.

Paveiksliukas iš ČIA

PAPUOŠALAI:

1. Gamtos ir gyvūnų įkvėpti papuošalai

2. Tropinių gėlių ir vaisių įkvėpti papuošalai

3. Ekstravagantiški Baroko stiliaus papuošalai

4. Viktorijos eros stiliaus papuošalai su perlais

5. Skaidrūs, permatomi papuošalai

6. Auksiniai arba aukso spalvos papuošalai

7. Papuošalai iš virvių ir juostelių

8. Vakarėlių stiliaus įspūdingi kabantys auskarai

9. Itin dideli, apvalūs auskarai

10. Architektūriški ir meniški auskarai

11. Skirtingi, tarpusavyje nederantys auskarai

13. Įspūdingi auskarai

13. Vienodi arba labai panašūs žiedai ant visų pirštų

14. Daug apyrankių

15. Papuošalai ant kulknies

AKSESUARAI:

1. Korsetai ir korseto tipo diržai

2. Diržas ant suknelės

3. Įvairių stilių, įdomūs, išsiskiriantys diržai

4. Ilgos, operos stiliaus pirštinės

5. Skarelė ir kaklo papuošalas, dėvimi kartu

6. Lengvi, vėjyje besiplaikstantys šaliai

7. Tinklinės kojinės iki kulkšnies

8. Kojinės su atvirais pirštais

9. Ryškios kojinės su basutėmis

10. Ilgos, seksualios kojinės

11. Kelį siekiančios, storesnės kojinės
Šaltiniai: Vogue, Glowsly, Fashionisers

Kas svarbiausia 2018 pavasario - vasaros papuošalų ir aksesuarų tendencijose?
Jeigu kasdieniame gyvenime vyrauja minimalizmas, jeigu kitose tendencijose dažniausiai sutinkamas natūralizmas, tai papuošalų ir aksesuarų tendencijose vyrauja visiška priešingybė. Papuošalai šiltąjam sezonui labai ryškūs ir drąsūs, leidžiantys išreikšti individualumą ir asmenybę. Kalbant apie papuošalus: tendencijose vėl atsiranda gyvūnų ir gamtos įkvėpti papuošalai, kurie tikrai buvo madingi dar man esant mokykloje. Puikiai pamenu, kai turėjau drugelio formos kaklo papuošalą, drugelio formos diržą, nes tai buvo populiaru ir madinga... Ne mažiau svarbios ir auksinių papuošalų tendecijos ar aukso spalvio biužiuterija, į tendencijas įsiveržia kaklo papuošalai ant virvelių, kurie tokie tinkami vasaros sezonui... Na, o jei norisi ryškiau ir drąsiau, rinkitės didžiulius barokinius papuošalus, kabančius ilgus auskarus, artistiškas linijas ar itin didelius, apvalios formos auskarus, kurie vėlgi, tarp tendencijų yra naujovė - atrodo pavasaris ir vasara bus netinkamas metas slėptis už kitų ar dabintisvos matomais papuošimais.
Aksesurauose vyrauja kojinės: tinklinės, mokyklinės iki kelių, ilgos seksualios ir kojinės, dėvimos su basutėmis. pastaroji tendencija bando įsitvirtinti jau kelis metus, tačiau vis atrodo nesulaukia pakankamo dėmesio kasdieniame gyvenime. Nežadate nešioti kojinių? Nepamirškite liemens akcentuoti storu ar plonesniu, tačiau būtinai ryškiu diržu  arba dabinkitės lengvais, vėjyje plazdančiais šaliais. Dar tiesiog negaliu nepaminėti skarelių, rišamų ant kaklo - šiai tendencijai prognozuojamas itin didelis populiarumas.
Ryškūs, drąsūs papuošalai ir aksesuarai su charakteriu karaliaus pavasario - vasaros metu. labai džiaugiuosi kabančiais auskarais, skirtingų auskarų tendencijomis ir virvelių sugrįžimu į kaklo papuošalus. Na, o kojinių nesu didelė mėgėja, tačiau su diržais būtinai paeksperimentuosiu. O tu? Kas tau patiko labiausiai ir paliko didžiausią įspūdį?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai