BLING POP "Peach" Firming + Brightening lakštinė veido kaukė su persikų ekstraktu

Kiekvieną savaitę stengiuosi pasilepinti vis kitokia veido kauke ir tik dabar suvokiau, kad būna savaičių, kai ją tiesiog pamirštu. Kartais pradedu galvoti, kad vienkartinės veido kaukės nėra pats ekologiškiausias būdas lepinti veido odą ir tikriausiai ne pats draugiškiausias mūsų kišenei. Tikriausiai protingiau būtų naudoti normalaus dydžio kaukes, kurios pakanka ilgesniam laikui ir visgi tos vienkartinės, ypač lakštinės kaip niekas kitas geba gaivinti odą, o jei nepatinka - tu neįsipareigoji ilgam naudojimui - tiesiog neperki sekančios ir viskas. Tai kol kas vienkartines kaukes vis dar naudoju, bet kas čia žino ką sugalvosiu ateinantį mėnesį ar pusmetį. Na o šiandien veidą lepinu korėjietiška Bling Pop kauke su persikais.

"Pagirk žmogų už nugaros, ir jis atsisuks į tave veidu."
V. Goloborodka


Produktas: BLING POP "Peach" Firming + Brightening lakštinė veido kaukė su persikų ekstraktu
Gamintojas: "Soleo" Co. Ltd. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: stangrinti ir šviesinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: saugios sudėtinės dalys su gausiu kiekiu augalinių ekstraktų
Labiausiai nepatiko: efektas vidutinis
Tūris: 20 ml
Kaina: 0,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Veido kaukė gerina odos būklę. Sudėtis papildyta persikų ekstraktu.
Naudojimas: veido odą nuprausti ir nuvalyti, Kaukę dėti pagal veido kontūrus. Palikti 15-20 minučių. Skysčio likučius įmasažuoti į odą.


Pakuotė. Vienkartinis, plastikinis maišelis su visiškai mergaitišku, o gal tiesiog korėjiečiams būdingu, žaismingu dizainu. Rožinė spalva, širdelės ir pieštiniai paveiksliukai manęs nedžiugina, bet galiu pasidžiaugti, kad neerzina. Pakuotės dizainas iš ties atkreipia dėmesį parduotuvėse, bet nėra mano skonio reikalas.

Kvapas aiškiai jaučiamas saldus, bet sintetinis, kai cheminis persaldintas limonadas.

Konsistencija. Medžiaginis medvilnės lakštas, prisotintas veikliosiomis medžiagomis.

Sudėtis: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Prunus Persica Fruit Extract, Paeonia Lactiflora Root Extract, Convallaria Majalis Bulb/ Root Extract, Magnolia Kobus Branch/ Flower/ Leaf Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Ipomoea Pururea Extract, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 80, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Arginine, Sodium Hyaluronate, Fragrance, Phenoxyethanol


Poveikis. Pirmiausia tai labai noriu pagirti ingredientų sąrašą - saugūs ingredientai, daug augalinių ekstraktų, naudingų veido odai. Kaip už tokią kainą, tai iš ties gera sudėtis. Veido kaukės naudojimo principas niekuo nesiskiria nuo kitų lakštinių: išimi iš pakuotės, dedi ant veido odos ir lauki nustatytą laiką. Veido kaukėje skysčio man nepasirodė itin daug, kaukės nugręžti nereikėjo, viskas labai normalu ir proto ribose.


Nusiėmus veido kaukę pastebėjau siaubingai stiprų lipnumą - prisilietus jausmas toks, lyg būčiau išsitepusi klijais, viskas siaubingai limpa, norėčiau nusiprausti, bet tokios kaukės nėra nuskalaujamos. Šiek tiek apmaudu dėl priemonės lipnumo - jis tokio tipo kaukėse mane erzina labiausiai. Kalbant apie poveikį, tai ne, stangrumo po vieno naudojimo tikrai nėra. Tačiau veido kaukė puikiai atgaivino odą, šiek tiek ją pašviesino ir padrėkino jos paviršių. Po vieno bandymo efektas vidutinis, nėra labai intensyvus ir visgi juo aš patenkinta, kainos ir kokybės santykis geras, o naudojant nuolat galbūt ir efektas būtų akivaizdesnis ir stipresnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. aha, tikrai neįtikėtinai geros sudėties kaukė ir nebrangi. bet aš vis privengiu tų lakštinių, karts nuo karto tik, nes pritariu tavo pamąstymams įrašo praždioje, kad ne pats ekonomiškiausias dalykas nei mūsų kišeinei, nei gamtai. na, bet jei jau be to negalim, tai bent jau mažinam kiekius, kas irgi, manau, yra šis tas. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. 👍👍👍 aš visai norėčiau tų lakštinių atsisakyti arba galėtų būti koks maišelis su 5 kaukėm viename - panaudojai, užspaudei, imi kitą 😁

      Panaikinti
    2. arba daugkartinė kokia! kur perkiesi tik serumus, kuriuose vilgai kaukę :D

      Panaikinti
    3. Šiaip realiai tai galima tikriausiai ir pačiam iš itin plonos medžiagos pasisiūti ir va - vienkartinė kaukė su mėgstamu serumu 😁

      Panaikinti

Rašyti komentarą