GOLDEN ROSE "Matte" matinio efekto nagų lakai: Nr.10 ir Nr.15

Dar būtinai būtinai, kol įspūdžiai pakankamai švieži, noriu papasakoti apie Golden Rose matinio efekto nagų lakus. Kol už lango kalnai sniego ir spaudžia šaltukas, visai nesinori pavasariškai rožinių, kreminių ar pastelinių spalvų - kol kas ant mano nagų karaliauja ryškios, tamsesnės ir intensyvesnės spalvos, tinkamesnės šaltąjam sezonui, nei pavasario pradžiai. 

Golden Rose nagų lakus paprastai labai mėgstu dėl jų gero išlikimo, tad kaip šis kartas? Ar matinės formulės tokios pat geros, kaip įprastos?

"Jei priėjote kryžkelę, eikite toliau."
Jogas Berra


Produktas: GOLDEN ROSE "Matte" matinio efekto nagų lakai: Nr.10 ir Nr.15
Gamintojas: "Erkul Kozmetik". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: 15 atspalvis netolygiai dengiasi ir džiūvant netolygiai suteka
Tūris: kiekvienas po 11,5 ml
Kaina*: kiekvienas po 2,31 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Kosmada, Drogas, ceryx.lt
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Suteikia nagams išskirtinį matinį atspalvį. Galima lakuoti 1 arba 2 kartus. Greitai džiūsta. Lakuojant antrą kartą palaukite, kol pirmas sluoksnis išdžius ir taps matinis. 

Sudėtis: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, NitrocelluloseAdipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl AlcoholAcrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Styrene/ Acrylates Copolymer, SilicaStearalkonium Hectorite, Benzophenone-1, N-Butyl AlcoholTrimethylpentanedinyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral.
+/-: MicaCI 77891CI 77499, CI 77491, CI 15850, CI 15880, CI 77510, CI 19140, CI 77742, CI 77163, CI 60725, CI 77000, Tin Oxide.


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu pradėti pasakoti nuo pakuotės. Aukšti, matinio efekto nagų lako buteliukai su matinio efekto stiklu suteikia įdomų ir nepaprastą efektą. Man buteliukai gražūs, galbūt dėl neįprastos formos, ir tikrai patraukė akį parduotuvėje.

Nagų lako šepetėliai vidutinio ilgio, gana siauri, todėl padengti reikės braukiant kelis kartus per nagą, o matines spalvas, kiek esu pastebėjusi, lengviausia ir geriausia dengti kuo mažiau perbraukimų per nagą, kad nesugadinti manikiūro.

Abu nagų lakai skystoki, labai panašios konsistencijos, tačiau dengiasi skirtingai. Nr. 10 pasidengė labai lengvai ir tolygiai, nors nuolat teko atsargiai dozuoti priemonės kiekį, kad nepadauginčiau ir perteklius nenutekėtų nuo nago. Tuo tarpu su žaliuoju, Nr. 15 padengimu aš vargau - priemonė atrodo pasidengia tolygiai, bet džiūdama ant nago paviršiaus sukuria griovelius - priemonė nuteka nuo aukščiausio nago vietos link kraštų (vertikaliai)! Nesvarbu, ką bedaryčiau, kaip atsargiai bedengčiau - visuomet visuomet rezultatas toks pat. Galvojau, kad antrasis sluoksnis išlygins tuos tarpelius ir viskas bus gerai, tačiau su antruoju teko patirti lygiai tokį patį rezultatą - galiausiai griovelius tiesiog užpildžiau papildomu laku, mat trečiasis sluoksnis nebūtų nieko pakeitęs! Ir nesuprantu, ar taip yra dėl atspalvio ar tiesiog pasitaikė senas nagų lakas?

Nr.10
Du sluoksniai

Nr.10 atspalvis tamsiai, karališkai mėlynas. Nagų lako paviršius, išdžiūvus tampa matinis, tačiau pats lakas nėra visiškai matinio efekto - giliai lako viduje yra daug smulkių mėlynų blizgučių, kurių dienos šviesoje nesimato. Tačiau prie dirbtinio apšvietimo, šviesai krintant tiesiai į nagus gaunasi spindintis efektas ir tuomet pagalvoji, kad lakas visai nepanašus į matinį. Įdomus sprendimas, nežinau, ką apie jį galvoju, tačiau atspalvis labai labai gražus.

N.15 atspalvis žalias su trupučiu mėlynos. Labiau toks senovinis žalias atspalvis, kuris vėlgi, kaip ir mėlynasis yra matinis, tačiau turi viduje itin smulkių blizgučių, matomų prie dirbtinio apšvietimo.
Alternatyvus atspalvis: EVELINE miniMAXI No. 955

Nr.15
Du sluoksniai

Nagų lakai labai greitai džiūva, tad nulakuoti ir tais dviem sluoksniais man visiškai neužtruko. Na, o išlikimas tikrai labai džiugina: šiuo metu mano nagai yra kiek pažeisti, todėl visos spalvotos priemonės laiko apie diena-dviem trumpiau nei įrastai. Šitie lakai man laikė 5 dienas ir šiek tiek nuskilo tik ten, kur pažeistas nago kamputis. Manau su sveikais nagais gali išlikti ir apie savaitę laiko!

Mėlynajam atspalviui neturiu jokių priekaištų, o va su žaliuoju kažkas neaišku. Rašyčiau 4 balus, bet kadangi žaliojo kokybė ir dengimas prastas, lieka tik 3,5 taško. Nepaisant to, man šitie lakai patinka. O kadangi pavasarį bus madingi ryškių spalvų matiniai lakai, siūlau išbandyti ir jums, tik gal spalvą visgi pavasariškesnę reiktų rinktis. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Gražiai abu atrodo, bet mėlynas tai ypatingai. Įsimylėjau, reiks paieškoti :) 15 numeris irgi atrodo gražiai, gaila, kad netolygiai dengiasi. Turiu vieną GR matinį atspalvį, gražiai atrodo, tik išlikimas neilgas :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man tai išlieka ilgai :) Ir tuo džiaugiuosi :)
      Abi šios spalvos tiesiog nerealiai geros <3

      Panaikinti

Rašyti komentarą