FUSS WOHL "Cooling Spray" - vėsinantis pėdų ir kojų purškiklis su vitaminu B3 ir greipfrutų ekstraktu

Vasarą mano kojos ne tik intensyviau prakaituoja, tačiau ir linkusios tinti. Žinia, tinstančios pėdos nemaloniai apsunksta, kankina nuovargio pojūtis. Turiu pėdų dezodorantą, kurį naudoju rytais, o po darbo dienos norisi atgaivinti pavargusias pėdas. Vasaros metu nusipirkau vėsinantį pėdų purškiklį, naudojau ir noriu trumpai pasidalinti nuomone.


Produktas: FUSS WOHL "Cooling Spray" - vėsinantis pėdų ir kojų purškiklis su vitaminu B3 ir greipfrutų ekstraktu
Gamintojas: "Rossmann GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: pėdoms ir kojoms - gaivinti, vėsinti, maitinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: gal kad nepadeda su kojų tinimu?
Tūris: 150 ml
Kaina: 2,00 Eur
Kur galima įsigyti: Dalli (vokiškų prekių parduotuvė)

Ką žada gamintojas: Gaivinantis purškalas gaivina pavargusias kojas ir pėdas. Lengva tekstūra nelimpa prie odos, greit įsigeria. Su vitaminu B3, greipfrutų ekstraktu, alijošiumi maitina ir gaivina po sporto ar saulės.

NAUDOJIMAS: purkšti ant odos, lengvai įmasažuoti.


Pakuotė. Skaidraus, gana minkšto plastiko buteliukas su purkštuku ir skaidriu dangteliu. Pamenu parduotuvėje mano žvilgsnį patraukė ryškiaspalvė pakuotė, puošta vaisiais ir melsvais akcentais. Mano akiai patrauklu, ryšku, vasariška ir gražu.

Kvapas yra vienas fainiausių aspektų - kvepia stipriai ir gana intensyviai saldžiais greipfrutais su lengva rūgštele, jaučiama gaiva, saldumas ir lengva rūgštelė. Man patinka greipfrutų aromatas, dievinu greipfrutus ir šitas kvapas labai, labai patinka!

Konsistencija vandens skystumo.


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Panthenol, Niacinamide, Citrus Grandis Fruit Extract, Propylene Glycol, Citric Acid, Parfum, Linalool, Potassium Sorbate.


Poveikis. Sudėtyje yra alkoholio, tačiau kadangi priemonė yra skirta pėdoms, dėl to per daug nesuku galvos. Sudėtyje yra alavijų, drėkinančių, odą lyginančių ir šviesinančių ingredientų ir kvapų ingredientų. 

Priemonė tiesiog tobulai skaniai kvepia ir tas kvapas išlieka kelias valandas po produkto naudojimo. Nėra taip, kad vien tik pėdų purškiklis jaustųsi, bet aš šiek tiek užuodžiu ir šitas aromatas labai maloniai nuteikia. Tik pasipurškus ir šiek tiek, labai lengvai pamasažavus, produktas įsigeria į odą ir pėdos tampa visiškai sausos per keliolika sekundžių. Nors gamintojas sako, kad priemonė vėsina pėdų odas, tačiau nešaldo, pėdos tampa labiau gaivios, nei vėsios. Odos paviršius įgauna švelnumo, ženkliai sumažėja pėdų nuovargio pojūtis, o jei kojos įkaitusios - deginimo, kaitino pojūtį nuima kaip ranka. 

Reikia atsiminti, kad tai nėra nei pėdų dezodorantas, kad kovotų su nemaloniais kvapais, nei specializuotas kremas - su kojų tinimu tikrai nesusitvarko. Tačiau tas gaivos pojūtis ir lengvumo jausmas po sunkios dienos labai malonus. Priemonė greičiausiai išskirtinai vasarinė, bet poveikiu esu labai patenkinta - puiki pagalbinė priemonė, šalia pėdų dezodoranto ir kremo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai