BATH & BODY WORKS "Moon Light Path" parfumuota kūno dulksna

Šį mėnesį aš ženkliai mažiau rašau, nes greičiausiai daugiau laiko praleidžiu kitur, o kartais būnu tiek pavargusi, kad tiesiog nieko nebesinori. Na... ir greičiausiai dėl to, kad nebežinau, ar tai man vis dar keliai džiaugsmą ir šis rašymas turi prasmės? Šiuo metu esu apmąstymuose, nusprendusi savęs nespausti, kad būtinai, būtinai turiu kažką parašyti. Tad ir rašau tik tada, kai to noriu ir ko noriu.

O šiandien norisi šiek tiek papasakoti apie paskutinę vasarišką kūno dulksną iš Bath and Body Works. Kažkaip sudėtinga man išsirinkti jų visiškai neuosčius, nes galima įsivaizduoti pagal natas, kaip kvepės, bet jei dar su kvepalais pavyksta pataikyti, tai su kūno dulksnomis, deja, vargstu.


Produktas: BATH & BODY WORKS "Moon Light Path" parfumuota kūno dulksna
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą
Tūris: 236 ml
Kaina: apie 11,39 Eur
Kur galima įsigyti: pigu.lt, BeautyBoutique, ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Pasivaikščiojimas sodriai kvepiančiame gėlių sode, nušviestame mėnesienos.

Aromatos natos: naktinis jazminas, našlaitė, levanda, pakalnutė, muskusas

Sudėtis: Alcohol Denat., Water, Fragrance, Propylene Glycol, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Evernia Prunastri (Oak Moss) Extract, Geraniol, Cinnamyl Alcohol, Limonene, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, CI 42090, CI 60730.


Mano nuomonė. Pirmiausia tai nesu tikra ar mane sužavėjo pakuotė? Dizainas tikrai gražus - violetinė etiketė, kampuose saikingai puošta gėlėmis, mėlynos spalvos dulksna, papildanti visumą... mėnesienos nušviestas... lyg ir išpildo idėją, tačiau visumoje kažko trūksta ir kažkas man čia nelabai patinka. Jei atvirai, tai mane erzina perdėtai didelės pakuotės - mano galva kūno dulksną buvo galima patalpinti kompaktiškesnėje, mažesnėje, kad pasiimti su savimi būtų patogiau. Arba padaryti atsukamą buteliuką, kad esant reikalui galėtum sau įsipilti į mažesnį. Realiai pagalvojus - dulksnos laiko labai trumpai, o jei kažkur išeini kelioms valandoms, tai pasikvėpinti tikrai norėsis bent kelis kartus. Ir mano apmaudui tenka temptis butelį, kuris užima daugiau nei pusę mano rankinės, o į miniuką iš vis netelpa...

Įsivaizduokite naktį sode, ryškią mėnesieną ir gėlių žiedus, kvepiančius paslaptinga vakaro gaiva, nektaru ir mėnesienos magija... Va taip įsivaizdavau šitą kvapą ir tiesą pasakius, perskaičius natas likau suintriguota... jazminas, našlaitė, levanda, pakalnutė ir muskusas. Jazminus dievinu visą gyvenimą, našlaitės į kvapus įneša sodrumo ir tarsi įžemina, levandos ramina, pakalnutė - spinduliuoja gaiva ir viską suriša su niekuo nesumaišomas muskusas. Skamba labai gerai, ypač, kai nesinori saldžių gėlinių aromatų ar jau pabodusių citrusų... galvoje susidariau tokį gaivos, paslaptingumo ir magijos kupimą aromatą. Tačiau mano apmaudui... šitas kvapas visiškai kitoks! Nepagaunu aš čia nei paskirų gėlių, nei paslapties... Pasipurškus man kvepia odekolonu... taip taip, tuo sovietiniu ar anksto postsovietmečio laikų... Trainoj ar kaži koks vyriškas ir žinokit jis niekur nedingsta! Taip, kvapas gaivokas, bet ta odekolono nata... ne bjauri, bet nemalonias asociacijas kelia. Mano amžiaus rate visi žino kas yra odekolonas... Tiesa, nusistovėjusi ant odos dulksna įgauna sintetikos, šviežio, saulėje įkaitusio plastiko kvapą (pamenate, kai barbes palikdavote lauke ant saulėkaitos ir paskui tas plastikas turėdavo specifinį kvapą, kol neatvėsdavo?), bet odekolono kvapas visiškai niekur nedingsta... Ir jis mane erzina.

Labai apmaudu, bet vos po kelių bandymų kūno dulksną tiesiog padėjau į šoną ir nemanau, kad prisiversiu dar kada papurkšti - tai pati nemaloniausia, prasčiausiai kvepianti kūno dulksna, kokią esu turėjusi (o turėjau ir pigučių). Aromatas man tiesiog nemalonus, nepatinka, erzina, tad greičiausiai jau savaitgalį ieškosiu jam naujos šeimos - lai pabando laimę namuose to, kuriam tokie kvapai patinka. O aš pirkinio gailiuosi, jis man nepatinka, erzina ir visiškai neskamba kaip mėnesiena gėlyne... visiškai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai