DOUGLAS Kajal Eye Pencil - akių kontūro pieštukas "1-Back To Black"

Buvau truputį pradingusi... iš ties tai neturėjau jokio noro rašyti, nors prieš porą dienų sukako tinklaraščio 10-asis gimtadienis. Nešvenčiau, bet širdyje paminėjau - tai yra labai netrumpas laiko tarpas. Per 10 metų paskelbti 3 584 įrašai, kurių kiekvienas rašytas 2-8 valandas... tai 7 168 - 28 672 val. per dešimtmetį skirtos tinklaraščiui ir jums. Kai viską sudėlioji... tinklaraštis labai didelė gyvenimo dalis.

Na o šį kart norėjau parodyti kažką iš dekoratyvinės kosmetikos ir nusprendžiau pasidalinti nuomone apie jau senokai turimą Douglas akių pieštuką, juodą, minkštą ir paprastą kasdienį įrankį.


Produktas: DOUGLAS Kajal Eye Pencil - akių kontūro pieštukas "1-Back To Black"
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: minkšta konsistencija
Labiausiai nepatiko: labai nepatvarus, teplioja
Tūris: 1,4 g
Kaina: apie 5,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Intensyvi spalva visą dieną! Akių makiažo pieštukas lengvai dengiasi ir paryškina akis intensyvia, juoda spalva. 


Pakuotė. Labai paprastas, standartinio juodo, medinio korpuso pieštukas su dūminio efekto plastikiniu dangteliu. Pieštukas drožiamas, elementarus ir paprastas. Man gal ant pakuotės pritrūko daugiau informacijos, tačiau iš esmės viskas paprastai, elementariai ir tai, ko reikia.

Kvapas medžio korpuso, kvepia mediena. Pats pieštukas papildomų kvapiųjų medžiagų neturi, o jų čia ir nereikia.

Konsistencija minkšta, kreminė, švelni.


Sudėtis: OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA CERA, MYRISTYL LACTATE, SYNTHETIC BEESWAX, CANDELILLA CERA, OCTYLDODECANOL, CERA MICROCRISTALLINA, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, SILICA, TALC, LAUROYL LYSINE, SORBIC ACID, CI 77499, CI 77891, CI 77510.


Poveikis. Tikriausiai dekoratyvinės kosmetikos sudėtines dalis norisi analizuoti mažiausiai - priemonės sudėtis gera, saugi naudoti ir tik vienas kitas vidutinio saugumo ingredientas. 

Labai smagiai nuteikia ir man labai patinka minkštutė, kreminė priemonės konsistencija. Dengiant ant voko pieštukas nebrėžia, minkštai paskleidžia spalvą. Maloniai stebina intensyvios, juodos spalvos pigmentacija. Pieštukas lengvai pasidengia, o padarius klaidą labai lengva pataisyti ir pradėti iš naujo.


Deja, tačiau priemonė visiškai neatspari. Tokio tipo pieštukai ir neturi būti atsparūs, tačiau bent šiokio tokio tikiesi, ar ne? Padengei ir tikiesi, kad kiek padžiūvus/ pastovėjus ant odos pieštukas tvirtai prikibs prie odos. O šiuo atveju... pieštukas sėkmingai atsispaudžia ant apatinio voko, mėgsta slysčioti ir nukeliauti iš nubrėžto kontūro. Kartu su tuo kontūro pabėgimu, palaipsniui silpnėja ir spalvos intensyvumas. Ir tas tepimas, migravimas aplink akį vyksta visą dieną! Visiškas nulinis patvarumas arba tiesiog jo nebuvimas...

Greičiausiai tokio tipo pieštukus būtų galima sklaidyti ir kurti dūminius makiažus, tačiau ir čia esu linkusi abejoti... jei net pusdienį pastovėjęs pieštukas niekaip nesutvirtėja ant odos, tai ar laikys tas padūmavimas? Žinoma ne. Ir šį kart peikiu patį pieštuką - kad ir kokia faina konsistencija, kad ir kaip patinka minkštumas, bet tas vaikščiojimas ant voko, atsispaudimas... tiesiog erzina. Šį kart peikiu, pagrūmoju pirštu ir sakau - man tiesiog nepatiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. sveikinimai! gyvuokit ilgai, daznai uzsuku paskaityti :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą