2017/11 Lapkričio mėnesio pirkiniai ir naujienos: L'Occitane, Ingrid, Avene ir kt.

Mėnesio pabaiga, ir šį kartą be jokių įžangų noriu jums parodyti ir trumpai papasakoti tai, ką įsigijau per lapkričio mėnesį. Tiesą sakant, šiandien jaučiuosi labai pavargusi - su mažyliu keliavome į treniruotę baseine: nuvairuoti per visą miestą, parvairuoti mašiną tamsoje - akys įsitempia, o raumenys būna pavargę nuo judėjimo, norisi pamiegoti, o  dažnai dar ir galvą skauda nuo baseino kepuraitės. Atrodo smulkmenos? Prie viso to prisideda mažylis: pakelti, padėti, paduoti, panešti... O man kaip tyčia šiuo metu visiškai nėra jėgų ir energijos... Et, va mėgstam mes lietuviai visgi pasiskųsti, tiesa? Pasiskundžiau, pabambėjau, bet iš tiesų tai man labai smagu ir gera, kad galime sau kol kas leisti tokias pramogas vaikui ir ne tik dėl pramogos, bet ir dėl sveikatos. Visgi, kad ir kaip tingisi susiruošti, tačiau nepabuvus ilgiau abu nepaprastai pasiilgstam baseino...

Tiesa, tik šiandien suvokiau, kad sezono pabaiga, o mes dar nekalbėjome apie mėgstamiausius. Jei įdomu, ką labiausiai mėgau rudenį, galiu parašyti įrašą iš kart po baigtų produktų ataskaitos (pastaroji bus blogo, ne video formatu)?

Kūnui

Labai daug merginų naudoja vyriškus dezodorantus ir džiaugiasi jų poveikiu. Panorau ir aš išbandyti - kvapas malonus, o kad tai skirta vyrams, juk vyru netapsiu naudodama tokias priemones. Būtinai papasakosiu, kaip man sekėsi.
Iki, 3,62 EUR

Galvodama apie prausiklius, kažkodėl pagalvojau apie L'Occitane. Esu išbandžiusi labai daug kompanijos produktų. Nepaprastai džiaugiuosi, kad kompanija pradėjo bendradarbiauti su blogeriais/ youtuberiais ir kitomis žymiomis personomis, tad daugiau merginų sužinos apie produktų kokybę. O kokybė jų gera, tiesa, kaina irgi aukštoka.
L'Occitane parduotuvė, 15,50 EUR

Įsigijau ir net nepastebėjau, kad čia mažytė pakuotė, tačiau bus smagu pabandyti. Kompanijos produktai man visai patinka, tad testuoti visuomet smagu. O kad kiekis mažas? Na, birūs šveitikliai nėra mano mėgiamiausi, tad jei nepatiks, nebus pikta, kad įsigijau didžiulį kiekį.
Eurokos, 2,59 EUR

Šitas nėra pirkinys, tai sandėlio turtai, kurį traukiu čia, kad pradėčiau naudoti ir nepamirščiau, kad dar turiu visokių priemonių likučių. 
Draugės dovana 

Voniai

Rudens ir žiemos savaitgaliai man yra proga šiek tiek pagulėti karštoje vonioje. Tikriausiai populiariausia ir elementariausia priemonė yra vonios druska - o šita kvepia nerealiai skaniai... 
Maxima, 2,89 EUR

Eurokos, 2,99 EUR
Eurokos, 2,99 EUR
Eurokos, 2,99 EUR
O kaip be vonios burbulų? Vieninteliai, kuriuos tiesiog dievinau buvo iš Lush. Kadangi kompanijos Lietuvoje nebėra, reikia susirasti kažką kito, ką mėgčiau ir kas patiktų ne ką mažiau. 

Man tiesą sakant nelabai patiko įsigytų Fresh Juice vonios putų kvapas. Tikrai neneigsiu ir nesakysiu, kad visiškai nenaudoju - naudoju, bet na aromatas tikrai prastas, sintetinis ir nepaverčia mano vonios malonumų oaze. Tad ieškojau dar vieno butelio su putomis, kurio kvapas man patiktų daug labiau.
Eurokos, 2,99 EUR

Eurokos, 5,49 EUR

Eurokos, 5,49 EUR

Perlai yra dar viena vonios priemonių forma, kuri man patinka. Šiuo metu turimų perlų turiu gal vienai ar dviems vonioms, tad įsigijau šituos, nežinau ar patiks, kol kas kvapas nėra toks malonus, kokios norėjau, tačiau kai pabandysiu bus aiškiau.

Eurokos, 1,75 EUR

Eurokos, 1,75 EUR

Burnos higienai

Apie šitą pastą jau jums pasakojau - tai puiki priemonė tiems mažiukams, kurie dar nesugeba išspjauti pastos lauk, išskalauti burnytės vandenuku. Nors mano vaikas dažnokai išspjauna, išskalauja vandeniu, bet kol normaliai neišmoko valytis dantukų, planuojame naudoti šią.
Eurovaistinė, 5,47 EUR

15. - 16. COLGATE "Whitening" dantų pasta, 2 x 100 ml
Žinote, kaip būna su mamomis - prikrauna visko, nors jau esi senai suaugęs ir gali viską nusipirkti pats? Tai su šiomis pastomis buvo būtent taip. Nesu nieko prieš, tikrai sunaudosime.

Dar vienas bandymas pasibalinti dantis namų salygomis. Beveik pavargau nuo veiksmingo balimino būdo paieškų, tačiau šiam kartui susigundžiau, o kitus? Na, tikriausiai reiktų imti bandyti normalius, Lietuvoje parduodamus rinkinius.
ebay, US $2.87

18. COLGATE 360 Whole Mouth Clean dantų šepetėliai, 2 vnt.
Man atrodo daug komentuoti čia nereikia - keičiu savo ir vyro šepetėlius, o šitie atrodo pakankamai geri.
Maxima, 3,04 EUR

19. JORDAN "Extra Soft" kūdikių dantų šepetėlis - kramtukas 0-2 m, 1 vnt.
Kartu keičiame ir mažyliui, nors jam tenka keisti daug dažniau - gana greit sugriaužia, tačiau šį kart keitimas sutapo. Patogus mažoms rankytėms, pakankamai mažas nedidelei burnytei. 
Maxima, 2,26 EUR

20. TEPE tarpdančių šepetėliai 0,4 mm, 6 vnt.
Mano problematiškiems, kreiviems dantims tarpdančius valančios priemonės yra tiesiog būtinos. Kai kurie mano dantys taip pakrypę, kad išvalyti tarp jų siūlu yra tiesiog neįmanoma, todėl vienintelis būdas palaikyti tinkamą higieną yra papildomai įvesti tarpdančius valančius šepetėlius.
Eurovaistinė, 4,49 EUR

Įvairūs

Dar vieni dalykai iš mamos ir dukros reikalų. Na tiesiog, sunaudosim ir tiek.

Su amžiumi suvokiu, kad būtent paakių sritį reikia mylėti labiausiai ir rūpintis ja labiausiai - būtent ten pradeda ryškėti pirmosios raukšlės, būtent ten pirmiausia matosi bemiegės mūsų naktys, nerimas, nuovargis, stresas... Išbandysiu tokias kaukes, nors, norėjau nusipirkti korėjietiškas - sekančiam kartui taip ir padarysiu.
ebay, US $10.99

Man šitos dildės patinka, tik gana greit susidėvi, todėl pasipildymui prigriebiau dar tris - pakaks ilgesniam laikui.
Iki, kiekviena po 2,49 EUR

Dekoratyvinė kosmetika I

Eurokos, 3,59 EUR

Eurokos, 3,59 EUR

Taip taip, šviesintoją makiažo pagrindui turiu, bet Salomėja iš Veni Vidi mane sugundė įsigyti šituos. Iš pradžių galvojau pirkti tik šviesinantį, bet turiu vieną per šviesią (dar ir taip būna!) pudrą, todėl paėmiau abu, išbandysiu ir papasakosiu jums.

Dekoratyvinė kosmetika II

Camelia vaistinė, pilna kaina 2,40 EUR. Mokėjau 1,20 EUR

Camelia vaistinė, pilna kaina 2,40 EUR. Mokėjau 1,20 EUR

Camelia vaistinė, pilna kaina 4,69 Eur. Mokėjau 2,35 EUR

Camelia vaistinė, pilna kaina 11,00 EUR. Mokėjau 5,51 EUR

Camelia vaistinė, pilna kaina 6,28 EUR. Mokėjau 3,15 EUR

Camelia vaistinė, pilna kaina 5,69 EUR. Mokėjau 2,86 EUR

Camelia vaistinė, pilna kaina 8,99 EUR. Mokėjau 4,50 EUR

Camelia vaistinė, pilna kaina 7,49 EUR. Mokėjau 3,75 EUR

Camelia vaistinė, pilna kaina 5,59 EUR. Mokėjau 2,80 EUR

AVENE naujienos


Man labai gaila, kad šitas siuntinukas mane pasiekė labai stipriai pavėlavęs ir pašte prabuvo visą mėnesį. Kartais stebiuosi pašto darbu - jokių pranešimų, o prekes išsiunčia atgal. Šiuo atveju pranešimą gavau prieš pat išsiuntimą. Tiek jau to, žmogiškasis faktorius daro klaidas. Kalbant apie produktus - jau bandau ir testuoju - tikiuosi greitu laiku papasakoti daugiau.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, tokie mano pirkiniai šį mėnesį. Nežinau, labai daug visokių smulkmenų. Na ir kaip visuomet, jei norite apie kažką išgirsti pirmiausia - rašykite, pasistengsiu papasakoti kaip įmanoma greičiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. sveiki,norejau paklausti jusu nuomones apie INGRID veido ir paakiu maskuokli,ar jis paakius tamsius gerai maskuoja ir ar nesubega i rauksles,dekui is anksto uz atsakyma,

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Maskuoja ne tobulai, bet labai neblogai, net sakyčiau gan gerai. Gerai iššviesina. Konsistencija lengva, todėl į paakius nesubėga, jei nepadauginu :)

      Panaikinti
  2. Turiu iš Ingrid tuos pačius skaistalus (tik nežinau ar spalva ta pati), tai jie visai nieko, tik jau kvapas siaubingas. Taip pat bandžiau akių šešėlius apvalioje pakuotėje (4 spalvos, "casablanca") - labai nepatiko. Jokios spalvos nesuteikia, po kelių kartų pats šešėlio paviršius tiesiog sukietėjo, tai išmečiau. O nagų lakas gloss gel (spalva 540) visai neblogas, nors man visi vienodai laikosi. Tai nemanau, kad dar ką nors iš šios firmos pirksiu. Kokie Jūsų įspūdžiai?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labas Lota, mano įspūdžiai labai pamašūs. Iš tiesų, dariau pirmo įspūdžio filmuką: https://www.youtube.com/watch?v=jvHGnZGu4UI&t=371s
    tai jei įdomu ten visa krūva kompanijos gaminių, o šiaip planuoju padaryti kelis atskirus įrašus apie gaminius.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą