CALVIN KLEIN "IN2U" tualetinis vanduo moterims

Praktiškai visą rugpjūtį gyvenu su beveik vienu aromatu, kuris rinkoje yra palyginus senai. Įsivaizduokite, nuo 2007-ųjų! Dar mano studijų metų, kai man atrodo aš turėjau šitą kvapą ir tuomet dar bandydama save atrasti mėginau viską, galvojau, kad gal tie citrusai man visai ir patinka? Šiai metais įsigijau aromatą buteliukų - Eurokos mainų metu, na žinote, kai neši seną pakuotę ir keiti į naują. Didelės akcijos čia nėra, nes skirtumas nuo realios rinkos kainos yra keli eurai, bet jei nori išbandyti ar tai tavo mėgstamas aromatas - tai visai apsimoka, tik va tuščių kvepalų buteliukų namuose reikia palaikyti ir vis turėti, jei tokia akcija pasitaiko.

Calvin Klein aromatai apskritai prieš daugiau nei dešimtmetį buvo savotiški rinkos lyderiai ir išleisti tapdavo favoritais tiek tarp vyrų, tiek tarp moterų: IN2U, Truth, Eurphoria... tačiau pastaraisiais metais kvepalai tapo gerokai primiršti, mažiau populiarūs ir dėl to dauguma pardavėjų (dauguma, bet ne visi) leidžia ir šio gamintojo aromatų kainas. Tad šią vasarą, vasaros keliones praleidau su "In2U" ir šiandien dalinuosi savo įspūdžiais.


Produktas: CALVIN KLEIN "IN2U" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Calvin Klein". Pagaminta Ispanijoje
Aromato kūrėjas: Bruno Jovanovic, Jean-Marc Chaillan, Loc Dong, Carlos Benaim
Leidimo metai: 2007 m.
Kaina: labai skiriasi, pigiausiai radau Notino 50 ml - 16,90 Eur; 100 ml - 21,90 Eur; 150 ml - 28,40 Eur; brangiausiai Eurokos 50 ml - 45,90 Eur; 150 ml - 61,90 Eur
Tūris: mano 50 ml, įsigyti galima ir 100 ml; 150 ml pakuotėse
Kur galima įsigyti: Eurokos, Notino, pigu.lt, Senukai ir kt.
Kvapo kategorija: cirusų - gėlių

Gamintojo aprašymas: Seksualumą ir spontaniškumą žadinantys madingi Calvin Klein CK IN2U kvepalai moterims išreiškia jaunų žmonių laisvę ir galimybes tyrinėti pasaulį. Jaunatviškas ir seksualus jų aromatas slypi paprasto, bet patrauklaus minimalistinio dizaino flakone.

Calvin Klein CK IN2U kvepalų moterims aromatas skleidžia gaivų gėlių ir rytietišką medienos kvapą. Iš pradžių užplūsta greipfrutų, bergamočių ir raudonųjų serbentų lapų kvapas, pereinantis į randenių ir baltažiedžių kaktusų aromatą. Galiausiai apgaubia ambros, kadagių ir vanilės dvelksmas.



Viršutinė nata: Sicilijos bergamotės, greipfrutai, raudonųjų serbentų lapai
Vidurinė nata: orchidėjos, kaktusai
Apatinė nata: gintaras, vanilė, raudonasis kedras


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GERANIOL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, CITRAL, COUMARIN, BHT, ACRYLATES/ OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, FD&C YELLOW NO. 6 (CI 15985), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), D&C RED NO. 33 (CI 17200), FD&C GREEN NO. 3 (CI 42053).


Pakuotė. Iš pakuotės dizaino labai jaučiasi, kad tai ne šviežiausias dizainas, nes ir ta blizgi kartoninės dėžutės spalva ir geltoni užrašai neatrodo moderniai. Kiek moderniau atrodo buteliuko pakuotė - stiklinis indelis apsaugotas matinio balto plastiko įmaute su pilkomis raidėmis ir išpjautomis 'ck' ir "2" raidėmis. Gal tik plastikinis dangtelis per mažas, neįprastas prie didelių kamštelių pratusiai rankai.

Apskritai pakuotė gana tvirta, pagaminta kokybiškai ir nors kartotinės dėžutės viduje įdėklo, saugančio buteliuką nėra, tačiau dėl kokybės neturiu nei menkiausio priekaišto - viskas tvirta, kokybiška. Tik modernumo trūksta prie minimalistinių ar labai įmantrių pakuočių pripratusiai akiai.


Kvapas. Tik pasipurškus, norį atakuoja citrusinės natos ir ne šiaip citrusai, o tikros, geltonos, prinokusios citrinos. Pastarosios gana greit į draugiją kviečiasi žalumą ir gėles, - citrinas ima papildyti serbentų lapų ir gėlių aromatas, kuris nustumia fokusą nuo citrinų. Visas šis sąskambis sukuria malonų rūgštoką, energijos suteikiantį pliūpsnį, papildytą gana brandžiu (ne vaikišku) žalumos aromatu. 

Galiausiai ant mano odos kvapas nusėda gaiviu, švelniai pudriniu vanilės, medienos ir vos vos jaučiamu aromatu. Citrinos, kuria taip mėgavausi pradžioje, nudžiūvus kvapui ant odos, praktiškai kaip nebūta. Nors pradžioje aromatas šviesus, kupinas energijos ir citrusinis, nudžiūvus ant odos tampa sodresnis ir man labiausiai primena tiesiog švarios odos kvapą.

Ar tai mano mylimiausias aromatas? Ne, tikrai ne ir tokiu netapo šiomis draugystės savaitėmis. Kvapas iš ties turėtų patikti daugumai, nors dabartinėje rinkoje nežinau nieko, kas būtų labai panašu. Apskritai jis man prastai skambėjo darbe, nepatiko pasimatymuose, tačiau naujai atradau mūsų kelionių po Lietuvą metu, susižavėjau aktyviai sportuojant, judant ar mėgaujantis buvimu lauke. Aromatas sukurtas vasarai, aktyviam sportui gryname ore ir lengvam, visko nepermušančiam kvapo dvelsmui.


Mano nuomone, aromatas tinkamiausias:
     ☀ vasaros sezonui;
     ☀ dienos metui.

Labai apmaudu, kad tik pasipurškus, aromatas atrodo gana stiprus, intensyvus, tačiau jis labai greit slopsta ir silpnėja. Nudžiūvęs ant odos, jis neturi jokio šleifo ir jaučiamas, per daugmaž 20 cm nuo odos - norint užuosti, reikia prieiti pakankamai arti, praktiškai apkabinti, kad būtų galima pasimėgauti kvapu. Tualetinis vanduo yra ta koncentracija, kuri turi patį trumpiausią išlikimą. Nežinau kodėl tikėjausi, kad išliks labai ilgai? Gal dėl to, kad paprastai senesnės formulės iš ties turi ilgesnį, geresnį išlikimą? Šiuo atveju tai išimtis, nes ant mano odos geriausiai išlieka iki 2 valandų, nors likučius dar galiu užuosti ir 3-ią valandą nuo pasipurškimo. Bet... man norisi kvapą atnaujinti kas porą valandų. Tad įsivaizduokite, kad ir šitas buteliukas pakankamai greit senka, 


Citrusinės energijos pliūpsnis pradžioje ir švarios odos aromatas, kvapui nusistovėjus ant odos. Apskritai kvapas malonus, pigus ir visai neblogai dera sportui, buvimui lauke ar aktyviai vasarai, tačiau mano meile tikrai netapo, nes išlieka trumpai, prastai užsiuodžia. Tiesą pasakius šiai dienai liko koks 10 ml pakuotėje, todėl greičiausiai iki rudens planuoju pilnai pabaigti ir nekartočiau. Nusipirkti aklai tikrai drąsiai galima - tiks daugumai, bet rekomenduočiau prieš perkant, jei tik turite galimybę, kelias valandas panešioti ant odos - mane erzino kvepaluose esantis aliejus, nuo kurio oda likdavo blizgi ir lipni bei trumpas išlikimas. Tačiau aromatu nesiskundžiu - tai vienas tų atvejų, kai nusipirkau, pasidžiaugiau ir baigusi greičiausiai tiesiog pamiršiu.

Aromatas panašus į:
- FRAGRANCE DU BOIS "Santal Complet"
- CHANEL "Allure Homme Edition Blanche" for men
- FCUK "Late Night Her"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai