2024/08 Rugpjūčio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Tavo Šampūnas, Revers, Zara ir kt.

Paskutinė vasaros diena. Ech, kaip greit pralėkė vasara, greičiau nei kiti sezonai. Diena vijo dieną ir nespėjom mirktelti, kaip atskubėjo ruduo. Bent jau kalendorinis, nes kol kas dar dienos gana šiltos ir greičiausiai šiltesnis bus rugsėjis, tačiau rytais ir vakarais jau jaučiama vėsuma.


Kūnui

1. TREE HUT "Coco Colada" Shea Suger kūno šveitiklis, 510 g
Rinkausi naują kūno šveitiklį ir niekaip negalėjau apsispręsti, ko noriu. Jau kuris laikas žavi žaismingos Tree Hut šveitiklių pakuotės, girdėjau nemažai gerų atsiliepimų. Tad kiek paabejojusi dėl nemažos kainos, nusprendžiau imti ir įsigyti. Kvepia dieviškai!
Eurokos, 19,99 Eur

2. FLUFF "Rose & Levander" naktinė kūno kaukė, 150 ml
Nepirkau, gavau dovanų iš Intymi Svaja už pasidalinimą. Atrodo labai įdomus produktas - vakare išsitepi, ryte nuskalauji. Netrukus planuoju imti bandymams, papasakosiu kas ir kaip.
Fluff priemonių galima nusipirkti Intymi Svaja ir Eurokos

Plaukams

4. TAVO ŠAMPŪNAS šampūnas slenkantiems, silpniems plaukams, pagal testą, 250 ml

5. TAVO ŠAMPŪNAS kondicionierius slenkantiems, silpniems plaukams, pagal testą, 250 ml
Įsigijau atlikusi testą ir žymėjau, kad plaukai slenka, yra sausi ir besipučiantys. Parinko pagal testą porelę ir dabar galvoju, kad gamintojas siūlo  labai unikalią idėją pritaikyti priežiūros priemones konkrečiai plaukų poreikiui. Gal man trūksta daugiau informacijos - tai koks vis gi tas mano šampūnas ir kondicionierius? Tačiau nemeluosiu, labai smalsu, kas ir kaip, ko galima tikėtis ir svarbiausia, ar pavyks pasiekti norimų rezultatų.
tavo, po 17,99 Eur kiekvienas (pilna kaina po 24,99 Eur)

6. TAVO ŠAMPŪNAS galvos odos šveitiklis
Ir gavau dovanų nedidelį galvos odos šveitiklio kiekį, kurio pakaks kokiems 2-4 kartams, priklausomai nuo to, kiek reikės vienu metu. Kvapas malonus, o poveikio dar nežinau.
Tavo šampūnas, 200 ml - 25,99 Eur


7. REVERS "Raspberry" lūpų balzamas, 4 g

8. REVERS "Acai" lūpų balzamas, 4 g
Vieną balzamą pirkau, o antrą gavau dovanų už pasidalinimą. Mane šiuo metu labai domina Revers kompanijos gaminiai, dėl to džiaugiuosi šiuo pirkiniu, bandysiu ir būtinai papasakosiu kas ir kaip.
Intymi Svaja, 4 Eur

9. TESORI D'ORIENTE "Fior di Loto e Karite" parfumuotas rankų muilas, 300 ml
Nusipirkau su nuolaida. Kartais nesuprantu Eurokos - atrodo pagal kainą, kad kažką jau pilnai rengiasi išsiparduoti ir arba labai ilgai svetainėje yra, arba dingsta kuriam laikui ir paskui vėl atsiranda, jau pilnai kaina. Nežinau kaip bus su šituo, bet pirmieji įspūdžiai labai geri.
Eurokos, pilna kaina 5,79 Eur, mokėjau 3,94 Eur


10. ESSENCE Harley Quinn hailaiterio šepetėlis
Nesu visiškai patenkinta šiuo metu naudojamo šepetėlio hailaiteriui kokybe, tad susigundžiau įsigyti naują. Toks labai mergaitiškas, padabintas minimaliais paveiksliukais ir greičiausiai puikiai tinka Harley Quinn asmenybei. Man patinka pastelinės spalvos, pakuotė ir šepetėlis atrodo visai kokybiškas. Kol kas pirkiniu esu patenkinta.
Eurokos, pilna kaina 4,49 Eur, mokėjau 3,59 Eur

Aromatai

11. ORIFLAME "Loved Up Feel Good" tualetinis vanduo, 50 ml
Oriflame, pilna kaina 19 Eur

12. ORIFLAME "Possess The Secret" parfumuotas vanduo moterims, 50 ml
Oriflame, pilna kaina 41 Eur

13.ORIFLAME "Miss Giordani" parfumuotas vanduo moterims, 50 ml
Oriflame, pilna kaina 38 Eur

Nusipirkau kelis Oriflame aromatus rudeniui ir rimtai galvoju tiesiog daryti su šia kompanija pertrauką - pastarieji pirkiniai nebežavi, todėl gal čia paskutiniai šios kompanijos aromatai. Nebent po pertraukos sugalvosiu dar ką išbandyti. Nesakau ne, bet... noriu šiek tiek sustoti su Oriflame.

14. BELLE JARDIN "Cucumber Green Tea" parfumuota kūno dulksna, 160 ml

15. BELLE JARDIN "Strawberry" parfumuota kūno dulksna, 160 ml

Ir įsigijau porą parfumuotų kūno dulksnų, nes paprastai rugsėjį dar norisi lengvų dulksnų ir šiaip, labai norėjau išbandyti, tai tikriausiai rugsėjo mėnesį ir papasakosiu, kokie įspūdžiai, ar verta bandyti, pirkti, ieškoti.

Aromatai II

16. GIARDINI DI TOSCANA "Bianco Latte" parfumuotas vanduo, 100 ml
Milžiniško atgarsio susilaukę kvepalai, apie kuriuos šiuo metu kalba visas virtualus pasaulis. Kvapas malonus, tačiau teks palaukti vėsesnių orų - vanilė rugsėjį man tiesiog nedera. 
Odore D'Amore, 125 Eur

17. ZARA "Energetically New York" parfumuotas vanduo, 75 ml
Egzotiškas prieskonių, pipiriukų ir medienos kvapas. Bus tobulas įsivažiavus rudeniui, kai norisi šildančių kvapų, jaukumo. Mmm.. man jis labai patinka.
Zara, 25,99 Eur

18. FRAGRANCE WORLD "Lush Cherry" parfumuotas vanduo, 80 ml
Akivaizdu, kieno įkvėpti yra šie kvepalai, žinoma, Tom Ford Lost Cherry. Ir ne, originalo sau negaliu leisti, o ir bandytas taip trumpai išliko ant odos, kad net jei galėčiau sutaupyti per kelis mėnesius, tai niekad dėl trumpo išlikimo nepirkčiau. Tiesiog neverta. Taip, tai šis buteliukas yra analogas, ar įkvėptas, ar kopija... kaip pavadinsi, nesugadinsi. Nesu tikra kokia mano nuomonė dėl kopijavimo/ įkvėpimo? Vienok faina, kad galima nusipirkti mėgiamus kvepalus pigiau, tačiau iš kitos pusės, aromato kūrėjas apvogiamas - juk perkame jo nukopijuotą darbą, o jam iš to naudos nėra. Ką jūs manote? Ar perkate tokius analogus? Ar pateisinate kopijavimą? Ar patinka panašus kvepalai pigiau?
Arabic Perfume, 21,90 Eur

---------------------------------------------------------------------------
Viskas, visą dėžutę iškrausčiau ir pirkau šį mėnesį nedaug, tačiau pagrindas buvo kvepalai, kurie šiaip jau nėra pigūs. Kol kas viso kito turiu, rudeniui esu pasiruošusi ir jau netrukus startuosime su visai kitokiomis nuotaikomis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai