LYONAR šampūnas su juoduoju česnaku ir provitaminu B, kolagenu, biotinu, skirtas skatinti plaukų augimą

Šiais metais darau viską, kas įmanoma ir neįmanoma, kad susitvarkyti su plaukų slinkimu ir kuo greičiau atsiauginti kasas. Bandžiau įvairius tonikus, serumus, aliejavimą, masažus ir viskas kažkiek, palaipsniui, po truputį padėdavo. Greitų rezultatų plaukų augimo ir slinkimo mažinimo procese nebūna - žingsnis po žingsnio link vešlesnių plaukų. Jau kuris laikas naudoju turkišką plaukų šampūną su juoduoju česnaku, kuris žada skatinti plaukų augimą.


Produktas: LYONAR šampūnas su juoduoju česnaku ir provitaminu B, kolagenu, biotinu, skirtas skatinti plaukų augimą
Gamintojas: "Caspilife Kozmetik Gida" Ltd. Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: plaukams - stiprinti, mažinti slinkimą, skatinti augimą
Tinkamas tipas: slenkantiems, silpniems plaukams
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: greičiausiai pati pakuotė, tiksliau dangtelis
Tūris: 400 ml
Kaina: 10 Eur 
Kur galima įsigyti: Intymi Svaja

Ką žada gamintojas: Plaukų šampūnas su juoduoju česnaku, skirtas silpniems, slenkantiems plaukams. Šampūnas stiprina plaukus, mažina slinkimą, skatina naujų plaukų augimą.
NAUDOJIMAS: ištrinkite drėgnus plaukus šampūnu, gerai įmasažuokite. Palaikykite 5 minutes, paskui išskalaukite.


Pakuotė. Juodos spalvos plastikinis buteliukas su gausiai detalėmis perkrauta etikete. Man asmeniškai labai pritrūko daugiau informacijos apie gamintojo pažadus - jie yra, bet kalbos nėra man laisvai suprantamos, tad savaime aišku - pritrūko.

Priemonės pakuotė masyvi ir didelė, šampūnas dozuojamas pro atkemšamą dangtelį, pro kurį kartas nuo karto vis prabėga kažkiek priemonės - nėra sandarus, tačiau naudojimui nelabai man ir trukdo, tad tik pastebiu įraše ir pernelyg nesuku galvos.

Kvapas. Manytum, kad priemonės su česnaku turėtų smirdėti, tačiau kvepia tiesiog įprastu šampūnu - nieko labai išskirtinio, nieko neįprasto uoslei.

Konsistencija gelinės konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Polyglyceryl-3 Stearate, Sodium Anisate, Biotin, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Allium Sativum Bulb Oil, Parfum, Ethylhexylglycerin.


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti šampūno sudėtimi - puiki, nepriekaištinga ir labai saugi. Gamintojas parinko labai saugias putojimą sukuriančias ir valančias medžiagas, atsakingai atrinkti konservantai. Sudėtyje radau ne visiškai tokius ingredientus, kokių tikėjausi, tarkim pats česnakas pasižymi gydomosiomis savybėmis ir daugiau įtakos turės skalpui, sudėtyje daug odą kondicionuojančių, drėkinančių, dermatitą gydančių, raminančių, galvos odą ir plaukų atsinaujinimą skatinančių ingredientų ir tiesiogiai nieko, kas realiai galėtų skatinti plaukų augimą. Tačiau akivaizdu, kad galvos odą gydys.

Tokio tipo šampūnais plaunant, labai svarbu ne tik gerai įmasažuoti į odą, tačiau ir šiek tiek palaikyti, kad veiklieji ingredientai turėtų laiko suveikti. Plaukų šampūną bandau nuo balandžio ir iš pradžių atsargiai, palaipsniui naudojau su kitu šampūnu, pakaitaliodama. Tačiau pastarąjį mėnesį (gal kiek daugiau), naudoju vien tik šitą šampūną. 

Priemonė labai švelni galvos odai - kartais pasitaikydavo, kad po kai kurių šampūnų šiek tiek niežėdavo galvos oda. Šiuo atveju, niekuomet, niekuomet jokių nemalonių galvos odos pojūčių nebuvo. Plaukai po šampūno ne taip stipriai vėlėsi, kaip įprastai - tiesiog geras šampūnas ir poveikis puikus. Švelnus ir plauna efektyviai, bet svarbiausias klausimas tikriausiai lieka - tai ar skatina augimą? Taip! Tik čia iš kart stabdau ir sakau - padaryti taip, kad greičiau augtų jau turimi plaukai, padaryti su kosmetika tiesiog neįmanoma - plaukas turi tam tikrą augimo greitį ir tas greitis gali sulėtėti tam tikrais etapais, veikiamas vaistų, ligos, streso ar kitų veiksnių (paprastai dingus veiksniams, atsistato savaime). Tačiau šitas šampūnas skatina naujų plaukelių augimą - visa galva pilna ežiuko, yra ir kiek praaugusių naujų plaukelių, kuriems greičiausiai įtakos turėjo taip pat šis šampūnas (atsiskaičiavus daugmaž pagal augimo greitį). Pilna galva naujų plaukelių mane labai džiugina - labai laukiu, kol per visą kasą vėl bus pakankamo storio ir apimties, kai plaukai vėl atsigaus, vėl bus lengva su jais susitvarkyti ir vėl džiugins sveikų plaukų efektu. Suprantu, kad tai ilgas procesas, kad ir natūraliai tie plaukai būtų pradėję augti, tik kad visas procesas būtų užtrukęs daug, daug, daug kartų ilgiau ir tęstųsi ne pusmetį, metus, o pvz. kelis metus. 

Mano galva puikus šampūnas - aš buvau labai skeptiška, tačiau ir sudėtis puiki, ir efektas labai geras, ir augimą tikrai skatina!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai