MESAUDA - nematomas, tačiau labai reikalingas bet kokio manikiūro pagalbininkas

Darantis tiek higieninį, tiek spalvotą manikiūrą aš turiu kelis pagalbininkus, kurie paprastai yra visiškai nematomi galutiniame rezultate, tačiau labai reikalingi pačiame procese. Jei įdomu, esu rašiusi, kaip darausi savo manikiūrą (tiek spalvotą, tiek higieninį), todėl viską galite pasiskaityti, ten ir rasite pagrindinius mano manikiūro pagalbininkus, aišku, nuo įrašų parašymo dienos dauguma priemonių jau senai pasikeitė, tiek pagrindas, tiek aliejukai, tiek odelėms skirtos priemonės. Taip, šį kartą kalbėsime apie pastarąjį produktą - priemonę - gelį, skirtą suminkštinti odeles ir padėti nagučius paruošti gražesniam ir sveikiau atrodančiam manikiūriui.

Ilgą laiką aš naudojau Būk nagų odelių minkštiklį, kuris man buvo pakankamai geras, ypatingai, jei vertinsime kainos ir kokybės santykį. Tačiau jau kuris laikas norėjosi kažko naujo ir kažko nebandyto. Panašiai tuo pačiu metu Martina parduotuvėse pastebėjau Mesauda stendą, kurio anksčiau tikrai nebuvo, tad smalsiai apžiūrėjusi išsirinkau būtent šį, nagų odelių minkštiklį.

Carpe Diem...



Produktas: MESAUDA Milano "Nail Care" nagų odelių minkštiklis Nr. 106
Gamintojas: "GAON s.r.l.". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nagams - suminkštinti ir pašalinti odeles aplink nagus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: greitai suminkština ir drėkina
Labiausiai nepatiko: neskalsus
Tūris:  11 ml
Kaina*: 4,80 EUR
Kur galima įsigyti: Martina parduotuvėse
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Tai itin veiksminga priemonė - gelis, sukurtas vandens pagrindu. Minkština odeles ir leidžia lengvai ir neskausmingai jas pašalinti. Priemonė padeda sutvarkyti ir paruošti nagus lakavimui. 
Naudojimas: tepti kasdien odelių minkštinimui ir nagų stiprinimui.

Sudėtis: Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Trisodium Phosphate, Laureth-4, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Carbomer, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Prunus Amydalus Dulcis Oil, Parfum (Fragrance), Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Isatis Tinctoria Seed Oil, Linum Usitatissimum Oil, Commiphora Myrrha Resin Extract, Tocopherol.


Poveikis. Man labai patiko kvadratinės formos, matinio stiklo buteliukas su visiškai 'švariu' dizainu: jokių ornamentų, iššaukiančių užrašų, nieko, tik kompanijos pavadinimas, o visą kitą informaciją randame ant juodo lipduko buteliuko šone.
Kalbant apie aplkatorių, jis vidutinio ilgio, platokas ir labai dailiai kirptas su užapvalinimais šonuose. Kiek jis patogus tokiai priemonei dengti aš nesu tikra, mat su juo paimu tikrai daug produkto, dažnai per daug vienam nagui, o ir padengimas būtų daug lengvesnis, jei šepetėlis būtų siauresnis. Tačiau kita vertus preciziškumo tokiose priemonėse tikrai nereikia, todėl tokie pasvarstymai yra tik bandymas ieškoti smulkių kabliukų.
Priemonė -  gelis yra tinkamas naudoti tiek kaip nagų odelių minkštiklis, tiek kaip nagų odelių aliejukas. Tai juo padengus odelės suminkštinamos, ir jai dar neįsigerus į odą, pakankamai lengvai nustumdomos lauk. O jei palauksime kiek daugiau, ir priemonė įsigers, ji intensyviai drėkina odeles ir nago plokštelę - po vieno padengimo dingsta visi pasausėjimai ir odelės tampa gerokai gražesnes.
Aš gelį pirkausi būtent odelių suminkštinimui ir jų nustumdymui - šią funkciją produktas atlieka be priekaištų. O jei palyginus su prieš tai naudotu BŪK nagų odelių minkštikliu, tai Mesauda man patiko daug labiau - tiesiog atrodo ji daug malonesnė ir patogesnė naudoti. Be to, sudėtyje daug augalinių aliejų ir ekstraktų, tad normalu, kad po jų matomas ir odelių kondicionavimo, ir drėkinimo, ir švelninimo poveikis.
Kita vertus, sunku lyginti dvi, atrodo tą pačią funkciją atliekančias, bet kainos atžvilgiu visiškai skirtingas priemones. Mesauda kainuoja 3 kart brangiau nei Būk, tad kainos ir kokybės atžvilgiu Būk priemonė man pasirodė geresnė. Be to, Mesauda labai neskalsi, ir labai greitai senka buteliuke. Čia aš turiu dvi skirtingas versijas: pirmiausia, kaip jau minėjau, jos šepetėlis paima per daug produkto ir aš jo beveik visuomet padauginu ant nagų odelių. Be to, priemonės konsistencija labai tiršta, tokia beveik želė, todėl dozuoti mažesniais kiekiais jos nelabai pavyksta. Visgi, aš esu visiškai patenkinta priemonė poveikiu, man patinka drėkinamasis efektas, odeles paruošia puikiai, o ir naudoti priemonė (taip, būtent dėl tos tirštesnės konsistencijos) yra nepalyginamai maloniau nei prieš tai naudoto odelių minkštiklio. Žodžiu, finansiškai gal ir brangoka, tačiau labai maloni naudoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai