RIVAL de Loop prausiklis veidui - vienintelės man žinomos putos, tinkamos sausai odai su nepriekaištingai gera sudėtimi

O gal šiandien be įžangų? Noriu jums parašyti įrašą, susiruošiu vaikutį ir keliaujam apsiprekinti, reikia visokių priemonių, reikia apsipirkti namams, todėl įžangoje šį kartą nepliurpsiu. O pakalbėsime šį kartą apie putojantį veido prausiklį iš Rival de Loop, skirtą normaliai, sausai ir jautriai veido odai, kuris žada švelniai ir efektyviai prausti. Pasižiūrim.

"Pradėk nuo ten, kur esi.
Naudok tai, ką turi naudoti.
Daryk tai, ką turi daryti."
Citata, autorius nežinomas


Produktas: RIVAL DE LOOP "Clean & Care" švelnios valomosios putos su ginkmedžiais ir agurkų ekstraktu
Gamintojas: "Rossman" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: veidui - pašalinti nešvarumus ir makiažą
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: visiškai saugi priemonės sudėtis
Labiausiai nepatiko: 'skystos' putos
Tūris: 150 ml
Kaina*: 3,47 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Švelnios valomosios putos specialiai sukurtos jautriai odai kruopščiai ir švelniai valyti. Švelnios kreminės konsistencijos putos giliai išvalo jūsų odą, puikiai pašalina nešvarumus ir makiažą. Lengvos konsistencijos priemonė reguliuoja drėgmę ir palaiko natūralią odos lipidų pusiausvyrą. Nuvalo odą ir suteikia gyvybingumo.
Naudojimas: kasdien rytais ir vakarais maždaug riešuto dydžio kiekį putų užtepti ant sudrėkintos veido, kaklo ir iškirptės srities odos, švelniai patrinti. Tada nusiprausti drungnu vandeniu ir nuvalyti odą veido toniku.


Putojančio prausiklio pakuotė iš tiesų yra pakankamai paprasta, tačiau skoningai ir akiai maloniai sudėlioti spalviniai akcentai. Ta pastelinė žalsva ir balta į pasąmonę siunčia ne tik švaros, bet ir ateinančio pavasario signalus, o jau smegenyse, susikuriame vaizdą, kokia priemonė bus gera. 😊 O iš tiesų tai pakuotė labai labai paprasta, tačiau iš esmės yra viskas ko reikia: po dangteliu - pompa, su prietaisu, sukuriančiu putas. Pompa patogi, kol kas nestrigo nė karto, dozuoja visad vienodai. Jokių problemų su pakuote neturėjau. Viskas paprasta, tačiau nėra beskonybės.

Kvapas. Vidutinio intensyvumo kvapas primena gaivos ir švaros kvapą, tačiau turi jaučiamą sunkų pokvapį. Jei jo nebūtų, tuomet kvapas būtų nerealus, dabar gi neblogas ir smagu, jog jaučiamas tik tiek, kol prausi veidą, o paskui visiškai išgaruoja.

Konsistencija. Visiškai skaidrus, vandens skystumo vandenukas buteliuke. Paspaudus pompą skystis pereina per putas sukeliantį mechanizmą ir į ranką jau išspaudžiame putų pavidalo priemonę. Iš tiesų, putas naudoti man maloniau ir esu bandžiusi tikrai be vienos firmos putojantį prausiklį, tačiau su liūdesiu turiu pripažinti, kad Rival de Loop putos labai skystos ir silpnos. Žinot, neturi to standumo putos ir labai greitai išskysta. Ir tai tikriausiai vienintelis šios priemonės minusas.


Sudėtis: Aqua, Sorbitol, Caprylyl/ Carpyl Glucoside, Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Cucumis Sativus Fruit Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Glyceryl Oleate, Glycerin, Coco-Glucoside, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.


Poveikis. Jau minėjau, kad man nepatinka putų standumas ir greitas išslydimas. Tačiau tai nelabai keičia priemonės prausimo, o prausia ji iš tiesų labai švelniai ir švariai. Tiesa, aš veidą prausiu jau nuvaliusi miceliniu vandeniu, tad nežinau, kaip ji įveiktų pilną makiažą. Tačiau po prausimo pavaliusi toniku nebematau jokių nešvarumų ant odos.

Ieškodama putojančio prausiklio aš sugaišau labai daug laiko - paprasčiausiai visur, kur pasižiūri putojantys prausikliai skirti riebiai arba mišriai odai, o maniškė tai normali/sausa. Tai išeina, kad mes su putomis praustis negalime? Man pavyzdžiui su putomis prausti veidą kažkaip net smagiau negu įprastu prausikliu. Droge radau tik šitą, vienintelį, tinkamą mano odos tipui ir aišku prigriebiau.

Veikia tikrai be priekaištų, tačiau ir priemonės sudėtis, jūs tik pasižiūrėkit į sudėtines dalis - viskas žalia, vadinasi viskas visiškai saugu. Išskyrus parfum - kvapiąsias dalis, kurios ne tik suteikia priemonei kvapą, bet ir užmaskuoja kitų ingredientų kvapus. O kadangi jis ingredientų sąrašo gale, tai jo visai nedaug ir neturėtų kelti alergijų.

Apie šitą prausiklį aš keičiau nuomonę kelis kartus: pirkdama labai tvirtai tikėjau, kad patiks, naudojimo pradžioje nelabai patiko putos, todėl buvau nusivylusi; viduryje pripratau ir man pasirodė labai normalus produktas, vidutiniškas, savo funkciją atliekantis, bet stebuklų nedarantis. O dabar, patyrinėjusi kiekvieną ingredientą atskirai, suprantu, jog priemonė man patinka: tokia paprastutė, gerietė ir atliekanti visas savo pareigas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai