#73/2020 Rugpjūčio mėnesį baigiau.

Po naujų pirkinių tiesiog būtina papasakoti ir apie baigtuosius, su tais, kuriais atsisveikinu, tuos kuriuos mylėjau ir liūdžiu baigusi ir tuos dėl kurių baigimo net džiūgauju. Iš ties jau netrukus bloge pradėsiu tendencijų ciklą rudeniui ir žiemai. Ankstesniais sezonais tendencijas pradėdavau vasaros pabaigoje, tad jau šiais metais sulaukiau klausimų ar bus, kur dingo? Tikrai bus, tik sąmoningai rinkausi rugsėjo mėnesį, o jūs jau man būtinai parašykite, kuriuo laiku rasti šį įrašų ciklą jums patogiau? Jau greit, o kol kas apie pabaigtuosius.

"Tai, ką padarėme sau - nusinešame į kapą. Tai, ką padarome kitiems ir pasauliui - išliks ir bus amžina."
A. Pinas

Veidui ir kūnui

Nors nebuvau sužavėta sudėtinėmis dalimis, tačiau vertinant apskritai prausiklis man pasirodė iš ties neblogas. Prausia labai švelniai, tačiau pakankamai efektyviai, kreminės konsistencijos prausiklis suteikia odai skaistumo, gerai šalina nešvarumus, nesausindavo odos paviršiaus, bet ir nedrėkindavo.
Nors ir neblogas, tačiau rinkoje tikrai yra labai panašaus efekto, panašios sudėties ir ženkliai pigesnių prausiklių. Tad nekartočiau.

Dar vienas Biotherm produktas, kuris turėjo būti lyg ir viso advento kalendoriaus vinis, geriausias ir efektyviausias produktas. Deja... vėl alkoholis sudėtyje kelių dienų bėgyje iškelė nemalonius spuogelius, jautėsi, kad oda nėra nei laiminga, nei gerai jaučiasi. O ir efektas, nors ir buvo žadėtas 'atkūrimas iš pagrindų' - stiprus, tačiau pasirodė per silpnas. Man labiausiai patiko greitas susigėrimas, bet juk vien dėl jo priemonės niekas nesirenka?
Nekartočiau.

Tiesiog tobula karštuoju metų laiku ir ne tik po nudegimo saulėje. Labai malonu tokia želė pasitepti pasausėjusią odą. Želė šiek tiek pamaitina odą, nuramina dėl saulės, išsausėjimo ar pažeidimų sudirgusią odą, o ir sudėtis tiesiog džiugina.
Mielai pakartosime, bet tik vasaros metui - žiemą mano odai reikia daugiau maitinimo ir riebesnių formulių.

Plaukams

Labai retai, na jau tikrai itin retai aš įsimyliu plaukų priežiūrai skirtus produktus. Šitą purškaliuką tiesiog įsimylėjau ir naudojau kasdien, beveik nuolat kasdien. Juo naudotis buvo labai paprasta: pasipurški prieš išeinant iš namų, iššukuoji ir džiaugiesi mažu rytiniu stebuklu. Priemonė plaukus atgaivindavo, suteikdavo lengvo malonaus aromato, padėdavo suvaldyti, suteikdavo minkštumo, švelnumo, lengvo spindesio. Stebuklas, kuris puikiai tiko tiek mano plaukams, tiek poreikiams.
Mielai pakartočiau.


Šampūno ir kondicionieriaus porelė, kurią per karantiną man nupirko vyras. Žinote, man visai patiko - švariai plauna, plaukus saikingai apsunkina, šiek tiek patiesina, padeda suvaldyti, suteikia švelnumo ir sveiko spindesio. Šiuo metu mano plaukai atrodo gerokai sveikesni nei prieš kokius metus, tačiau abejoju ar tai dėl plaukų priežiūros priemonių - didžiausią įtaką plaukams visgi daro dažni ir agresyvūs dažymai. Kol kas pasirinkau savo plaukų nedažyti ir sėkmingai džiaugiuosi natūralia spalva jau gerus metus. Kol dar žilo plauko daug nesimato (nors nuotraukose jau galima tai vienur tai kitur matyti), nedažysiu, o kaip bus paskui parodys ateitis.
Tikriausiai pakartočiau, visai gerai buvo.

Nagams

Švelnus nagų lako valiklis visai neblogai šalindavo beveik visus nagų lakus, nors va tuos su blizgučiu tekdavo ilgiau palaikyti prispaudus sudrėkintą vatos diskelį. Nenuostabu, dauguma nagų lako valiklių be acetono valo kiek sunkiau nei įprastiniai. Tikriausiai manęs tik nežavėjo tie visi 8 pažadai ant pakuotės, kurių dauguma tiesiog šnipštas. Ar nagų lako valiklis gali puoselėti nagų odeles, stiprinti nagus, raminti sudirgimus ir t.t.? Tikrai ne, tad šiek tiek apsimelavę gamintojai, nors priemonė tai visai gera.
Manau kartočiau.

Burnos higienai

Labai įdomi, keistoka dantų pasta, turinti šiek tiek mėtinės gaivos, lengvo kartumo ir kokosų skonį. Abejojau ar pasta gebės šalinti apnašas, tačiau šalina puikiai, gaiva išlieka daugmaž tiek, kiek kitų dantų pastų. Dantys išsivalius gauna džeržgenčios švaros pojūtį, o plona plėvelė lyg ir saugo nuo apnašų susidarymo, tikriausiai prilėtina jų kaupimąsi ant emalio.
Visai patiko, nors norėjau, kad sudėtyje būtų flouro. Pakartočiau.

Man visiškai nepatiko - per kokį mėnesį visi šereliai nusilankstė, nusidėvėjo ir tapo grubūs, skaudžiai brėžiantys dantenas. Jei ir suyra žemėje (ką realiai reiktų tiesiog testuoti), tai mano dantys neverti būti braižomi, nepilnai išvalomi ir kankinami.
Nekartočiau, tikrai ne.

10. FORAMEN vieno danties šepetėlis
Atrodė labai kompaktiškas ir maniau bus patogus ir kokybiškas. Apmaudu, bet mano skoniui per greit nusidėvėjo, o ir šereliai buvo per kieti. 
Nekartočiau, dabar turiu nuostabų iš Curaprox.

Dekoratyvinė kosmetika
Labai skalsus reikalas, kurį naudojau na tiesiog labai labai ilgai. Galiausiai pastarąjį pusmetį jau reikėdavo pakrapštyti pasausėjusį paviršių kelis kart savaitėje, bet vis dar dažė puikiai, tad galėjau pabaigti visą iki paskutinės kruopelytės. Geliu naudotis buvo labai lengva, išgauti pavykdavo tiek itin lengvą, visiškai natūralų efektą, tiek beveik instagraminius, iki paskutinio plaukelio išpieštus, tobulai paryškintus antakius. Antakiai net ir liečiant nenusitrindavo, puikiai laikydavo visą dieną. Ko dar galima norėti?
Pakartočiau - labai patiko.

Žinau, įraše kiek peikiau, tad norisi tikriausiai išteisinti produktą. Tai puikiai maskuojantis makiažo pagrinas, kurį lengva sluoksniuoti ir išgauti reikiamo dengimo tankį. Kas nepatiko man? Sunkoka konsistencija, o kadangi dar turėjau šviesinti, tai priemonė tapdavo dar sunkesnė. Iš esmės tai baigiau, buvo smagu susipažinti, bet mano poreikiams yra tinkamesnių makiažo pagrindų.

Riebesnės makiažo bazės nesu naudojusi, niekada. Net ir saikingai pasitepus odą atrodydavo, kaip riebalas. Nepatraukliai skamba tikriausiai toms, kurios turi riebesnę odą. Man labai patiko jį naudoti kartu su matinį efektą suteikiančiais makiažo pagrindais, pro kuriuos prasišviesdavo saikingas spindesys. Oda atrodydavo natūraliai švytinti, sveikesnė ir gražesnė. Tiesa, tai jokiais būdais nėra veido dulksna ar veido priežiūros priemonė, kaip pateikia mūsų platintojai - tai grynų gryniausias, sausai odai tinkantis makiažo gruntas/ praimeris.
Kartočiau.

Negaliu patikėti, kad baigiau! Ne kart norėjau ją mesti lauk, kartais erzindavo naudojimas, bet dar dažniau efektas. Galiausiai regis paprasčiausiai pripratau prie pudros ir nusprendžiau bandyti ir naudoti tol, kol atsibos. Na nepatiko man efektas ir nors regis išmokau dengti plonyčiu sluoksniu, bet po kelių valandų visuomet atrodydavo prastai.
Neverta net galvoti - tikrai nenorėčiau kartoti.

Paskutinis iš trijulės, kurį sėkmingai subaigiau darbe. Priemonė lengvo koralinio atspalvio, atrodo labai dailiai ir natūraliai, tačiau priemonė lipni, greit nusivalo ir nusivalgo nuo lūpų ir jei aš noriu, kad darbe atrodytų gerai bent kelias valandas, šios priemonės negaliu rinktis arba teplioti dažnai. Deja, laiko tokiems niekams nelabai darbe yra.
Nežinau, atspalvis patiko, bet dėl kitų aspektų nekartočiau.

Taip greit sunaudojau, kad pati nustebau. Ko norėti, kai toks mažas kiekis? Ir visgi tokį mažuliuką buvo labai smagu įsimesti į rankinę dienos metui, ypač kai vasaros metu tos rankinės labai mažos ir kompaktiškos. Ant lūpų blizgesys jautėsi patogiai, maloniai, lipnumo praktiškai nebuvo, neerzino, na išlikdavo kaip standartiniai, bet buvo džiugu naudoti.
Pakartočiau.

Tikėjausi labai daug, tačiau nepatiko nei efektas, nei tušo formulė. Priemonė man žadėjo didelės apimties blakstienas, tačiau efektas buvo lengvas ir natūralus, kasdienis. Jei prie jo dar buvo galima priprasti, tai visiškai supykau, kai po itin trumpo laiko tušas itin greit pradėjo tirštėti ir tiesiog trupėti. Koks mėnuo, kai net nebegalėjau normaliai pasidažyti - blakstienų tušui, net ir tokiam pigiam, tai nedovanotinai per trumpas laikas.
Nekartočiau.

Didesnių ar mažesnių būtent tokio tipo šepetėlių rinkinyje buvo itin daug (13 vnt.!). Kadangi jie visi iš sintetinio plauko, tvirtai sudėti, tai tiko tik kreminiam produktams dengti. Šį šepetėlį visą vasarą išskirtinai naudojau makiažo pagrindo sumaišymui su šviesinančiais lašiukais ir matyt jam tiek ir bereikėjo - ėmė sparčiai smukti plaukeliai, tad tam tikslui paėmiau beveik identišką iš tokio paties rinkinio, o su šituo atsisveikinu.
Nežinau, nekartočiau - yra geresnių rinkinių ir geresnių šepetėlių.

Aromatai

Visus šiuos kvepalus nusprendžiau baigti dėl buteliukuose likusių itin mažų kiekių, paprasčiausiai kitai vasarai palikti neapsimokėjo. Kuo kvepėjo šis EDP aromatas? Visiška vasara buteliuke, kuriame derėjo citrinos, frezijos ir arbata. Švelnus, lengvas ir džiugiai nuteikiantis; saulės spindulius primenantis aromatas man labai patiko. Nuvylė tik išlikimu - 1-2 valandos man tiesiog per trumpai.
Galbūt ir kartočiau, tačiau mieliau rinkčiausi panašų kvapą su normaliu išlikimu.

Ir čia citrinos, tik priešingai nei aukščiau minėtame kvape, šitas kvepia gaivinančiu, balansuojančiu emocijas citrusiniu kvapu, kuris suteikia vidinės ramybės. Kvapas apskritai primena ilgą pasivaikščiojimą rytiniu paplūdimiu, tikrą vasarą ir kelia iš ties puikias nuotaikas. Apmaudu, bet išlieka iki valandos ir tai mane labai erzino kas kart pasikvėpinus.
Mielai pakartočiau, bet jetus, na pataisykite aromato išlikimo galimybės.

Saldžios egzotiškos, jausmingos baltos gėlės... sunku atsispirti šiam kvapui. Norėdavosi šį purškiklį neštis visur kartu su savimi ir nuolat juo kvepėti. Ir išlikdavo jis visai gerai ir naudojosi gana skalsiai. 
Patiko, tačiau manau kad man purškiklių tiesiog nebereikia. Mieliau su savimi imu kompaktišką kvepalų buteliuką, negu didžiulę purškiklio pakuotę.
--------------------------------------------------------------
Viskas, va tokie buvo mano rugpjūčio produktai. Ir šiuo įrašu jau kaip ir galima uždaryti vasaros sezoną, bus galima visa galva pasinerti į rudenį su auksaspalviais lapais, naujomis madomis, kitokia kosmetika, daugiau kakavos puodelių ir ilgesniais vakarais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai noriu pabandyt tą Physicians Formula praimerį 🤔 dabar dar labiau noriu ir, manau, reikia įsigyt žiemai 😍

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sausiaodėms superinis, tik reikia labai saikingai dozuoti 😍 Bandyk, turėtų patikti 😉

      Panaikinti
  2. įdomu skaityti, ačiū, kad daliniesi :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą