#120/ 2024 Liepos mėnesį baigiau

Nors šiek tiek vėluoju, tačiau  labai noriu su jumis pasidalinti ir liepą ištuštėjusiomis pakuotėmis bei galutinėmis nuomonėmis apie kiekvieną produktą. 


Kūnui

Brandus, moteriškas aromatas, kuris greičiausiai man sukėlė daugiausiai abejonių, tačiau pačios putos visai geros, tvirtos, purios, ilgai išliekančios. Dėl kvapo nerekomenduočiau pirkti aklai - tinkamos vyresnio amžiaus moterims. Ir būtent dėl jo aš nekartočiau.

Labai keistos, želatiną primenančios konsistencijos su smulkiais šveičiamaisiais grūdeliais produktas. Tačiau šveičia fantastiškai ir kvepia maloniai, tačiau labai brangus, per brangus kad kartočiau - galima rasti tokių pat gerų ir ženkliai pigesnių variantų.

Labai patiko konsistencija, kuri leido tolygiai paskirstyti priemonę ant odos, tad ir tolygiau įdegti. Pirmieji įspūdžiai labai geri, pirkčiau ir pilno dydžio pakuotę.

Veidui

Ir nors sudėtyje yra alkoholio, jokio blogo priemonės poveikio nepastebėjau. Patiko konsistencija, gerai drėkino ir suteikė odai komforto pojūtį. Gal tik baigėsi gana greitai. Manau, kad kartočiau.

Paakių kremas, kurį naudojau visą amžinybę - du kart dienoje, daugiau nei metus laiko. Nepasakyčiau, kad poveikis buvo koks stipresnis, neįprastas ar labai ypatingas - švelniai drėkino paakių odą ir greit susigerdavo. Jei tiek pakanka - kremas vertas dėmesio, o man norėjosi šiek tiek daugiau, dėl to greičiausiai nekartočiau antrą kart. Nors dievaži, nieko blogo čia nėra.

Ir dar viena milžiniška pakuotė, kurios pakako labai ilgam... apie 10 mėnesių kasdienio naudojimo ir šis tonikas labai vertas dėmesio - ir drėkino, ir odos būklę akivaizdžiai gerino ir buvo tirštesnės konsistencijos, labiau priminė esenciją ar serumą. Labai patiko, mielai pakartočiau.

Veidui II: kaukės

Labai, labai geros sudėties kaukė drėkino ir gaivino odą, tačiau paliko labai intensyvų lipnumą. Tokia plius - minus, efektas geras, bet kai kurie aspektai erzina. Galbūt kartočiau.

Sudrėkino, suteikė sveiko spindesio ir švytėjimo, tačiau kad veiktų raukšles po vieno karto, nepastebėjau - matyt tam reikia naudoti ilgesnį laiką. Apskritai patiko, kartočiau.

Poveikis buvo kiek kitoks nei tikėjausi, nes labiau maitino, nei drėkino. Tačiau kartu suteikė veidui skaistumo, oda įgavo šviesumo ir tolygesnio atspalvio efekto. Visai patiko, bet nežinau ar kartočiau, gal sudėtis ne tokia gera kaip tikėjausi, norėjosi drėkinamojo efekto. Neblogai, bet abejoju.

Rankoms ir nagams

Iškrapščiau maksimaliai visą kiekį, kiek galėjau. Labai patiko dėl to, kad greit džiūvo ir labai greit galėjau lakuoti nagus spalvotu laku. Faina, kad ir spalva patraukli - galima drąsiai dėvėti ir vieną, tačiau poveikio nagų plokštelės stiprinimui taip ir nepastebėjau. Kaip nagų lako pagrindas patiko, kaip stipriklis - ne.

Ryški, intensyvi salotinė spalva, kurią turėjau tikrai nemažai metų, pavasarį dažnai naudojau ir viskas, baigiau, nes to likučio pakaktų kokiems 3 nagams, o ir iškrapštyti jo tiesiog nebeįmanoma. Baigta, oficialiai. Labai patiko, mielai pakartočiau.

Labai nedidelis likutis, gal 1/5 buteliuko priemonės tiesiog sutirštėjo, tad manau jau metas atsisveikinti. Nagų laką turiu labai senai, bus daugiau nei dešimtmetis, tad normalu, kad likučiai tirštėja ir su laiku tampa nebetinkami naudoti. Spalva buvo labai faina, labai dažnai naudojama kai nusipirkau, o pastaruosius metus ištraukiau ne tiek jau ir dažnai. Apskritai Rimmel nagų lakai nėra patys geriausi, tai tikriausiai vien dėl to nekartočiau. Bet apskritai - spalva buvo tobula.

Paprastutis, maloniai kvepiantis rankų kremas, kuris tam kartui sudrėkina, suteikia švelnumo ir maloniai pakvėpina. Fainiausia, kad gana greit galima grįžti prie dienos darbų, nesukant galvos dėl rankų kremo. Patinka, visai faina dienos metui ir dar turiu kelis skirtingus aromatus, tad naudoju toliau.

Paprastas, tačiau efektyvus muilas rankoms plauti, sudėtis visai nebloga, kvapas labai malonus ir darbą atlieka. Ko daugiau galima reikalauti? Ateityje pakartosime.


15. WALMARK ArthroStop Intensive maisto papildas sąnariams, 30 tabl.
Nežinojau dėti čia ar nedėti? Pastebėjau pirmuosius amžiaus pokyčius kūnui ir tai yra sąnarių bėdos. Jau anksčiau pagerdavau kolageną ir kuriam laikui pagerėdavo. Situacija greičiausiai susijusi su tuo, kad nuo 30 m. organizmas gamina vis mažiau kolageno, jo palaipsniui mažėja. Tad kol kas padeda, padėjo ir šitas.

Čia tas fainas, kurį vis perku ir kuris visiems šeimos nariams patinka labiau, nei kitos rūšys, nes yra storesnis, lengvai prisitaiko prie tarpdančių ir nepyšinėja. Kartojame nuolat, bet ne visuomet pavyksta gauti, kai mėlynų visuomet gausiai prikrauta...

17. BELLA kosmetiniai krapštukai, 160 vnt.
Tai tiesa ta, kad net toks elementarus dalykas, kaip kosmetiniai krapštukai yra labai skirtingi. Prieš tai buvau nusipirkusi visišką š.. ant kurių galiukų trūko medvilnės ir pagaliukas tik pradėjus naudoti, pradėdavo rėžti odą. Bella medvilnės gaminiai man geriausi - niekad nenuvylė. Kokybiški ir kosmetiniai krapštukai.

Dekoratyvinė kosmetika

Labai skalsus ir labai fainas - tikrai patiks sausiaodėms, kurioms aktualus ne tiek fiksavimas, kiek makiažo suliejimas ir sveikos odos spindesio efektas. Būtent tai ši priemonė ir darė, o dar dulksna buvo tiesiog tobulai smulki ir maloni... tiesą pasakius žvalgausi pakartojimui.

Iškrapščiau iki paskutinio lašelio ir dar buvau nuėmusi dozavimo kamštuką, kad pavyktų pilnai viską sunaudoti. Tai akivaizdu, kad priemonė nėra skalsi, baigėsi labai greit. Tačiau esu maloniai nustebinta, kad produktas iš ties putlina lūpas, iš ties išlygina lūpų raukšleles ir kandžiojasi, aktyvindamas kraujotaką. Efektyvus, bet visiškai neskalsus.

Kokybiška, ilgaamžė ir labai faina, tik iš visų mūsų rinkoje esančių - brangiausia. Ar tikrai reikia tiek daug mokėti už kempinėles, ypač kai keičiamos jos labai dažnai? Mano nuomone ne, dėl to dabar bandau kinietiškas ir būtinai pasidalinsiu nuomone.

Aromatai

Kažkada, kažkuriame komentare esu rašiusi, kad turiu kvepalus, kuriems apie 13 metų ir viskas su jais yra gerai. Tai va, gi viskas priklauso nuo laikymo sąlygų, todėl išlaikyti galima ne tik dešimtmetį, bet ir ilgiau. Štai šitie, Dolce & Gabbana saldučiai, kurie visuomet primins Angliją, darbą naktiniame klube ir smagiausias pamainas iki ryto. Kadangi praeitą mėnesį pasikeičiau seną buteliuką į naują šio aromato pakuotę, tai senąją nusprendžiau pabaigti - atsišviežinti mylimus kvapus visuomet gera mintis. Nežinau ar vis dar myliu taip pat kaip anksčiau? Aromatų pasiūla per tuos metus labai stipriai pasikeitusi, o ir mano uoslė jau kitokia, bet kartas nuo karto šiais saldučiais mėgstu pasikvėpinti. Tad jau turiu ir jau kartoju.

Neklauskit manęs, kodėl tuo metu buvau nusprendusi, kad reikia nusipirkti šitą aromatą? Pirkau aklai ir nepasakyčiau, kad mane sužavėjo - brandžios moters aromatas, kurio niekada nemylėjau. Bet vis bandžiau ir bandžiau, naudojau ir galvojau, kad o gal pamilsiu - ne, nepamilau ir nekartočiau. Šis kvapas ne man, bent jau ne dabar. Ir ačiū dievui, kad šiuo metu perku protingiau, atidžiau ir skirdama tam daugiau laiko.
------------------------------------------------
Viskas, tokie mano baigti produktai ir tokios galutinės nuomonės. Pastaruoju metu sunkiai sekasi rašyti ir labai sunkiai dėliojasi mintys. Galbūt rugpjūtis bus kitoks ir šiek tiek lengvesnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai