ILAJA "Bright Wood & Yuzu" namų kvapas su lazdelėmis

Mes mėgstam namų kvapus, malonu, kai namai maloniai kvepia, o turint naminių gyvūnų ir tų kvapų įvairiais gyvenimo etapais pasitaiko. Aišku, vėdinimas, grynas oras ir gaivios patalpos yra geriausia, tačiau po gero vėdinimo, visuomet malonu užuosti maloniai kvepiančius aromatus. Šį kart rinkosi mano vyras, todėl mūsų namuose atsirado Ilaja namų kvapas.


Produktas: ILAJA "Bright Wood & Yuzu" namų kvapas su lazdelėmis
Gamintojas: pagaminta Kinijone
Paskirtis: kvėpinti patalpas
Tūris: 120 ml
Kaina: jau nepamenu, bet apie 8 Eur
Kur galima įsigyti: Maxima


Pirmiausia, greičiausiai norisi pagirti gana paprastą, juodo ar tai tamsiai pilko matinio efekto namų kvapo buteliuką. Atrodo minimalistiškai, paprastai ir puikiai atitinka šių dienų tendencijas - viena spalva, neperkrautas dizainas puikiai atrodo bet kokiame interjere.

Produkto veikimas visiškai standartinis - merkiam į skystį lazdeles ir jas kartas nuo karto pavartome (kasdiena ar kas kelias dienas), čia kaip prisimenu. Kvapnus skystis įsigeria į lazdeles ir palaipsniui garuoja, skleisdamas aromatą. O koks kvapas? Pagal ant pakuotės esančius nurodymus, turėtų kvepėti mediena ir yuzu (citrusinis vaisius) aromatu, tačiau mano nuomone nei to, nei to neprimena. Sunkiai net pasakyčiau, kad kvepia citrusais. Man labiausiai primena vyriškus kvapus su lengva citruso nata. Tikriausiai dėl to aromatas labai patiko mano vyrui.

Kvapas vidutinio intensyvumo, kaip įprasta kvapams su lazdelėmis, - didelėms patalpoms netiks, tačiau vidutines ir mažesnes puikiai pakvėpins. Deja, tačiau šiuo atveju nesu visiškai patenkinta kokybe - vos 2,5 - 3 savaitės ir dideliame kvepalų indelyje neliko nei lašelio priemonės! Išgaravo labai greit, susinaudojo itin sparčiai, tad esu linkusi manyti, kad gali būti ir geriau. Susinaudojo, bet didelio susižavėjimo tiesiog nesukėlė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai