Pranešimai

Rodomi įrašai nuo rugpjūtis, 2024

2024/08 Rugpjūčio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Tavo Šampūnas, Revers, Zara ir kt.

Vaizdas
Paskutinė vasaros diena. Ech, kaip greit pralėkė vasara, greičiau nei kiti sezonai. Diena vijo dieną ir nespėjom mirktelti, kaip atskubėjo ruduo. Bent jau kalendorinis, nes kol kas dar dienos gana šiltos ir greičiausiai šiltesnis bus rugsėjis, tačiau rytais ir vakarais jau jaučiama vėsuma.

ORIFLAME "So Fever Together" Her parfumuotas vanduo moterims

Vaizdas
Baigiasi vasara... ir vasaros pabaigai turiu paskutinį vasarišką aromatą iš Oriflame. Tiesą pasakius, šio įrašo žvaigždė "So fever Together" kvapas labiau universalus, tinkamas ne tik vasaros, bet ir rudens bei pavasario metui. Esu bandžiusi originalią "So Fever" aromato versiją ir nebuvau labai sužavėta, tad su šiokiu tokiu nerimau bandau ir šios serijos kiek kitokią versiją ir tikiuosi aštraus, viliojančio ir užburiančio kvapo, kaip žavėjo gamintojas.

OBED Bio Cellulose "Anti-Aging" - senėjimą stabdanti, bioceliuliozės lakštinė veido kaukė

Vaizdas
Aš šį mėnesį jaučiuosi truputį apleidusi veido priežiūrą - naudojau mažai kosmetikos, mažai rūpinausi veido oda. Gal tik pėdos gavo kiek daugiau dėmesio, nei įprastai, nes per karščius tino ir kamavo nemalonus sunkumo jausmas. Tad bandau šiek tiek taisyti padėti ir odą palepinti veido kauke. Šį kart pasirinkau Anti-aging, senėjimo požymius mažinančią lakštinę veido kaukę su vasariškais obuolių paveikslėliais ant pakuotės. 

BETASOAP Fruit Passion "Forest Strawberry" parfumuotas muilas su žemuogių ekstraktu

Vaizdas
Ai kažkaip šiandien pagalvojau, kad nenoriu ilgų įrašų, todėl trumpai papasakosiu apie pigutį muilą. Aš labai myliu brangokus Nesti Dante gabaliukus, tačiau kartais jie atsibosta, todėl perku ar ieškau kažko, kas pagautų mano žvilgsnį. Pastarąjį kartą tai buvo vaisiniai, pigūs muilai Lidl'e. Įsigijau, bandžiau ir esu maloniai nustebinta.

MAYBELLINE "Express Brow" Ultra Slim Pencil - antakių pieštukas "04 Medium brown"

Vaizdas
Antakiai man yra sunkesnių temų, nes plaukeliai pas mane nėra vešlūs, o ir plotį tik dabar atauginėju, tad, ryškinti ir užpildyti tarpus man reikia kasdien, net jei dažau plaukelius ilgalaikiais dažais. Dažai nuo odos greit nublunka ir tarpeliai tampa greit vėl matomi. Ir ko tik nesu išbandžiusi antakiams... ir geliai, pudros, vaškai, šešėliai, antspaudai, pieštukai. Greičiausiai pastarieji man patinka labiausiai, o lengviausia visuomet buvo su Catrice Slim pieštuku , tačiau šiam kartui nusprendžiau išbandyti Maybelline variantą ir regis radau labai stiprų mano favorito konkurentą.

FUSS WOHL "Cooling Spray" - vėsinantis pėdų ir kojų purškiklis su vitaminu B3 ir greipfrutų ekstraktu

Vaizdas
Vasarą mano kojos ne tik intensyviau prakaituoja, tačiau ir linkusios tinti. Žinia, tinstančios pėdos nemaloniai apsunksta, kankina nuovargio pojūtis. Turiu pėdų dezodorantą, kurį naudoju rytais, o po darbo dienos norisi atgaivinti pavargusias pėdas. Vasaros metu nusipirkau vėsinantį pėdų purškiklį, naudojau ir noriu trumpai pasidalinti nuomone.

IT'S SKIN "Power 10" Formula GF Effector Soak Up Helper - drėkinamasis veido serumas

Vaizdas
Veido serumas greičiausiai yra vienas svarbiausių žingsnių veido priežiūros rutinoje, nes visi veiklieji ingredientai, visas stiprusis poveikis dažniausiai atkeliauja iš serumų. Ir greičiausiai pats paprasčiausias yra veido odą drėkinantis serumas su hialurono rūgštimi. Vasaros pabaigoje - rudens pradžioje būtent tokių norisi, nes po vasaros oda visuomet būna šiek tiek pasausėjusi, o ir rūpinamės gal ne tai atidžiai, skubėdami, koncentruodamiesi ne į veido priežiūrą, o vasaros keliones. Tad šiam kartui noriu pasidalinti nuomone apie korėjietišką It's Skin veido serumą, skirtą intensyviai drėkinti veido odą.

KOLASTYNA purškiamas įdegio aliejus su SPF 30

Vaizdas
Dar vasara ir saulėtų dienų vis dar pasitaiko, tad saulės kosmetika naudojame palyginus dažnai. Šios vasaros tikslas man buvo įdegti ir tiesą pasakius įdegiau pakankamai intensyviai - ne pats stipriausias įdegis, kokį esu turėjusi, bet labai arti. Tai šią vasarą lankiausi ir soliariume, ir deginausi prie jūros ir dar nusipirkau Kolastyną skatinantį įdegio aliejų. Apie kurį noriu papasakoti keliais žodžiais.

BATH & BODY WORKS "Moon Light Path" parfumuota kūno dulksna

Vaizdas
Šį mėnesį aš ženkliai mažiau rašau, nes greičiausiai daugiau laiko praleidžiu kitur, o kartais būnu tiek pavargusi, kad tiesiog nieko nebesinori. Na... ir greičiausiai dėl to, kad nebežinau, ar tai man vis dar keliai džiaugsmą ir šis rašymas turi prasmės? Šiuo metu esu apmąstymuose, nusprendusi savęs nespausti, kad būtinai, būtinai turiu kažką parašyti. Tad ir rašau tik tada, kai to noriu ir ko noriu. O šiandien norisi šiek tiek papasakoti apie paskutinę vasarišką kūno dulksną iš Bath and Body Works. Kažkaip sudėtinga man išsirinkti jų visiškai neuosčius, nes galima įsivaizduoti pagal natas, kaip kvepės, bet jei dar su kvepalais pavyksta pataikyti, tai su kūno dulksnomis, deja, vargstu.

ILAJA "Bright Wood & Yuzu" namų kvapas su lazdelėmis

Vaizdas
Mes mėgstam namų kvapus, malonu, kai namai maloniai kvepia, o turint naminių gyvūnų ir tų kvapų įvairiais gyvenimo etapais pasitaiko. Aišku, vėdinimas, grynas oras ir gaivios patalpos yra geriausia, tačiau po gero vėdinimo, visuomet malonu užuosti maloniai kvepiančius aromatus. Šį kart rinkosi mano vyras, todėl mūsų namuose atsirado Ilaja namų kvapas.

CALVIN KLEIN "IN2U" tualetinis vanduo moterims

Vaizdas
Praktiškai visą rugpjūtį gyvenu su beveik vienu aromatu, kuris rinkoje yra palyginus senai. Įsivaizduokite, nuo 2007-ųjų! Dar mano studijų metų, kai man atrodo aš turėjau šitą kvapą ir tuomet dar bandydama save atrasti mėginau viską, galvojau, kad gal tie citrusai man visai ir patinka? Šiai metais įsigijau aromatą buteliukų - Eurokos mainų metu, na žinote, kai neši seną pakuotę ir keiti į naują. Didelės akcijos čia nėra, nes skirtumas nuo realios rinkos kainos yra keli eurai, bet jei nori išbandyti ar tai tavo mėgstamas aromatas - tai visai apsimoka, tik va tuščių kvepalų buteliukų namuose reikia palaikyti ir vis turėti, jei tokia akcija pasitaiko. Calvin Klein aromatai apskritai prieš daugiau nei dešimtmetį buvo savotiški rinkos lyderiai ir išleisti tapdavo favoritais tiek tarp vyrų, tiek tarp moterų: IN2U, Truth, Eurphoria... tačiau pastaraisiais metais kvepalai tapo gerokai primiršti, mažiau populiarūs ir dėl to dauguma pardavėjų (dauguma, bet ne visi) leidžia ir šio gamintojo aroma

BARULAB "Tea Tree" Anti Blemish - valomoji, nuo spuogų sauganti veido kaukė su arbatmedžio aliejumi

Vaizdas
Šiandien norisi veido odą palepinti kauke, nes kažkaip jau pusė mėnesio prabėgo, o dar nė karto kaukės ant veido nedėjau - apsileidau, tiksliau nebuvo labai daug laiko, tai ir kassavaitinis ritualas liko pamirštas. Šį kart kaip niekad ilgai rymojau prie turimų kaukių stalčiaus bandydama apsispręsti ko noriu? Drėgmės lyg ir nelabai trūksta, maitinti dar per karšta ir pagalvojau, kad nesenai buvo PMS, o jo metu visuomet oda linkusi kiek labiau kimštis bei iškyla vienas ar kitas spuogas - ne visuomet, bet va tuo etapu labai norisi kiek giliau pavalyti veido odą ir intensyviau pasirūpinti odos švara. Turėjau kažkada, dėl neaiškių priežasčių nusipirkusi valomąją kaukę su arbatmedžio aliejumi, skirtą tikriausiai labiau riebiai ir mišriai odai, nors gamintojas to ant pakuotės nenurodo.

FARMONA NIVELAZIONE 4in1 pėdų dezodorantas nuo pėdų prakaitavimo ir nemalonių kvapų

Vaizdas
Man vasarą reikalinga ne tik gera apsauga nuo saulės, tačiau ir papildomos priemonės pėdoms. Niekad labai gausiai neprakaituodavau ir skųstis labai neturiu teisės, tačiau šiltuoju metų laiku gausiau prakaituoja mano pėdos, dėl to papildomų purškiklių ar dezodorantų ne tiek reikia, kiek pagelbėja, padeda jaustis geriau, mažiau prakaituoti ir mažiau slysčioti batuose. Nesu nieko prieš prakaitą, tačiau drėgnos pėdos man nepatinka, tad jau vasaros pradžioje pirkau pėdų dezodorantą ir šį kart noriu pasidalinti nuomone, trumpai.

DOUGLAS Kajal Eye Pencil - akių kontūro pieštukas "1-Back To Black"

Vaizdas
Buvau truputį pradingusi... iš ties tai neturėjau jokio noro rašyti, nors prieš porą dienų sukako tinklaraščio 10-asis gimtadienis. Nešvenčiau, bet širdyje paminėjau - tai yra labai netrumpas laiko tarpas. Per 10 metų paskelbti 3 584 įrašai, kurių kiekvienas rašytas 2-8 valandas... tai 7 168 - 28 672 val. per dešimtmetį skirtos tinklaraščiui ir jums. Kai viską sudėlioji... tinklaraštis labai didelė gyvenimo dalis. Na o šį kart norėjau parodyti kažką iš dekoratyvinės kosmetikos ir nusprendžiau pasidalinti nuomone apie jau senokai turimą Douglas akių pieštuką, juodą, minkštą ir paprastą kasdienį įrankį.

KOLASTYNA drėkinantis apsauginis losjonas nuo saulės su hialurono rūgštimi SPF 50

Vaizdas
Kol dar vasara, labai norisi pasidalinti, o kokią saulės kosmetiką naudojome šiais metais. Tiesą sakant, aš jaučiu didžiulę nostalgiją Kolastyna saulės kosmetikai, man tokią naudojau studijų laikais ir labai mėgdavau Kolastynos kremą, kuris skatina įdegį. Aha... prieš daug metų buvo labai populiari šokoladinė oda ir įdegti per tuos trumpus vasaros mėnesius, sugaudant visus įmanomus saulės spindulius buvo tiesiog privaloma.  Dabar savo oda rūpinuosi atsakingiau ir atsakingai tepu nuo saulės apsaugančius kremus. Vedama nostalgijos nupirkau Kolastyna kūno losjoną nuo saulės ir pasakoju jums mūsų įspūdžius.

LUMENE "Lahde" Nordic Hydra Aqua Lumenessence Beauty Lotion - veido losjonas su hialurono rūgštimi ir beržų sula

Vaizdas
Toliau testuoju Lumene gaminius iš advento kalendoriaus ir noriu pasidžiaugti, kad yra visai gerų produktų. Man labai patinka prausikliai, gero tonikai, tačiau veido kremai ir serumai ne visi. Šį kart noriu su jumis pasidalinti nuomone apie veido toniką / losjoną, kurį bandžiau iš kart pabaigus Lumene sausos odos toniką ir šį kartą gailiu, kad turiu nedidelę priemonės pakuotę.

LYONAR šampūnas su juoduoju česnaku ir provitaminu B, kolagenu, biotinu, skirtas skatinti plaukų augimą

Vaizdas
Šiais metais darau viską, kas įmanoma ir neįmanoma, kad susitvarkyti su plaukų slinkimu ir kuo greičiau atsiauginti kasas. Bandžiau įvairius tonikus, serumus, aliejavimą, masažus ir viskas kažkiek, palaipsniui, po truputį padėdavo. Greitų rezultatų plaukų augimo ir slinkimo mažinimo procese nebūna - žingsnis po žingsnio link vešlesnių plaukų. Jau kuris laikas naudoju turkišką plaukų šampūną su juoduoju česnaku, kuris žada skatinti plaukų augimą.

#120/ 2024 Liepos mėnesį baigiau

Vaizdas
Nors šiek tiek vėluoju, tačiau  labai noriu su jumis pasidalinti ir liepą ištuštėjusiomis pakuotėmis bei galutinėmis nuomonėmis apie kiekvieną produktą.