ORIFLAME "So Fever Together" Her parfumuotas vanduo moterims

Baigiasi vasara... ir vasaros pabaigai turiu paskutinį vasarišką aromatą iš Oriflame. Tiesą pasakius, šio įrašo žvaigždė "So fever Together" kvapas labiau universalus, tinkamas ne tik vasaros, bet ir rudens bei pavasario metui. Esu bandžiusi originalią "So Fever" aromato versiją ir nebuvau labai sužavėta, tad su šiokiu tokiu nerimau bandau ir šios serijos kiek kitokią versiją ir tikiuosi aštraus, viliojančio ir užburiančio kvapo, kaip žavėjo gamintojas.


Produktas: ORIFLAME "So Fever Together" Her parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics" Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2019 m.
Kaina: pilna kaina 34,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt, Notino
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių - gurmaniškas

Gamintojo aprašymas: Įsiminkite karščiausias akimirkas. Šis jausmingas ir viliojantis jai skirtas kvapusis vanduo užfiksuoja laukinę ir žaismingą įtampą tarp jūsų ir jūsų vyro. Aštrus ir užburiantis aromatas atsiskleidžia rožinio pipiro natose, kuris sukuria nenumaldomo troškimo jausmą.


Viršutinė nata: raudonieji serbentai, šerbetas, ananasai, kumvatas
Širdies nata: persikai, rožinis pipiras, jazminai
Apatinė nata: zefyrai, tongapupės, santalo mediena


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, PHENOXYETHANOL, CI 16035.


Pakuotė. Nu tiesiog niekaip nesuprantu, kuris dizaineris kūrė šios serijos pakuočių dizainus ir ką galvojo kurdamas? Žiūriu aš į kartoninę dėžutę ir tiesiog purto, kaip pigiai atrodo, kaip prastai derintos spalvos ir dizainas be jokios aiškios minties - spalvų ir akcentų kratinys... Ir dėžutė labai plono kartono, viduje nėra jokių apsauginių įdėklų. Dėžutė tiesiog atstumianti, nepatraukli ir labai pigiai pagaminta.

Stiklinis buteliukas atrodo daug geriau - skaidrus stiklas ir modernesnė trikampio forma atrodo ženkliai patraukliau. Skaidraus plastiko dangtelis visai tvirtai užsidaro, netikėtai neatsikemša įsimetus į rankinuką, tad vertinu palankiai. Beje, daugiausiai puošnumo pakuotei suteikia rožine spalva dažytas skystis, matomas pro priemonės sieneles.


Kvapas. Tiesą pasakius, skaitydama aprašymą, kai gamintojas žada gundantį ir jausmingą aromatą, aš tikiuosi lengvai seksualaus kvapo, bet tikrai ne to sulaukiau šiame aromate. Pirmosios natos turėtų suskambėti vaisiais ir ledais, tačiau pasipurškusi jaučiu serbentus ir saldumą. Raudonieji serbentai suskamba vos akimirką, o saldumas atkeliauja iš persiko. Šiek tiek primena kramtomus saldainius ir suskamba jaunatviška nata, bet ir čia - vos akimirkai... Po to iš kažkur atsiranda brandžios moters kvapas, klasikinių kvepalų dvelksmas, kurio čia tikėjausi mažiausiai. Visiškai neatitinka nei natų, nei gamintojo aprašymo, nei mano įsivaizdavimo. Būtent tas klasikinių kvepalų dvelksmas man čia nedera ir nepatinka. Kvapas kažkoks motiniškas, brandokas ir primena mamas, ne tas, su kūdikiais lakstančias, o brandžias paauglių mamas... Taip kvepėti man dar nesinori, nesijaučiu nei maloniai nustebinta, nei sužavėta.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ vasaros sezonui, nors puikiai tiks ir rudeniui ir pavasariui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas vidutinio stiprumo ir jaučiamas maždaug per ištiestą ranką, kiek daugiau nei metrą, tad pasikvėpinus ofise, aromatas tikrai tvyros ore ir bus jaučiamas. Išlikimas man pasirodė standartinis, apie 4 - 5 valandos, nors aš nebejaučiu jau po kokių 3-ų, tačiau aplinkiniai sako, kad tikrai dar kvepia ir kvepia pakankamai intensyviai.


Visiškai ne tai, ko tikėjausi, absoliučiai. Kvapas suskamba vaisiais, bet tik minutę, kvapas saldus, bet vos dvelkteli jaunatviška nata, o paskui aromatą užvaldo klasikinių kvepalų dvelksmas, kuris ant odos išlieka visą laiką. Man labiausiai asocijuojasi su brandžia mama - vaikai jau nebe maži, bet dar neužauginti, skonis gerokai brandesnis. Apmaudu, tačiau manęs nesužavėjo, malonių emocijų nesukėlė - nieko blogo, tačiau nieko, ką būtų verta kartoti, pirkti ar žavėtis.

Aromatas panašus į:
- ORIFLAME "Miss O"
- BRITNEY SPEARS "Fantasy"
- LANCOME "Tresor Lumineuse"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai