CATRICE nude'inės spalvos lūpų dažai: idealus atspalvis ir velniškai prasta kokybė

Kad ir kaip kartais vengiu to, kas populiaru ir madinga, bet kartais labai smagu pasiduoti bangos jausmui ir pavyzdžiui nusidažyti lūpas populiariuoju nude atspalviu. Ilgą laiką rinkausi uogų atspalvio, raudonus, kartais rožinius lūpų dažus, o pastaruoju metu pamėgau šilto nude atspalvio lūpų dažus, kurie makiažui suteikia neįprastą įvaizdį. Tad šį kartą papasakosiu apie jį, ir kaip iš pavadinimo tikriausiai jau supratote, jog šito atspalvio kokybė yra nieko gero...

"Gera kokybė kainuoja pigiai; tai prasta kokybė yra brangi"
Joe L. Griffith



Produktas: CATRICE "Ultimate Colour" lūpų dažai "010 Be Natural!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje.
Paskirtis: dekoratyvinė, lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: šilto atspalvio nude
Labiausiai nepatiko: subėga į raukšleles
Tūris: 3,8 g
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Spalvos! Lūpų dažai ,,Ultimate Colour"  lūpoms suteiks ne tik spindesį, bet ir itin sodrų atspalvį.  Švelni ir minkšta tekstūra itin ilgai išlieka, suteikia neįtikėtina lūpų makiažo efektą, kuris išlieka iki kelių valandų!
- Stiprios pigmentacijos lūpų dažai
- Švelni, kreminė tekstūra
- Ilgai išliekantis


Lūpų dažų pakuotė yra tradicinio principo, išsukama, veikia visiškai taip, kaip dauguma panašių produktų. Viskas atrodo paprasta, tačiau juoda, sunki pakuotė man atrodo elegantiškai ir dailiai. Visas juodas pakuotės dizainas traukia akį, atrodo rimtai ir profesionaliai. Ant pakuotės dugno randame priklijuotą lipduką, kuris turėtų nurodyti kokia spalva yra pakuotėje. Ir šiuo atveju tas lipdukas beveik idealiai atitinka lūpų dažų spalvą. 

Ant pakuotės nerasime sudėtinių priemonės dalių, jų tenka ieškoti arba internete arba specialiuose lankstinukuose, kurie kartais būna parduotuvėse.

Kvapas. Turi vos jaučiamą, saldų kvapą, o skonio priemonė neturi.

Konsistencija. Kreminiai lūpų dažai minkšti, lengvai slysta ir dengiasi ant lūpų odos.


Sudėtis: PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, DIISOSTEARYL MALATE, POLYBUTENE, POLYETHYLENE, PVP / HEXADECENE COPOLYMER (VP / HEXADECENE COPOLYMER), CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, METHOXY PEG-17 / METHOXY PEG-11 / HDI CROSSPOLYMER, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), OZOKERITE, LAUROYL LYSINE, CAMELINA SATIVA SEED OIL, OLUS OIL (VEGETABLE OIL), TOCOPHERYL ACETATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, PROPYLENE CARBONATE, CITRIC ACID, SILICA, MICA, TIN OXIDE, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 6 / RED 7 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Nors lūpų dažai lengvai slysta ant lūpų ir spalva lengvai dengiasi, tačiau turiu pastebėti, kad tolygumo labai trūksta. Nežinau, kas negerai su atspalviu bet jis paryškina kiekvieną netobulumą, kiekvieną raukšlelę, apveldamas sausesnius odos plotelius. Todėl su šiuo atspalviu lūpas nušveisti šveitikliu, pamaitinti balzamu yra būtina. Tačiau net ir tai negarantuoja tobulo padengimo, nes atspalvis linkęs šiek tiek sukristi į raukšleles. Tai nėra labai stiprus sukritimas, kaip rožiniai Essence kompanijos lūpų blizgesiai ir dažai, tačiau be abejonės - matoma.

"010 Be Natural!" atspalvis nude, tačiau tai nėra šalto tono nude. Man jis pasirodė šiltas, labiau lengvai kreminis negu rudas atspalvis. Apskritai, jis atrodo su šiek tiek oranžinio atspalvio, todėl tiks tikrai ne visoms merginoms. Pripažinsiu, man labiau tinka šalto atspalvio nude, kuris labiau rudas, negu oranžinis, bet kartais labai smagu pažaisti su tuo, prie ko nesi pratęs, kas neįprasta ir kas iš pirmo žvilgsnio galbūt netinka. Na kodėl kartais ne? Aš šiuo atspalviu pastaruoju metu dažiausi dažnai. 😊


Kaip matote nuotraukose, nė vienoje lūpų dažai neatrodo gražiai padengti, tačiau man patinka pats atspalvis, kaip jau sakiau neįprastas, o tokius kartais labai smagu tiesiog padengti ant lūpų ir pamatyti kiek kitokį, nei įprastą makiažą. 😉 Deja, bet lūpų dažai taip pat nepasižymi ilgu išlikimu - išlieka gal iki 2 valandų, o ir nusidėvi tikrai ne tolygiai. Tad nors man atspalvis visai patinka, bet lūpų dažų kokybė prasta, todėl gerai ar vidutiniškai vertinti priemonės tikrai negaliu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Man asmeniškai nuotraukose visai gražiai atrodo :) aš tai tokių nemėgstu, nes man, nors aš irgi šviesiaplaukė, kažkaip netinka ir dantys geltoni tada atrodo :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, man irgi atspalvis gražus, bet kokybė šitų lūpų dažų labai prasta, o dantys, na šitas atspalvis neduoda to baisaus geltonumo, koks su ryškiai rožiniais būna :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą