LUMENE "Lahde" Nordic Hydra Aqua Lumenessence Beauty Lotion - veido losjonas su hialurono rūgštimi ir beržų sula

Toliau testuoju Lumene gaminius iš advento kalendoriaus ir noriu pasidžiaugti, kad yra visai gerų produktų. Man labai patinka prausikliai, gero tonikai, tačiau veido kremai ir serumai ne visi. Šį kart noriu su jumis pasidalinti nuomone apie veido toniką / losjoną, kurį bandžiau iš kart pabaigus Lumene sausos odos toniką ir šį kartą gailiu, kad turiu nedidelę priemonės pakuotę.


Produktas: LUMENE "Lahde" Nordic Hydra Aqua Lumenessence Beauty Lotion - veido losjonas su hialurono rūgštimi ir beržų sula
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - tonizuoti, drėkinti, suteikti švelnumo 
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai priemonės sudėtyje
Tūris: pilno dydžio pakuotė - 150 ml (mano mini - 50 ml)
Kaina: 13,50 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Douglas, Drogas ir kt.

Ką žada gamintojas: Pirmieji žingsniai intensyviam odos drėkinimui. Losjonas iš karto drėkina ir paruošia odą sekantiems priežiūros žingsniams. Formulė greit susigeria ir yra praturtinta šiaurietiškų beržų sula, dumbliais ir tyru arktiniu vandeniu bei putlumo odai suteikiančia hialurono rūgštimi. Losjonas drėkina odą, suteikia švelnumo, sveikai drėgnos odos efekto.
Tinka visiems odos tipams.


Pakuotė. Mano rankose pakuotės miniukas, kuris atrodo visiškai taip pat, kaip pilno dydžio pakuotė - melsvas plastikinis skaidrus buteliukas su baltu plastiko dangteliu, užsukamu ant pakuotės. Po juo slepiasi nedidelė dozavimo anga. Man asmeniškai labiau patiktų kokia patogesnė dozavimo anga, tačiau didesnių problemų naudojant neturiu, tad nebambėsiu.

Kvapas kosmetinis, gaivus aromatas. Veido tonikas pakvėpintas, aromatas gana stiprus ir čia jau yra skonio reikalas - aš labiau mėgstu veido priežiūros priemones be kvapų.

Konsistencija vandens skystumo.


Sudėtis: AQUA, PROPANEDIOL, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT JUICE, GLYCERIN, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT JUICE EXTRACT, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, PHENOXYETHANOL, BETAINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PHYTATE, TREHALOSE, UREA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, CITRIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, SERINE, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM CARRAGEENAN, ALGIN, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, PULLULAN, MARIS SAL (SEA SALT), POTASSIUM PHOSPHATE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, PARFUM.


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti priemonės sudėtinėmis dalimis - jos saugios ir naudingos odai, drėkins, suteiks švelnumo, ramins ir kondicionuos. Yra keli ingredientai kvapams, kurie nėra visiškai saugūs, tačiau jie sudėties pabaigoje, jų nedaug, tad didelių abejonių nekelia - neigiamo poveikio odai nepadarys.

Man patinka lengva, greit susigerianti toniko konsistencija - tik patepus jis akimirksniu susigeria į odą, iš kart drėkina, suteikia malonų komforto jausmą. Tikriausiai stipriausiai jaučiamas efektas yra drėkinimas. Tačiau kartu tonikas turi ir mažiau matomą poveikį - jis neutralizuoja odos pH, nuvalo po vandens ant odos likusias nuosėdas ir parengia odą serumui.

Geras, fainas, kokybiškas tonikas - iš pirmo žvilgsnio gana paprastas ir elementarus, tačiau drėkina stebėtinai gerai ir intensyviai. Puikus, efektyvus serumas. Patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE Paris nagų lakas Nr. 129.

Komentarai