INGRID Cosmetics Ideal Face long-lasting makeup foundation - ilgalaikis makiažo pagrindas "11 Nude"

Ingrid kosmetiką išbandžiau ir pirmąjį įspūdį sudėjau į filmuką Youtube, tačiau vistiek apie kai kuriuos produktus dar noriu pakalbėti atskirai, po ilgesnių bandymų ir testavimų. Vienas iš jų - ilgai išliekantis makiažo pagrindas, kuriuo aš esu nepaprastai nustebinta ir galiu iš karto pasakyti - jis tikrai vertas dėmesio ir vertas bandymų. Ką gi - atidesnė analizė jau laukia jūsų dėmesio.

"Įžedinėjimai - neteisiųjų argumentai."
Ž.Ž.Ruso

Produktas: INGRID Cosmetics Ideal Face long-lasting makeup foundation - ilgalaikis makiažo pagrindas "11 Nude"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spindinčiai sveikos odos efektas
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: 35 ml
Kaina*: 9,29 EUR
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt 
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Užtikrina nepriekaištingą makiažą visą dieną. Naujoviški ingredientai sugeria riebalų perteklių ir suteikia odai matinį šilko švelnumo efektą. Kreminė formulė užtikrina puikų padengimą, odos atspalvio atitikimą ir natūraliai atrodantį makiažą. Rezultatas matomas iš karto: oda tampa elastingesnė ir švelni it aksomas, o raukšlės mažiau pastebimos. Sudėtyje esantys natūralūs ingredientai užtikrina optimalų odos drėkinimą ir švelnumą. Šis makiažo pagrindas aksominės tekstūros, todėl nesunkiai ir lygiai paskirstomas bei neapsunkina odos, nesubėga. Sudėtyje esantis vitaminas E mažina laisvųjų radikalų poveikį, o UV filtras apsaugo odą nuo žalingo saulės spindulių poveikio.
Naudojimas: Tepkite pirštais, kempinėle arba šepetėliu, pradedant nuo veido centro.

Veikliosios medžiagos
- Vitaminas E laikomas grožio ir jaunystės vitaminu, sumažina laisvųjų radikalų poveikį, lėtina senėjimo procesą;
- Natūralus betainas stimuliuoja kolageno gamybą ir išlaiko tinkamą odos drėgmės lygį. Apsaugo odą nuo žalingo saulės spindulių poveikio.


Makiažo pagrindas atkeliavo kartoninėje dėžutėje - pakuotėje, kuri puošta moters veidu. Iš tiesų skirtingas veidas ant šito makiažo pagrindo pakuočių yra naudojamas skirtingam atspalviui identifikuoti, todėl ateityje, perkant pakartotines pakuotes galima įsiminti ne tik atspalvį, bet ir paveikslėlį ant pakuotės. Makiažo pagrindas be kartoninės dėžutės dar turėjo ir plastikinę apsaugą ant jos - tad viskas supakuota itin saugiai ir kokybiškai.

Viduje dėžutės randu juodo plastiko pagrindo indelį su pompa. Pats plastikas labai tvirtas ir kokybšikas, pompa uždengta skaidriu plastikiniu dangteliu, tik... man gaila, kad pakuotė nepersimato - negaliu sekti kiek pakuotės jau ištuštėjo ir kiek pagrindo dar liko. Tik daugmaž, pagal lengvėjantį buteliuką galima suvokti, kad pagrindas tikrai senka.

Kvapas niekuo nesiskiria nuo kitų makiažo pagrindų - lengvas kreminiams produktams būdingas kvapas.

Konsistencija vidutinio tirštumo, gal vos vos į tirštesnę pusę, ir jaučiasi šioks toks priemonės sunkumas. Tačiau riebumo visiškai neturi.


Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Polydecene, Magnesium Silicate, Isohexadecane, Hydroxyethyl Urea, Betaine, Polyglyceryl-4-isostearate, Cetyl PEG/ PPG 10/1 Dimethicone, Cetyl Dimethicone, Hexyl Laurate, Glycerin, Ozokerite, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Magnesium Sulfate, Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Polyisobutene, Triethoxycaprylylsilane.
May contain: CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.


Poveikis.  Makiažo pagrindo atspalvis Nude yra šviesiausias iš visų šios linijos pagrindų. nors kai dengiau ant veido - iš pradžių atrodė, kad bus pernelyg tamsus, bet jis greit prisitaikė prie mano odos spalvos ir atspalviu visiškai nesiskyrė nuo mano odos spalvos. Makiažo pagrindas pasidengė lengvai ir tolygiai, iš pradžių buvęs blizgesys ant veido dingo nuo odos ir jis atrodė, kaip ir vis pagrindai.

Kas man jame patiko: jis turi vidutinį maskavimą, tad puikiai paslėps smulkesnius netobulumus, išlygina veido odos atspalvį, neparyškina raukšlelių (pastarąsias netgi pamaskuoja), suteikia veidui sveikai atrodančios odos efektą. Rezultatas man labai patinka, o ir ant odos jaučiasi labai gerai: neapsunkina, neerzina, nesijaučia ir neatrodo kaip kaukė.


Paprastai su normalios kokybės makiažo pagrindais neturiu jokių problemų dėl išlikimo. Man šitas pagrindas išlieka visą dieną, nenusitrina, nepastebėjau, kad teptų odą prisilietus ar drabužius ir visą dieną atrodo taip pat gaiviai, kaip padengimo pradžioje.

Nežinau, ar toks, lengvai spindinčios odos efektas patiks mišrios/ riebios odos savininkėms, tačiau sausos ir normalios odos savininkėms labai verta išbandyti - kaina nedidelė, o rezultatu džiaugiuosi kiekvieną kartą padengusi šiuo pagrindu veidą. Labai labai patiko ir su kiekvienu naudojimu patinka vis labiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Nustebau, kad grįžai prie Ingrid, maniau lyg ir nusivylei ... Klaidingas įspūdis buvo,reiškia..Mane nors ir tikrai nuvylė, bet ir vėl sudominai! O kaip dėl sudėties, nebaisu tepti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šešėliais nusivyliau, makiažo pagrindo pirmas įspūdis buvo keistas... Dėl sudėties, nėra tragiška, sakyčiau kiek prastesnė už vidutinę, nesenai oda buvo sudirgusi, tai tepant jokių problemų neturėjau :) Tiek šituo, tiek stangrinamuoju labai džiaugiuosi :) Na, ir dar kompaktinėmis pudromis :)

      Panaikinti
  2. Iš čia esančių tai teko bandyti tik Eveline juodą laką, tai atsiliepimai patys geriausi. Mėgstu tamsius atspalvius, tai kolkas šitas lakas turi sodriausią pigmentaciją. Beje, kur dažniausiai apsiperkat kosmetiką? Aš daug metų vaikščiojau tik į Drogą, bet porą kartu norėjau išbandyt kažką naujo ir vis nusivildavau pasiėmusi naują prekę. Dabar einu dažniausiai čia https://www.panorama.lt/parduotuves/nyx/
    . Kolkas labai patenkinta, jeigu noris paeksperimentuoti tai nebaisu kad nusipirksiu kažkokį netikusį produktą.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą