BETASOAP Fruit Passion "Forest Strawberry" parfumuotas muilas su žemuogių ekstraktu

Ai kažkaip šiandien pagalvojau, kad nenoriu ilgų įrašų, todėl trumpai papasakosiu apie pigutį muilą. Aš labai myliu brangokus Nesti Dante gabaliukus, tačiau kartais jie atsibosta, todėl perku ar ieškau kažko, kas pagautų mano žvilgsnį. Pastarąjį kartą tai buvo vaisiniai, pigūs muilai Lidl'e. Įsigijau, bandžiau ir esu maloniai nustebinta.


Produktas: BETASOAP Fruit Passion "Forest Strawberry" parfumuotas muilas su žemuogių ekstraktu
Gamintojas: "Betasoap" Sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: rankų odai prausti, šalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: užsisvajojau apie tikrą žemuogių aromatą, jaučiasi šioks toks sintetinis kvapas, bet vis tiek, man kvepia maloniai
Tūris: 100 ml
Kaina: 0,49 Eur
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Muilas žemuogių ekstraktu.

Sudėtis: Sodium Tallowate, Aqua, Sodium Cocoate, Glycerin, Calcium Carbonate, Zea Mays Starch, ParfumLauric Acid, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Fragaria Vesca Fruit Extract, Tetrasodium EDTATetrasodium Etidronate, CI 77891, CI 73360, CI 12490.


Mano nuomonė. Pirmiausia tai greičiausiai nesu labai laiminga, kad muilas atkeliauja skaidraus plastiko pakuotėje, puoštoje žemuogių uogomis. Pro skaidrias sieneles matosi skaniai rožinis muilas su raižytais vaisiais. Visa šita visuma traukia akį, atrodo gražiai, patraukliai ir skaniai. Būtent dėl šito vaizdo sugalvojau, kad noriu bandyti. 

Ieškodama kosmetikos priemonių visuomet stengiuosi apsižiūrėti, kad nebūtų alkoholio ir privengiu agresyvių ingredientų. Patyrinėjusi priemonės sudėtines dalis - labai džiaugiuosi, kad sudėtis saugi - nėra agresyvių konservantų, saugios putojimą keliančios ir odą valančios priemonės, o žemuogių ekstraktas kondicionuoja ir šviesina odą. Vidutiniškai saugūs tik kvapai, parfumas ir keli ingredientai.

Muilas gerai putoja smulkiomis putomis ir švariai prausia rankų odą. Naudodama nepastebėjau jokio sausumo pojūčio, muilas švelnus, nesausina, neerzina ir maloniai kvepia. Prausiantis rankų tikrai nepajusite to tikro, kvapnaus žemuogių kvapo, tačiau aromatas panašus, stiprus ir malonus - tikra vasara muilo gabaliuke. Tad... esu maloniai nustebinta, kad toks pigus muilas yra ir saugus, ir švelnus, ir kvepia maloniai - labai patinka. Kai nežinosiu, ko noriu ar reikės greitai nusipirkti muilą - šie vaisiniai bus greitas sprendimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai