THE BODY SHOP "Mango" kūno šveitiklis su indinių mangų sėklų aliejumi

Na va, pagaliau šiandien jaučiuosi šiek tiek atsipalaidavusi nuo šios dienos įtampos: katinui atlikta operacija, pašalinti du dantys, anesteziją atlaikė puikiai ir rašant šį įrašą jaučiasi daugmaž visiškai normaliai. Ryt dar laukia vizitas klinikoje ir antibiotikai, operavusi gydytoja norės apžiūrėti žaizdas, bet iš esmės viskas gerai - gyvens. Tiek kad... dantų bėdos susidarė ne nuo apnašų ar akmenų, o tikriausiai dėl amžiaus, tad reikės atidžiau stebėti katino sveikatą. Kol kas didesnis rūpestis laukia dėl gilių žaizdų gijimo, na ir reikia atsiauginti svorį, kad vėl būtų rubuiliukas. Žinau, kad ne visiems rūpi kai kurie mano gyvenimo aspektai, bet tiesą sakant jau senokai nesivadovauju ir nesistengiu kurti, rašyti, pasakoti ar eskaluoti temas, kurios populiaresnės auditorijoje. Tiesiog, kalbu apie tai, kas įdomu man ir žinau, kad vienu ar kitu klausimu visuomet atsiras bent keli patyrę panašius dalykus, ar žmonės, kuriems aktualus vienas ar kitas klausimas. Tad taip vat ir gyvenam - šiandien gyvūnai, daržas, o kas bus rytoj? Aš dar pati nežinau.

Na o šiandien mano bloge desertas, manginis desertas, kuris labai maloniai kvepia - The Body Shop kūno šveitiklį.

"Tu negalėsi rinktis, kaip mirti. Arba kada. Tu tegali pasirinkti, kaip nori gyventi. Dabar."
J. Baezas



Produktas: THE BODY SHOP "Mango" kūno šveitiklis su indinių mangų sėklų aliejumi
Gamintojas: "THE BODY SHOP". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: pašalinti negyvas ląsteles, lyginti, drėkinti ir švelninti odą   
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: palieka riebią plėvelę
Tūris: 250 ml
Kaina: 20,50 EUR
Kur galima įsigyti: The Body Shop parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Švelnus kūno šveitiklis su druska ir cukrumi bei mangų ir saulėgrąžų aliejais pašalina suragėjusias odos ląsteles, lygina, drėkina ir švelnina odą. Naudokite 1-2 kartus per savaitę. Masažiniais judesiais paskirstykite ant odos ir nuplaukite vandeniu.


Pakuotė. Oranžinės spalvos plastiko indelis su juodu plastikiniu užsukamu dangteliu. The Body Shop produktų pakuočių dizainai labai panašūs vienas į kitą - akcentų gana nedaug, ant pakuotės visuomet galima rasti pagrindinio ingrediento (kalbant apie kūno priežiūros priemones) paveiksliuką ir kelis minimalius užrašus. Kažkada toks dizainas man atrodė bene gražiausias pasaulyje, o šiai dienai - visai gražus, paprastas ir į save atkreipiančio dizaino produktas.

Kvapas. Manau, kad būtent TBS poduktai Lietuvoje pristatė pirmuosius intensyviai ir bene tikrais vaisiais kvepiančias kosmetikos priemones. Paskui mus pasiekė ir L'Occitane ir Rituals, tačiau TBS buvo pradininkai. Normalu, kad kompanijos produkcija kvepia stipriai ir intensyviai. Pagal liniją priemonė turėtų skleisti mangų kvapą, tačiau aš mangus savo uoslės atmintyje esu užfiksavusi kitaip. Šveitiklis man kvepia stiproka žaliąja arbata su vaisių aromatu. Ar tas vaisius mangas? nebūtinai, tai gali būti ir persikas ir nektarinas ir tikriausiai abrikosas. Kvepia stipriai, visa vonia kvepia šveikliu, o va ant kūno nelabai ilgai ir užsilieka.

Konsistencija kaip ir daugumos šveitiklių, kremas su šveičiamosiomis dalelėmis, tiesa, tų šveičiamųjų dalelių maloniai daug.


Sudėtis: Ethylhexyl Palmitate, Sucrose, Sodium Chloride, Helianthus Annuus Hybrid Oil/ Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Silica [NANO]/ Silica, Mangifera Indica Seed Oil/Mangifera Indica (Mango) Seed Oil, Glycine Soja Oil/ Glycine Soja (Soybean) Oil, Parfum/ Fragrance, Phenoxyethanol, Ricinus Communis Seed Oil/ Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil/ Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopherol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Capsicum Annuum Fruit Extract, Helianthus Annuus Seed Oil/ Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Extract/ Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Citric Acid, Propylparaben, Datem, CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 19140/ Yellow 5 Lake.


Poveikis. Man labai patinka serumo konsistencija, kurią sudaro ir jaučiami aliejai ir itin daug šveičiamųjų dalelių, kurių tikriausiai daugumą, sudaro druska. Šveičiamųjų dalelių itin daug, todėl priemonė iš ties efektyvi, tačiau nėra grubi ar nemaloni net ir esant itin sausai odai. Sudėtyje esančių aliejų dėka šveitimas itin švelnus. Tokios konsistencijos šveitikliai, net ir juos nuskalavus nuo odos vandeniu, palieka ant paviršiaus riebią plėvelę. Man riebaliukas ant odos labai nepatinka, norisi jį kuo greičiau nusiplauti, tad su šituo ir panašios konsistencijos šveitikliais taip ir darau - papildomai po šveitimo nusiprausiu dušo želė, kad odos paviršiaus nieko neliktų.

Vertinadama pagal savo pomėgius galiu pasidžiaugti ir nuostabiu kvapu, ir švelniu, bet labai efektyviu šveitimu, tačiau riebaliukas ant odos man nepatinka. Efektas geras, bet nesu tikra aš norėčiau tiek mokėti - panašų rezultatą kuo puikiausiai galima išgauti ir Geomar šveitikliais - kaina ženkliai mažesnė, konsistencija truputį skystesnė, šveičiamosios dalelės smulkesnės, užtat šveičiamasis efektas labai panašus, o juk tai svarbiausia?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. man patinka the body shop, visada užsuku ir viską išuostau, tik galvoju, kad kiek per daug užsikėlę jie kainas, tai vis nieko nenusiperku, nebent per akcijas kokias) kažkada pirkau draugui iš jų rankų kremą su kanapėmis, tai neliko jis patenkintas, tik buvo gražus įpakaviams ir skanus kvapas :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš tikro tai Lietuvoje labai prasta pardavimo politika. Tarkim UK už tam tikrą sumą perki 5 kartus, o 6-tam pirkimui gauni nuolaidą. Nepamenu tų sumų, buvo kažkas apie 20 svarų, o nuolaida apie 10-15 proc. Tai ir gundydavais. Per gimtadienį gaudavai ne tik nuolaidą, bet ir dovaną, o ir nuolaidų visuomet būdavo daug ir labai įvairių. Lietuvoje manęs TBS netraukia, o turimus gaminius padovanojo vyras, tikriausiai dėl to, kad atsimena, kaip mylėjau gyvenant Anglijoje :D :D :D
      Kanapių kremas? Jis labai riebus ir tinka kai rankos šerpetoja. Visais kitais atvejais labai fainas jų migdolų kremas, toks universalus, o rožių pamenu šviesindavo ir išlygindavo rankų odą :) Man tai kanapių kremo kvapas buvo kažkas baisaus, bet žiemos metui poveikis tai nerealiai geras :D

      Panaikinti
    2. koks pastabus vyras! :D šaunuolis) o tai, ką papsakojai tai tikrai labiau gundo, negu Lietuvoje esančios parduotuvės.

      Panaikinti

Rašyti komentarą